Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor ! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güncelleme:
Yeni sipariş açmışlar sistemden fatura da yüklemişler imei kontrol ettim sıfır cihaz gönderiyorlar.
Ciddi şekilde kendilerine defalarca hukuksal boyuta taşıyacağımı söyledikten sonra nerden buldularsa sıfır cihaz geliyor.
Bu da stokçuluk yaptıklarının kanıtıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrik ederim bilinçli Müşteri her zaman bu firmaların en istemediği şeydir, muhtemelen ortalama bir Müşteri bu cihazı alıp sıfır diye kullanacakti, hepimize tecrübe olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pardon da ne olmasını bekliyorsunuz bu konuda? Keyfi iade işinin suistimali biz alıcı ve kullanıcıları da bu şekilde etkiliyor. Bu telefon hiç değilse alındıktan sonra, aktif edilmiş haliyle iade alınmamalıydı.
Böyle keyfi iadelerin önü açık oldukça bu işler böyle devam edip gidecek. Satıcı vs değilim, maaşlı çalışanım hatta memurum yani bu taraflarda hiç bezim yok.
-
Tebrik ederim adınıza sevindim gerçekten
Ve bir kez daha diyorum tüm online alışveriş paket/kargolarını kesinlikle video kaydı yaparak açın artık devir böyle bi devir
Daha önce dediğim gibi bu vb konularda hep sorun başka sorunları getiriyor
İade edilmiş ürün olduğu için iade edildiğinde red verebiliyorlar da üstelik şimdiki ikinci iade edilen ürünün kutusu dahil açılmamışken ilk iadede kutusu açılmış ürünü nasıl iade kabul etmişler
Yeminle yen mi Yemen mi ……………….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 15 Aralık 2022; 21:39:21 >
Zerre alakası yok. Keyfi olmayan iadeler
ne olacak ? Yine gönderirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyfi iade ile alakası yok. İade ürünleri direk Apple'ye gönderiyorlar.
Adamlar bildiğin bile bile Appleye göndermek yerine çakallık yapıp satmışlar.
-
Hadi burada öyle, her ürünü üreticisine mi gönderiyorlar? Traş makinesi alıyorsun kıllı geliyor, bu iade politikalarını değiştirmeleri şart, bu şekilde edilen suistimal yine biz tüketiciyi vuruyor. Demek istediğim bu.
-
Zaten Internet alışverişi o şekilde yapılır, görmediğin şeyi birden fazla renk seçeneği varsa neye göre karar verip alacaksın? Hem size hem beğenen 15 kişiye merak edip soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 15 Aralık 2022; 23:30:9 > -
Kargo sektörünün içerisinde bulunmuş biri olarak bu gözler neler gördü bu kulaklar neler duydu bilseniz :)
Aynı üründen 3 beden alıp kargo ücreti ödemeyip bedenine olan ürünü aldıktan sonra diğer ürünleri iade eden bir çok insan var, hepsiburada'ya gelecek olursak yaptığı hoş karşılanacak bir durum değil ama bir yandan da bakıldığı zaman tebrik etmek gerekiyor. Resmi gazetede yayımlanan mesafeli sözleşmeler yönetmeliğinde değişiklik kapsamında tüketiciye teslimi yapılmış olan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar ürünlerinde iade kaldırılmış olmasına rağmen yenisi ile değiştirmişler.
-
Zaten o şekilde yapmalı, anormallik nerede?
-
internetten ayakkabının numarası olur mu olmaz mı diye 2, 3 farklı numara alıp olmayanları iade edenler var.
bizim insanımızın lehine kanun koyduysan sonuna kadar suistimal edileceği ortada.
bence de keyfi iade kesinlikle yapılamamalı. gerçi yukardaki zihniyet bu sefer de ayağına olmayan ayakkabıları yırtıp gönderir.
-
apple da iade edilmiş ürünleri bazen satıyor kitlemeye çalışıyor anlamayan kullanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece iade iPhone değil birçok ürün satıyor. Daha önce ben de iki kez yaşamıştım..
Geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş. Yeni habere sizin adınıza mutlu oldum. Gereksiz ayrıntı ama ürün 4 kasımda etkinleştirilmiş, garanti bitimi 1 gün öncesi 3 kasım oluyor
Hepsijet te tam facia işyerinde mesai bitimine kadar kargo bekliyorum, her seferinde arayıp "mesai bitiyor iş yerinde kimse kalmayacak" diyerek kargo almaya çalışıyorum, eve ise çok geç saatte teslim ediyorlar. Artık alacağım ürün sadece hepsiburada da var ise ve kargo hepsijet haricinde ise hepsiburadayı tercih edeceğim. Diğer kargolarda problem olmuyor.
-
Hepsiburadayı an itibariyle dava ettim dava süreci ile ilgili bir konu açıp sonucu herkesle paylaşacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O yasa yürürlüğe girme tarihi ertelendi hocam. Hala eski usul geçerli.
Telefonun şekli belli, hacmi belli, özellikleri belli. İnternette milyon tane inceleme videosu var, boyutu rengi görülüyor. Ayrıca mağazalarda da standlar var el ile alınıp incelenebilir o kadar çok gerekliyse. Ben müşteri olarak neden başkasının açtığı bir telefonu sıfır diye satın alayım peki?
Şimdi burada sen diyorsun ki ben bı kumar oynadım benim şansıma kapalı kutu geldi oh ne ala mualla ancak başkasına açılmış iade edilmiş telefon gidince eee gardasim bu haktir alan alır iade eder zart zurt diyorsun insan utanır şunu şuraya yazmaya biraz empati yapın senin başına gelmemiş adamın başına gelmiş keyfi iadeler yüzünden bunlar hep firma suçlu firma suçlu müşteri suçlu değil mi kardeşim ? Onu bı açıkla ilk önce çuvaldızı ilk önce kendine batır sonra firma ve diğer alıcı kişilere bı bitmediniz....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 gün yasal hak mı ? İadenin keyfi olup olmadığı diye bir kavram mı var ,daha ne konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 16 Aralık 2022; 4:54:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X