Şimdi Ara

Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
13.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şu rezillikten sonra nasıl bir yaklaşım söz konusu olabilir?

Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor !

Forumun amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum, bu konuyu basan büyük bir kitlenin insanlara ne aşıladığı açıkça görülüyor. Ya art niyet söz konusu yada online ürün satanlar uğraşmasın diye satıcılara destek söz konusu.

Kendinizce normal bir durumu anormal göstererek destek sağlamışsınız.

İnsanların haklarını bilmiyorsunuz ama karışmayı çok iyi biliyorsunuz. M beden alacağım, bana uymasa da kullanmak zorundayım öyle mi? Mesajınız forumumun amacına ne güzel hitap ediyor. Art niyetli olmadığınızı düşünecek olursak. Forumun amacına mı yoksa satıcılara mı destek sağladınız, bir kaç kez daha düşünün.

Forum kullanımıma da karışmışsınız, buraya da değineyim. 20+ yıl olan ve benim de yaklaşık bu sürelerde kullandığım bu forumun kullanıcı ve okuyucu kitlesi çok olduğu görünüyor. 3,5 kişinin okuduğu bir yere mesaj yazmıyorsunuz. Kullanıcıların aleyhine olan bir mesajın yardım ve bilinçlendirme amacı içermediğini, mesaj vermek olduğunu öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Aralık 2022; 18:40:28 >

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Öncelikle okuduğunu anlayamama gibi ciddi bir sorununun olduğunu düşünüyorum,

1. Açıklamayı tekrardan okumanı istiyorum
    2. Kargo sektörünün içerisinde olmam ile satıcı olmam veyahut desteklemem arasında nasıl bir bağlantı kurdun bilmiyorum
    3. Aynı üründen 3 beden alıp kargo ücreti ödemeyip bedenine olan ürünü aldıktan sonra diğer ürünleri iade eden bir çok insan var cümlesini bunu ben yapıyor gibi anlaman ve yorum yapman başta söylediğim gibi okuduğunu anlayamama gibi ciddi bir sorununun olduğunu kanıtlıyor
    4. Hepsiburada'ya gelecek olursak yaptığı hoş karşılanacak bir durum değil ama bir yandan da bakıldığı zaman tebrik etmek gerekiyor. Burada da görüldüğü gibi yapılanın hoş olmadığı ama hatasını düzelttiği için tebrik etmek gerektiğini yazmışım ki ilgili mevzuat gereği telefon/pc gibi ürünlerde iadenin kaldırıldığını biliyordum sağ olsun arkadaşımız nazik ve güzel bir dil ile mevzuatın güncellendiğini belirtti ve öğrenmiş oldum.

Son söz; Bu size vereceğim son cevap olacak, forum'un son yıllarda git gide daha kötü bir hal aldığından bahseden yüzlerce sayfalık yazılar var, neden böyle söylenildiğini bugün daha iyi anlamış oldum. Yazık harcadığınız 20+ yıla Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor ! 

• Bir sorun yaşadım ve bunu burda paylaşayım da benzer şeyler yaşayanlar ne yapmalı buna çözüm bulalım istedim. Yazdıklarımız yıllarca internet arşivlerinde yer alacak sonuçta.

Ben yeni telefonuma kavuştum kullanmaya başladım çok da memnunum. 15 pro çıksın gidip onu da alıcam Burdan ihtiyacın mı vardı o kadar para veriyosun diyenlere selam olsun

Konu nerelere gelmiş vallahi şaşkınım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde cihazım bozuldu hp cihazı yenisi ile değiştirelim dedi gönderdim yeni gelen cihazın güvenlik bandı açık geldi konuştuğumda bu cihazıda iade edebilirsiniz sorun yok dediler

• A...O.... kullanıcısına yanıt

Ben böyle bir şey anlamadım, bunu nereden çıkardınız?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.