Merhaba, Hepsiburadadan 400 den fazla siparişim fakat son 2 senedir yaşadığım sorunun haddi hesabı yok. Bozuk ürün gönderirler kabul etmezler. Ürün siparişi açarız kargo numarası belli değildir öğrenmek isteriz böyle bir sipariş yok derler. 100 TL bile pahalı olsa amazonu tercih ediyorum. Sizde öyle yapın. |
Hepsiburada İade iPhone'ları satıyor ! (6. sayfa)
-
-
Hayatımda hiç öpülmedim yurt dışından yaptığım alışverişlerde bile. Yarası olan baya gocunmuş ki konu iade almaları gerek diye car car bağıranlarla mağdur olanlarla dolu . Ben foruma "şu ürünü aldım kullanılmış ürün gönderdiler" diye bir tane konumu göster ben evimi arabamı senin üstüne yapıcam
14 pro dediğin telefonun 43.000₺ sinin her bir tlsini gün içinde kullandığın bi telefon değil aynı şeyleri 12 dede yaparsın çatır çatır. 12 kullanıpta "keşke 14 prom olsa" diyeni duymadım. Bunu diyen varsa bilki "geri kaldım eski kaldım" kafasındadır. Halbuki elindeki telefon her şeye yetiyordur Ama niye maksat "14 POROM VOR ŞEKİL OLSUN"
Bu yüzden toplumun gözünde 12 alanla 14 pro alan arasında "zenginlik" farkı yok aslanım . Siz 12 nin üstüne çok bir şey koyamamış 13 ve 14, hatta pro eklentili kazık telefonlarınızla böbürlenmeye devam edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Aralık 2022; 6:3:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam abicim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna benzer bir durum zaten Başıma Gelemez
Ben hayati öneme sahip olabilecek 7/24 benimle olan bir cihaz almaya karar vereceğim, üstüne birde normal bir 12 den farkı olmayan, günlük işlerimi 14 pro ile yaparken 12 ile yapamayacağım ekstra bi öne çıkan unsuru olmayan telefonu (3. Kamera ve yeni bionic çip telefon orgasmı yaşatmıyor kusura bakma) gidip internetten alacağım öyle mi? Üstelik 43.000₺ vererek.
soruyorum sana madem. Sen o cihazı bugün bi mağazadan elle tutulur gözle görülür bi şekilde almaya çalışsaydın gene gelip burda "kullanılmış cihaz geçirdiler kasadan" diye sitem eder miydin? Etmezdin çünkü bizzat görecektin cihaz sıfır değilse arkanı dönüp gidecektin, sıfırsa alıp burda paşalar gibi açıp kullanıyor olacaktın. İnternetten almaya çalıştığın için bu kadar zahmete ve uğraşa girdin onu diyorum. 150 liralık araba şampuanı almıyorsunuzki arkadaş yav kıırrkk üç bin liralık bir ürün alıyorsunuz.
ben başına geleni savunmuyorum ama bi yandan da "eh be kardeşim" diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Aralık 2022; 6:41:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefon daha önce satılmış açılmış aktifleştirilmiş yani biraz kullanılmış.
Yani cihaz 2.el duruma düşmüş. Sonra 0 diye tekrar satılmış. Yani adam 0 parasına bir nevi 2.el telefon almış.
Bu durumu burda normal karşılamaya çalışan insanlar var şaşırıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu eskiden bilet acenteleri yapardı şu an da mağaza sahiplerinin lafı oldu :)
Abi internette çok daha ucuz diyorsun cevap ‘sorun yaşarsan internette muhattabın yok aşırı riskli’ diyor. Ama sorun yaşadığında çok daha büyük sıkıntılar çıkarıyorlar ve aradan sıyrılıyorlar.
Başlık sahibi ucuza almamış ama durum bu. Ayrıca size ne adamın tercihlerinden. Yok 12’den farkı şu da bu. Hangi şehirde yaşayacağını da belirtseydiniz sonuçta aynı havayı soluyoruz avantaj dezavantajlarını siz bir düşünüp onun adına söyleyin.
