Şimdi Ara

Hepsiburada Ips ekranlı laptop yerine TN ekranlı laptop gönderdi. Kafam karışık. Geri vermeli miyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hepsiburada nın sözde "efsane cuma" indiriminden 6000 tl ye lenovo dizüstü bilgisayar alma gafletinde bulundum. (Şimdi 6400 tl) Bilgisayar şu linkte. Bilgisayarın özelliklerinde FHD (1920 x 1080) Ips ekran yazıyordu, ancak ben bunu değişik şekillerde dillendirince ürün özelliklerinden IPS ekranı kaldırmışlar.

Şimdi, hepsiburada nın bana yaptığı saygısızlığa gelecek olursak Ips ekranlı bilgisayar yerine TN ekranlı bilgisayar gönderdiler. Merak eden varsa Aida 64 ile baktığım ekran şu linkteki ekranmış.

Bilgisayarın ekranını karanlık ortamda simsiyah yapınca epey bir aydınlık gözüküyor. Elimdeki bazı görüntüleri de elimdeki cep telefonları ile kıyaslayınca da renkler çamur gibi görünüyor.
    Ekranı eğince renklerin değişmesinden yana çok sıkıntım yok ama renkler çok soluk geldi. Kontrast oranı da çabası.

Bu bilgisayarın ekranının ne derece fena olabileceğini nasıl test edebilirim. Dediğimi yapabilmem için en iyi yol, başka dizüstü bilgisayarları yan yana koymak. Ama onu da şu an yapacak durumda değilim. Sizce bu bilgisayarı iade edip başka bir markanın IPS ekranlı bilgisayarını mı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 4 Aralık 2018; 1:28:34 >

• Test etmekten ziyade zaten tn panelin dezavantajlari bu renkler soluk, siyahlar tam siyah değil yani siz renk kalitesine önem veriyorsanız iade edin sonuçta bu ürünü ips diye aldınız tn gönderdiler ayni modelin ips i varsa ips ini göndersinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yapacağım bildiğim bazı eski laptopları yanyana koyarak kabul edikebilirlik testi yapmak. Gerçekten sırıtırsa iade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.