Şimdi Ara

Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
13.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kıbrıs'ta yaşıyorum kendi işletmem var hocam yani zengin biri değilim ama istersem gidip nakit ödeyip alabilecek durumum var.Kredi kartı kullanmam hatta kredi kartım da yok.Telefonumda erişilebilecek tek korumak isteyeceğim şey de yatırımlarım.Üstüne üstlük buradaki iPhone fiyatları Türkiye'nin neredeyse yarısı ona rağmen bana mantıksız geliyor.

5-6 ay önce eşim istedi 13 pro aldım ona.Geçtiği telefon Mi11'di bence çok daha kaliteli bir cihaz.Nedenini sorduğumda somut bir cevap yok.

Çevremde para çeviren, ticaretle uğraşan kısaca çok rahat alma imkanı olan kişilere bakıyorum bir çoğu iPhone kullanmıyor.4-5 Bin verip yapabileceğim işler için neden 40-50 bin TL ödeyeyim ki ? Yani şunu merak ediyorum;Acaba elma logosu kalksa şuan kullananların % kaçı tercih ederdi ?

Edit:Daha doğrusu söylemeye çalıştığım şey şu;

Maaşla çalışan insanlar 1 aylık vaktini 1 aylık maaşı karşılığında satar.Bir telefon standart bir çalışanın 90 günlük, 120 günlük emeği eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 17 Aralık 2022; 13:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eL1te kullanıcısına yanıt

sunu anlayamiyorsunuz hocam. faturadan imei numarasina bakip, apple sorgulama yapacak zekaya ve bilince sahipsiniz ama bir sorun cikinca da poliyanacilik oynayip,duygusalliga baglayip ve zekayi devre disi birakmanizi elestiriyorum.hb da telefon gibi bir urunde imei hatali olurmu? kargoyu teslim almazsaniz otomatik iade olur. imeiden zaten iade urun oldugu isaptlanmis neyin ispatini yapacaksiniz.

hocam herkesin parasi kendine. ben sadece ihtiyaca gore alinma taraftariyim. alanlarin cogu gereksiz yere bu parayi vermis oluyor. siz bana alamamaktan bahsetmissiniz. dogru suan android kullaniyorum ama sebebi alamamaktan degil 😂 bu arada kendime alamiyorum ama bir yakinima cok istiyor diye 13 pro max hediye almistim. durum cok vahim 😂

• aynen hocam.ihtiyaca gore alinmali ve geliriniz uygunsa alinmali. elestirince , alamiyorsun kiskanma diyorlar 😂

• Mesmerist kullanıcısına yanıt
    ""Evet pro lar arasında fark yok gibi görünüyor ama 14 pro yu iyi incelerseniz ön ekran da devrimsel bir fark var. Dinamik ada daha bir estetik. Ön kamera ve arka kameralar fiziksel olarak yenilendi. GPS kiti bile 2 kat güçlendirildi. İlerde belki önemi daha çok anlaşılacak uydu iletişimi ve kaza algılama gibi hayati önemli özellikler var""

Ya arkadaşım kendini o kadar zorlamışsınki fark bulabilmek için yani gps kiti falan bunları normal bi iphone kullanıcısıyla cezbedemezsin hiçbir satış temsilciside "abii bunun gps i güçlendi" demez düşünsene arkadaşlarınla sohbet ortamındasın 14 pron var 12 prosu ya da 11 i olan birisine "bunun gps kiti güçlendirildi ilerde çok işe yarıycak" dediğinde "yav ne diyon olm " demezlerse bir şey bilmiyorum. 7.000₺ Farka değecek bir unsur yok. Ön ekrandaki devrimsel farkta neymiş o yukarıdaki esnek damla çentiğinden mi bahsediyorsun? Çooook lazımdı inan çok lazımdı sorma. Ön ve arka kamera dışında normal bi 12 den farkı olmadığını söyledim zaten

Paramın neye yetip yetmeyeceğine emin ol bu konumuz dahi olmasın. ben parasını hak etmeyen bir telefona 43.000₺ yi vermediğim için zenginim. Ben 43.000₺yi yatırım amaçlı kullanırım siz iphone 12 den bi farkı olmayan telefon alırsınız. Kimseninde hakkına girdiğim falan yok yorumumu da eleştirimi de yaparım beğenmeyen bloklasın geçsin dostum.

Market alışverişlerinin internetten yapılıyor olması demek günümüzde görüp alıp gitme usulünü 90 lardan kalma yapmaz. Görüp almanın yılı,yaşı,modası olmaz çünkü biraz mantık lütfen Market alışverişi dediğin trend daha 3-4 senedir popüler ülkede. Sen galiba internetteki market ürününün fiyatıyla bizzat markete gidip aldığın ürünün fiyatını aynı sanıyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Aralık 2022; 17:25:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iade yasaklanmalı

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Migros, şok internet ve market fiyatları aynı yalnız internetten sebze, meyve almayın iyi olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IMEI numarasının hangi tarihte aktif olduğunu nereden sorguluyorsunuz?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Verebilecek cevabın yok. İzahını yapamadığın şeyin, böyle basit 14 yaşındaki çocuk esprilerisiyle psikolog mizahını yaparsın işte

Ben psikoloğa gidip "ben bi telefona 43.000₺ verdim ve yaptığım şey sadece fotoğraf çekmek instagram karıştırmak whatsappa girmek safariye girmek" desem asıl "bunun için mi 43.000₺ verdin?" Diye bana deli teşhisi koyar bence tam sizin gibilerin asıl gitmesi gereken yerler orası.