Keyfinin kahyası isterse telefon diye taş alır ona da 100 bin lira verir. Parası olmayanın da çenesini yorar. Burda konu o değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bu mesajdan anladığım 12 pro nuz var 14 pro almaya paranız yetmemiş kendinizde 2 cihazın aynı olduğunu da diğer insanlara kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Evet pro lar arasında fark yok gibi görünüyor ama 14 pro yu iyi incelerseniz ön ekran da devrimsel bir fark var. Dinamik ada daha bir estetik. Ön kamera ve arka kameralar fiziksel olarak yenilendi. GPS kiti bile 2 kat güçlendirildi. İlerde belki önemi daha çok anlaşılacak uydu iletişimi ve kaza algılama gibi hayati önemli özellikler var. Ve hala 2022 yılında market alışverişleri bile internetten yapılırken sizin 90 lı yıllardaki alışveriş usullerini savunmanız da ayrı bir akıl tutulması. Konuyla alakası olmayan bu abuk mesajların kimseye faydası yok milletin vaktini harcayarak kul hakkına giriyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ın kendi sitesi varken neden başka yerlerden alıyorsunuz?
12 pro ile 11 pro arasında kamera ve çip haricinde fark yok, 11 pro daha ucuza alınabiliyorken niye 12 pro alınsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şimdi yukarıdaki linke tıkla, kendine bir psikolog seç.
Sonra seansta psikoloğa de ki "Ben iPhone 14 Pro kullanmıyorum. Ama sonra internete girince kendimi tutamıyorum, 14 Pro konularına girip yorumları okuyorum. Hatta bazen hiç tutamıyorum, 14 Pro alanlara 'boşa para harcıyorsunuz!' diye yorum yazıyorum. Böyle paraları rahatça harcayan insanlar bana hep art niyetli geliyor. Param olsa da harcayamıyorum. Bazen bu duyguyu kontrol edemiyorum, genellemeler yapıp 'insanlar sizin zengin olduğunuzu düşünmüyor' diye çıkışıyorum. Benden daha varlıklı bireylerin yaşadığı bir toplumu kabul edemiyorum. Neden bu şekilde davranıyorum, öğrenmek istiyorum."
Bu muhtemelen tek seansta yanıtlanacak bir soru değil. Gerekirse maddi destek de olurum sana. Yeter ki çözelim bunu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Aralık 2022; 12:8:27 >
-
Hadi internet kesmiyorsa git mağazada fiziksel olarak gör o zaman. Mağarada yaşıyor sanki. Hep diyorum bir yol olmaz bu ülkeden.
-
Çok merak ediyorum;
Bu iPhone'lara bu kadar parayı niye veriyorsunuz?
Macbook kullandım windowsa göre beklenti karşılayabilecek veya fark yaratabilecek çok nokta var iPad'i saymıyorum zaten açık ara lakin iPhone ile Android arasında öyle bir uçurum yok.
Yani aynı işleri neredeyse aynı şekilde yapabileceğim bir telefonu 5 te 1 veya 6 da 1 fiyatına alabilecekken neden ?
Manipülatif veya iğneleyici bir şekilde sormuyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
hepsiburada iadeyi sonradan kabul etmiş. işin komik tarafı konu sahibi faturadan imei numarasına bakıyor.apple sorgulayım bir sorun varmı dıyor. baktıgında 3 kasımda urunun aktıflestırılıp garantısının basladıgını goruyor ama buna rağmen urunu teslim alıyor. sonra da buraya gelip konu acıyor
-
Sizin gibi bir kullanıcıyım ben de. 10 yıldan uzun süredir MacBook kullanıyorum. Fakat iPhone'a yeni geçtim. Telefonumu değiştirmem gerekiyordu. Sanırım biraz eski kafalıyım ben, işlerimin çoğunu laptopta hallediyorum. O nedenle göreceli olarak küçük bir telefon kullanmak istiyordum. Ayrıca fotoğraf çekmeyi seven biriyim fakat fotoğraf ekipmanlarımın hepsini taşımak istemediğim için yıllar önce sattım. Beni tatmin edecek kalitede bir kamera istiyordum. Böyle bakınca zaten piyasada çok fazla seçenek kalmıyor. Beni tatmin edecek seviyede bir Android telefon ile 14 Pro arasındaki fiyat farkı da bütçemi zorlamıyordu. Değişiklik olsun dedim. Yanina da Airpods Pro 2 aldım, tam üç ay oldu, tertemiz kullanıyorum.
