Ben de geçtiğimiz günlerde gördüm. 'Öylesine yüklemişler' diye düşünüyordum. Bu konuyu görünce yaptığım 5 yoruma karşı 50 TL yüklediklerini anladım. Hiçbir bildirim vs. gelmedi. Alışveriş ücret sınırı olmadan kullanabildim. |
Hepsiburada Ekim ayı 5 yoruma 50 TL alt limitsiz çekler yüklenmiş (3. sayfa)
-
-
Gelmiş, teşekkür ederim sayende haberimiz oldu. Yorumla mı kazanmışız yani bunu 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum bana e posta gelmişti Ekim ayında, 5 yorum 50 TL çek diye, ama yüklendiğinden 3. Günü şansa haberdar oldum.
Alışveriş yapan kesin yorum yapıyor da alışveriş yapmayan yapabiliyor mu? Bilmiyorum
ben de saskinim bana da gelmis. cerez aldiydim sovmek icin aldigim urunlere yorum yaptiydim. kotuydu gelenler. neyse bi ise yaramis :)
-
kullanmıyacak olan varsa, makul fiyata alabilirim.
-
bugün farkettim ,3 yoruma 20tl yüklemiş , 23 ünde kullarım artık
-
Yeni moda facebookçu instagramcı düşünme akımı, her şey olumlu, her şey kusursuz. Herkes tekboynuzlu ile gökkuşağından kayıyor .
O nedenle de olumsuz bir yorum görmek istemiyorlar . Ben gözlemliyorum etrafımdaki insanları ürün sorunlu gelse bile gidip olumsuz yorum yapmak veya o ürünü iade etmek ile uğraşmıyor çoğu kişi. Konfor alanları onlar için o kadar değerli ki birisi tarafından kazıklanmış enayi yerine konulmuş olmayı kafaya takmıyorlar, bir de o malı çöpe atıp yenisini alanı da gördüm. Konfor bağımlısı olunca herkes , sen gerçekleri yansıtan bir yorum yaparsan insanların canını sıkarsın , insanlar oraya kötü yorumları mı görmeye geliyor? Ilahi yani, hiç müşteri kötü yorum yazar mıymış?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Usta kötü yorum yayınlama konusunda haklısın ancak bazen iyi yorum da yapsam kurallara uymuyor diye yayınlamadıklarını gördüm. Yoksa yorumları inceleyince kötü yorumda yok değil. Demekki yayınlanan yorumda varmış, gel gelelim bazı ürünlerde çok satış çok yorum olduğu halde memnun olmadığını belirten var. Hele hele bazı olumsuz yorumlara bakıyorsun aldığı ürünü kullanma özürlüyüm diye bağırıyor. Şimdi ben bu ne satın aldığını nasıl kullanacağını bilmeyen, hatta ürün hakkında hiçbir detay vermeyen yorumun neyine güvenerek ürün alayım. Sonuç online alışveriş tecrübesi ve araştırma önemli yorumlar ise destekleyici olarak değerlendirilebilir. Tabi memnun olmadığın bir ürünü geri iade etmek yerine çöpe atmak ve yorum yapmakta kişinin kendi tercihi veya konforudur. :)
Ben ürün bana gelmedi ücret iadesi aldım hb ye teşekkürler yazdım gelmeyen ürüne yayınlandı 😂😂
Ek olarak 50 tl çek tanımlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 25 Kasım 2020; 1:2:34 > -
Cüzdanım ile Efsane Kasım’da harcadıkça kazan!
5-12 Kasım arası yapacağınız alışverişlerinizin toplam tutarı 250 TL ve üzerine ulaştığında 225 TL'ye varan HepsiPara cüzdanınıza aktarılır. 16-31 Aralık tarihleri arası yapacağınız alışverişlerde HepsiPara'larınızı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz!
Bunu kaçırmışım ama yanlış mı anladım. 250 TL harcayana, 225 Hepsipara (TL mi) veriyordu?
Edit: 225e varan diyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 25 Kasım 2020; 18:59:34 > -
Hayır -
efsaneler klübündeyim 20 tl indirim verdiler bir de alışverişe bakın yuh yani 30 tl si de hepsiexpressten ama 1 gün sonra geliyor çok express yani
-
5 yorum yazdım. Yayınlandı. Whatsapp tan sordum 16-30 kasımda çek yüklenecektir dediler -
ben de sordum, 1 iş günü içerisinde tanımlanacaktır dedi mh. -
mh sordum en kısa zamanda yüklenecek dedi
-
Benden whatsaap destek hattı kampanya linki istedi.
-
-
Benim yorumlar da bugün yayımlanmış. Bakalım gelecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatlar bölümünde birisi konu açmıştı kayıt açın yükleniyor çek diye ama nasıl kayıt açıyoruz ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X