Tırnak içerisinde yaptığın örnek açıklamanın tek bir harfi bile psikolojik sorun değil, aksine;

-Tespit
    -Yorum
    -Eleştiri
    -Bakış açısıdır

Kumda oynayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Aralık 2022; 17:34:19 >

•  

edit:

Hadi dur açıklama yapayım, bihaber yaşıyorsunuz...

Psikoloğa "telefona X miktar para verdim" diye gidilmez. "X miktar para vermezsem kendimi eksik hissedecektim" ya da "X miktar para verdiğim için kendimi diğer insanlardan yukarıda hissediyorum" diye gidilir. Senin durumda, "telefona bu kadar para verenler beni rahatız ediyor. Benim param değil, benim telefonum değil. Foruma girip neden ben bu adamlara mesaj atıyorum. Deli miyim lan ben" diye gidilir :)

Psikoloğun işi değildir sana "deli misin o kadar para verdin" demek. Forumdaki senin gibi atıp tutanların işi hiç değildir.

Yukarıda da yazdım. Parası neyse verdim, Apple'ın son çıkan, en iyi modelini aldım. Yanına da ikinci nesil Airpods Pro aldım. Ödediğim para da beni bi gıdım fakirleştirmedi. Sen alamadığın bir telefon, harcayamadığın bir miktar para için beni hata yaptığıma ikna etmeye çalışıyorsun. Bu şekilde kendini avutuyorsun, avutmaya devam et. Ama dediğim gibi, bir de terapiste görün, "neden böyleyim ben" diye sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Aralık 2022; 21:0:0 >

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Apple in resmi sitesinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

Internet alışverişinde iade yasaklanmalı mı?

Alıntı

metni:
    Müşterilerin ürünlerini iade etme hakkı, satın alma yaptıkları ürünlerin performansını değerlendirme ve memnuniyetlerini ölçme hakkıdır. Bu hak, müşterilere satın aldıkları ürünlerin beklentilerini karşılamadığında veya hatalı ürün aldıklarında düzgün bir şekilde çalışmayı garanti etmek için gereklidir. Bu nedenle, iade yasaklanmamalıdır.Ancak, müşterilerin iade haklarını abartılı bir şekilde kullanmaları, satıcıları zor durumda bırakabilir ve bu da satıcıların karını azaltabilir. Bu nedenle, iade politikalarının düzenlenmesi ve müşterilerin abartılı iade taleplerine karşı korunması gerekir. Örneğin, satıcılar, müşterilerin iade taleplerinin gerçekçi olduğundan ve iade nedeninin geçerli olduğundan emin olmak için belirli bir süreç takip edebilirler.Ayrıca, müşterilerin iade haklarını kullanırken dürüst olmaları ve iade nedenlerini doğru bir şekilde belirtmeleri önemlidir. Müşterilerin yanlış veya sahte iade nedenleri belirtmeleri, satıcıların zararına olabilir ve bu da iade politikalarının düzenlenmesine neden olabilir.Sonuç olarak, iade hakkı müşterilere satın aldıkları ürünlerin performansını değerlendirme ve memnuniyetlerini ölçme hakkıdır ve bu hak yasaklanmamalıdır. Ancak, müşterilerin abartılı iade taleplerine karşı korunması ve müşterilerin dürüst olmaları gerekir.

chat.openai.com

Sanal market çalışanlarının mesajları yapay zeka ile kolayca uzun uzun cevaplanıyor, ne güzel hiç uğraşmıyorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 17 Aralık 2022; 18:47:49 >

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

ben niye acılmış ürün alayım satın aldığım ürünü tutarım işime yaramasa bile para var huzur var

• AMC A kullanıcısına yanıt

Onu size açılmış ürünü sıfır diye satan satıcıya sorun, bana veya başkasına sormayın. Alışverişinizde alıcı ve satıcı var, 3. bir kişi yok ama konuda 90 kişi 3. kişiyi dahil etmiş şaka gibi. Bütün sanal market sahipleri buraya toplanmış  

• Üyeliğimi sildirdimdim geçen sene, böyle hareketleri yüzünden

• İyi farketmişsiniz bravo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böylesi pahalı telefonu hb üzerinden almak saçmalık.
    Tercihim store gidip oradan almak olur.

Buradan aldıktan sonra iade süreci ile uğraş paranın hesaba gelmesi ile uğraş dur. Zaten dünya para olmuş kolay kazanılmıyor emek verip para..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rainhard kullanıcısına yanıt

bunu bizzat eski iş yerindeki arkadaşım kendisinin bu şekilde ayakkabı aldığını, uymayan ayakkabıyı iade ettiğini söylemişti. yıllarca internetten ayakkabı aldım, bir kez bile bunu yapmak aklıma gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Aralık 2022; 22:12:18 >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Bundan haberim yoktu, teşekkürler bilgilendirme için  

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Şimdi güzel kardeşim kimsenin siparişine ve işine karıştığım yok bunu aklına bir kere yaz. Forum'un amacını bilmiyorsan önce bunu öğren. Bak @Katates Pızartması arkadaşımız güncellenen yasa ile ne güzel bilgilendirme yapıyor, sen de bu şekilde yaklaş ve insanlara bu üslup ile yazma...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.