Şimdi Ara

Hepsiburada fatura vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hepsiburada.com üzerinden satıcısının da hepsiburada olduğu tcl marka bir televizyon sipariş ettim. ürün sorunsuz elime ulaştı ve ben de bir hevesle televizyonun kurulumu için tcl servisini aradım ki biliyorsunuz televizyonlarda kurulumları ilgili servis yapmazsa garanti dışı kalma gibi bir durum var. neyse servisi aradım isim-soyisim adres vs... istenirken servis benden fatura tarihi istedi ama hepsiburada ürünün faturasını bana göndermemiş, fiziksel fatura göndermediği gibi elektronik faturayı da 7 gün içinde sisteme gireceğini söylüyor. fatura talebi oluşturmak istediğimde "satıcısının hepsiburada olduğu ürünlerde fatura talebi oluşturamazsınız" diyor. müşteri hizmetlerini arayıp o şekilde talep oluşturdum ancak dünden beri ilgilenen olmadı. whatsapp hattına yazıyorum sistemde bakım var diyor, canlı yardıma yazıyorum canlı biriyle görüşemiyorum, beni arayın diyorum arayan arkadaş evet faturanızı biz de görüntüleyemiyoruz diyor :D araya haftasonu gireceği için muhtemelen hepsiburada.com müşteri hizmetleri de ilgisiz olduğu için bu televizyonu evime kurdurmam 1 haftayı bulacak... benim sinirimi bozan kısım da burası işte. evde televizyonum bozuk olduğu için televizyon sipariş ediyorum, televizyon geliyor ama kurdurmak için bu sitenin keyfini bekliyorum ki sisteme faturamı yüklesin de ben de televizyonu kurdurabileyim.

Sadece talep açıyorlar ve o talep orada kalıyor. Ekşide açtığım başlıktan sonra genel müdürlükten aradılar bir talep daha açtılar talep açmak yerine faturamı sisteme girseler keşke… Kesinlikle bu firmadan televizyon alırken aklınızda olsun bu durum ben yandım siz yanmayın. Bende hata bu kadar rezalet konusu varken ne diye bunlara güvenip sipariş veriyorsam…

Bilen arkadaşlar var mı yasal mı bu durum? Ürünü aldığım an faturamın çıkması gerekmiyor mu? Yasal değilse maliye bakanlığına bildireceğim bu durumu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yaw hocam, kalkıp, teknosa, vatan gibi yerlere gidip almak varken, site aracılığı ile alırsanız böyle olur. Vatan'dan tv aldım cuma günü, pazartesi tv geldi aynı günde kurulum geldi.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar haklısınız ki. Bunlardan çok alışveriş yaptım ilk defa böyle birşey başıma geliyor. Evime yakın bir AVM’ye gidip bakmıştım içime sinen bir tv bulamadım mağazalarda. Keşke diğer AVM’leri de gezseydim bir daha bunlardan hiçbir şey almam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

İlginç, mağazalarda bir çok firma bulunur genelde. Bende Onvo alacağım diye gittim 65 inç uygun fiyatlı diye. Tv'lere bakarken daha markayı görmeden içlerinde en kötüsü benim diye bağırıyordu onvo. 18 bin bütçe ile alayım diye gittim 37 bine tcl alıp çıktım.  

• Geçmiş olsun hocam. En kısa zamanda düzelir inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.