Burada geçiş nedenimi, yaşadıklarımı, sorunları da uzun uzun anlattım. Bir ürüne para verdim diye o ürün en iyisi, geri kalanları çok kötü modunda asla olmadım. Buyrun süreci okuyun siz de :)
https://forum.donanimhaber.com/android-den-iphone-14-pro-ya-gecisim-ve-pismanlikarim--154474871
-
normal geliri olan birisi iseniz size katılıyorum ama ciddi gelir sahibi,kart limitleri yuksek vs . birisi iseniz kesinlikle iphone kullanmanız lazım. ayrıca hem paranız var hemde teknolojiden anlamaz onume gelenı tıklarım dıyorsanız da iphone almanız lazım. yani iphone güvenlik ihtiyacından oturu alınması sart. yoksa kullanım olarak andrıod ıle iphone arasında ucurum yok.
-
Br insan geri iade edeceği telefonu neden aktif eder ki? Sanırım telefonla alakalı bir sıkıntı yaşamış olmalı.
2 sene önce macbook almıştım yeni m1 işlemcili.Kkutusu açık geldi; ürünü açmışlar, bakmışlar tekrar kutuya koymuşlar. Garantisine baktım başlamamıştı bu yüzden iade etmedim. Çünkü 2 ay önce bir labtop ben iade etmiştim(özellikleri belirtildiği gibi gelmemişti)
40 küsür liralık ürünü garantisini başlatıp geri iade yapmak demek HB içinde bu vatandaşın mutlaka tanıdığı vardır.
-
Sadece kendinizi düşündüğünüz için böyle yazmanız normal çünkü herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Hiç cihaz iade etmedim mi tabi ki ettim, 20 yılda 1 defa ettim o da cihazın ekranı sorunluydu. Hata üzerine hata yapmaya devam edin. İlerleyen zamanlarda bir cep telefonu nasıl iade edilir onu da insanlara anlatırız, müşteri her zaman haklıdır.
-
Faturada hata olma ihtimalini düşündüm. Ayrıca teslim almadığımda tutanak nasıl tutturacaktım?
Hala bende hata aramaya çalışan insanlara şaşırıyorum. Ben diyorum ki böyle bir olay yaşadım, bir başkası da yaşarsa gelsin konuyu okusun ona göre davransın.
Forumun amacı da bu değil mi? PAYLAŞIM !
Adamlar iade malı jelatinleyip satmaya çalışıyor arkadaş konumuz bu başka bişey değil.
Ayrıca bu telefona bu kadar para verilir mi diye soracağınız konu burası değil. Sizden her dönem vardı. 2010'da iphone 4 aldığımda 1600 tl (650euro) para verdim, aynı dönemde telefonla alakalı bir sorunla karşılaşıp burada konu açmıştım 12 sene önce de o para verilir mi diyen garip insanlar doluşmuştu.
Size ne? İsteyen istediği şeye istediği kadar değer biçer. Alamıyorsanız da alanlara bu sebeple laf atmayın.
KONUMUZ İADE TELEFONUN JELATİNLE SIFIR GİBİ SATILMASI HEM DE BUNU YAPANIN KURUMSAL BİR FİRMA OLMASI. BAŞKA BİR MESELE YOK!
-
Konunuzu maalesef internette satış yapan kişiler basmış çünkü net bir şekilde konuyla ilgisi olmayan müşteriler suçlanmış. En çok beğenen mesajlara bakın, bunun farklı bir açıklaması olmaz.
Ticarette satış yapılacak ürünler kadar iade yapılan ürünlerin de hesabı yapılır, dolandırıcılık yapan firmalardan alışveriş yapmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X