Şu rezillikten sonra nasıl bir yaklaşım söz konusu olabilir? Forumun amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum, bu konuyu basan büyük bir kitlenin insanlara ne aşıladığı açıkça görülüyor. Ya art niyet söz konusu yada online ürün satanlar uğraşmasın diye satıcılara destek söz konusu. Kendinizce normal bir durumu anormal göstererek destek sağlamışsınız. İnsanların haklarını bilmiyorsunuz ama karışmayı çok iyi biliyorsunuz. M beden alacağım, bana uymasa da kullanmak zorundayım öyle mi? Mesajınız forumumun amacına ne güzel hitap ediyor. Art niyetli olmadığınızı düşünecek olursak. Forumun amacına mı yoksa satıcılara mı destek sağladınız, bir kaç kez daha düşünün. Forum kullanımıma da karışmışsınız, buraya da değineyim. 20+ yıl olan ve benim de yaklaşık bu sürelerde kullandığım bu forumun kullanıcı ve okuyucu kitlesi çok olduğu görünüyor. 3,5 kişinin okuduğu bir yere mesaj yazmıyorsunuz. Kullanıcıların aleyhine olan bir mesajın yardım ve bilinçlendirme amacı içermediğini, mesaj vermek olduğunu öğrenin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Aralık 2022; 18:40:28 > |
Bildirim