Şimdi Ara

Hepsiburada Huawei p20 pro 3899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Huawei P20 Pro 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p20-pro-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000BAFY5

• Sahibinden de mate 20 pro var 3800

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da düşecek kimse almıyor çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • android olayından ötürü olan aman aman bir düşüş yok. mate 20 pro ile karıştırmayın. huawei aslında şu model isimleri yüzünden bile batması gereken bir firma. herşey karman çorman birbirine karışıyor. xiaomide aynı durum var
  • Bu fiyat bu telefon için iyi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sallagitsindostum S kullanıcısına yanıt
    Çöp Kirin ve güncelleme sıkıntısıyla fazla bile. Onun yerine 1000 lira ucuz olan LG G7 ThinQ alınabilir...
  • Teşekkür ederim. Bir tane android arıyorum 3 bin TL civarı önceliğim de yeni güncel ve olursa bir de çift hat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S10 Lite (6000 TL)
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mi8 tavsiyedir arayanlara
  • Bu saatten sonra bu markadan hiçbir ürün almayın derim.
  • Arkadaslar samsung bile kendi islerim sistemiyle basarili olamadi insanlar kapitalizm hangi uygulamayi önerirse (face inata whatspp) ona yöneliyor yani bu saatten sonra bu markanın telefonları çöp olmuştur sonra millet kullanırken siz ağlarsınız yalnızca arama sms için kullanırsınız

• Fiyat Güzel tavsiye ederim bende Huawei P20 var çok memnunum bu olmsaydı bu fiyata kesinlikle alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

android olayından ötürü olan aman aman bir düşüş yok. mate 20 pro ile karıştırmayın. huawei aslında şu model isimleri yüzünden bile batması gereken bir firma. herşey karman çorman birbirine karışıyor. xiaomide aynı durum var
    samsung çok mu farklı?
  • İyi fiyat, inanılmaz fotoğraflar çekmek için birebir

• Kirin 970 e 3900 Lira verilmez , Snapdragon 835 ayarında işlemci , güncelliği kalmadı.

Kamera olarak oldukça iyi bir cihaz ama.
  • Huyaveyi nin hala bu paraları istemesi enteresan
  • evet çok farklı. galaxy s note amiral gemisi a orta seviye j giriş seviye denilebilir mesela
  • Takvimde planlanan tüm android güncellemelerini alacak, yaptırımlar yeni çıkacak modeller için. Bakmayın cahil cühelanın laflarına, gayet güzel cihaz.
    Ancak fiyat 4100 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 19 Haziran 2019; 0:5:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ay önce indirimlerle 4140 tl'ye almıştım. Geçen yılın telefonu ve arkasından mate 20 pro ve p30 pro çıktı. Görünüşte eski bir telefon yani. Fiyatının düşmesi normaldir. Ama bugün telefon alacak olsam yine p20 pro alırım. Mükemmel bir telefon. Tek sorunu kamerada yapay zekaya gereğinden fazla önem vermesi.

Tabii telefon seçerken ihtiyaçlar da değerlendirilmeli şüphesiz. Geçen gün hediye olarak Redmi 7 aldım 1400 TL'ye. Harika bir telefon. İyi bir telefon için en pahalısını almak gerekmiyor.

• S10e varken 4200 e kim niye p20 pro alsın? Aynı şekilde p30 da 4500 e bulunuyor. P20 pro güzel telefon s8 plus ayarında ama fiyatın maşallahı var. 3500 e belki alınabilir fazlası verilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.