Bildirim
Hepsiburada hesaplarında 30tl hediye çeki ( 5-7 Nisan arası )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nerede?
edit: Kullanılabilir hediye çekiniz bulunmuyor.
2.edit: 3 hesabımda boş
daha önce böyle bir 30 vermişti ay sonuna kadar n11 11milyon tl kampanyası bekleyek derken çöp olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 6 Nisan 2014; 18:44:34 > -
124343543213415 adet hesabımda
Henüz tanımlanmış herhangi bir çekiniz bulunmamaktadır. -
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılabilir hediye çekiniz bulunmuyor. -
Forumdan bir arkadaştan aldığım 50tllik çekin yüklü olduğu hesabıma tanımlanmış. 5-7 Nisan arası kullanılır diyor. Benim şansıma mıdır nedir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
editquote:
Orijinalden alıntı: capricorn79
Forumdan bir arkadaştan aldığım 50tllik çekin yüklü olduğu hesabıma tanımlanmış. 5-7 Nisan arası kullanılır diyor. Benim şansıma mıdır nedir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 7 Nisan 2014; 19:48:16 > -
banada gelmiş altlimit yazmıyor bilen varmıquote:
Orijinalden alıntı: capricorn79
edit 100tl imiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 6 Nisan 2014; 18:51:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606
banada gelmiş altlimit yazmıyor bilen varmı
edit 100tl imiş
Sepete bir ürün ekleyin. Çeklerimden sepete uygula deyin. Orada yazar.
Şimdi bende ana hesabımı kontrol ettim. Entresan tarafı şu. Aktif olacak çekler bölümünde 5 ay boyunca her ay 30 tl lik çek verileceği gözüküyor. Her ayın 8-22 arası geçerli olacakmış. Açıklama olarakta 6-7mart kampanyasından kazanılan çek diyor. Hadi bakalım ilki 2 gün sonra geliyor:)quote:
Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606
banada gelmiş altlimit yazmıyor bilen varmı
edit 100tl imiş
Alıntıları Göster
Kampanya şuymuş:) http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=5446
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_man1978 -- 6 Nisan 2014; 18:55:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sea_man1978
Şimdi bende ana hesabımı kontrol ettim. Entresan tarafı şu. Aktif olacak çekler bölümünde 5 ay boyunca her ay 30 tl lik çek verileceği gözüküyor. Her ayın 8-22 arası geçerli olacakmış. Açıklama olarakta 6-7mart kampanyasından kazanılan çek diyor. Hadi bakalım ilki 2 gün sonra geliyor:)
Kampanya şuymuş:) http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=5446
Bu o bumerang kampanyasından farklı; sadece 30 tl 1 defaya mahsus yüklenmiş ve 3 gün içinde aktif kalacak bir çek. Sadece daha önceden çek hesabı aldığım hesaba tanımlanmış. Şansıma girip bakmasam haberim de olmayacaktı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bebek icin kullanacaktim, gecmiyormus..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 6 Nisan 2014; 19:27:00 >
Hesapları demekki sık sık kontrol gerekiyor. -
bendede var ama galiba 150?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-684118601
Bebek icin kullanacaktim, gecmiyormus.. -
bana da gelmiş. alt limit görünmüyor deneyelim.
Alt limiti söylesin bir arkadaş baktiysa
banada yatmış fakat altlimit konusunda bir açıklama göremedimquote:
Orijinalden alıntı: MultiCore
Alt limiti söylesin bir arkadaş baktiysa
Edit: Sepetinizin toplam tutarı 100,00 TL ve üzeri olmalıdır. !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 6 Nisan 2014; 20:07:01 > -
Alt limit 100 TL!quote:
Orijinalden alıntı: soldier_x
banada yatmış fakat altlimit konusunda bir açıklama göremedim
Edit: Sepetinizin toplam tutarı 100,00 TL ve üzeri olmalıdır. !!!
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: k35
arkadaşlar bana tanımlandı ciddi manada alıcı olan varsa çeki karşılıksız verebilirim.
not:hesabı veririm şifresi değişmeden geri alırım.alışveriş tamamlanana kadar alıcıda kalabilir.lütfen ona göre pm atın
Duruyorsa alabilirim hatuna bi converse alacam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bu tip çeklerde bu konular açılmasa haberimiz bile olmadan süresi bitecek bu çeklerinquote:
Orijinalden alıntı: eagle_beaglequote:
Orijinalden alıntı: k35
arkadaşlar bana tanımlandı ciddi manada alıcı olan varsa çeki karşılıksız verebilirim.
not:hesabı veririm şifresi değişmeden geri alırım.alışveriş tamamlanana kadar alıcıda kalabilir.lütfen ona göre pm atın
Duruyorsa alabilirim hatuna bi converse alacam
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X