Şimdi Ara

Hepsiburada mobil uygulamaya 25 tl hizli profile 25 tl verecekmiş özel teklif. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
19
Favori
11.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

aynı mail banada gelmiş,uygulamayı yükleyip giriş yaptım ama ortada çek falan yok.

1 Nisan yüklenecek demişler

Ben açıklamalardan 1 Nisanda hızlı alışveriş profilinden kazanılan çekin yatacağını anlıyorum.
    Mailin başlığında yazmışlar mobil uygulamayı indir 25 TL kazan sonra alışveriş yapıp hızlı profil oluştur 25 TL daha kazan.
    Şimdi siz bundan ne anlarsınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil yapınca hızlı profıl cıkıyo mu arkadaslar deneyen var mi
  • soru üzerine gelen mesaj:

Değerli Müşterimiz,

1 Nisan 2015’te tanımlanacak 25TL tutarındaki hediye çeklerine Hepsiburada.com hesabınızda yer alan “Hediye Çeklerim” sekmesinden ulaşabilirsiniz.

25 TL tutarındaki hediye çekleri 1-15 Nisan 2015 (dahil) tarihleri arasında Hepsiburada.com sitesinden tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç olmak üzere 75’er TL ve üzeri aşağıda belirtilen ürünler hariç her türlü alışverişlerde geçerlidir.

15 Nisan 2015 tarihinden itibaren kullanılmayan çekler kullanıma kapatılacak ve tekrar aktif hale getirilmeyecektir.

Kazanılan hediye çekleri bölünemez veya birleştirilemez, paraya çevrilemez.

Hediye çekleri; ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri ile Vodafone sözleşmeli ürünler ve TL yükleme hariç ürünlerde geçerlidir.

Bu kampanya sadece taksit, puan vb banka kampanyalarıyla birleştirilebilir, başkaca hiçbir kampanya ile birleştirilemez.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    Saygılarımızla.

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri

• act02 kullanıcısına yanıt
    Hocam mailde olan içerigi kopyalamışlar müş. hiz. şu tavrını hiç sevmiyorum detaylı acıklamak için o kişi orada ama maalesef aynı şeyleri söylüyorlar. En sevmedigim durumdur.,,
    Herkeste geçerli olacak mı sadece mail gelen hesap mı geçerli olacak 25 tl kazan 25 tl daha kazan gibi bir ifade var 2 adet mi kazanılacak 2 side 1 nisandamı aktif olacak.. muammalarla dolu kampanya netlik kazanmayınca..
    Belirsizlik devam ediyor.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    benim anladığım 2 çek tanımlanacak ikiside 1 nisanda tanımlanacak. herkeste geçerlimi onu bilmiyorum.
    biraz önce şu şekilde bir mesaj daha gönderdim:
    "tamamdır. peki hızlı alışveriş profilini mobil üzerinden mi yapmamız gerekiyor. yoksa site üzerinden oluşturmakta yeterlimidir zira mailde anlatılan site üzerinden profil oluşturma.
    güzel bir kampanya ve şartlarını tam olarak yerine getirmek istiyorum :)
    iyi çalışmalar."

cevap gelsin yazarım tekrar.
  • 1 Nisan 2015’te tanımlanacak 25TL tutarındaki hediye çeklerine

bu cümleden 2 adet hediye çeki tanımlanacağı anlamı çıkıyor.
  • act02 kullanıcısına yanıt
    Güzel soru yöneltmişsiniz. Cevapları paylaşın hocam aynen,,
    1 de şu sekilde sorun, hanımın üyeliği de var, ama e mail gelmemiş, aynı kampanyaya dahil olabilir mi:) falan gibi.
  • Banada mail gelmedi 4,75'e ton balığı aldım. Bakalım gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

mobil yapınca hızlı profıl cıkıyo mu arkadaslar deneyen var mi

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben denedim arkadaslar. kaptan memo ton balığı aldım kargo bedava :) alışveriş sonunda hızlı profil seceneği çıkıyor sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    mobilden mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

soru üzerine gelen mesaj:

Değerli Müşterimiz,

1 Nisan 2015’te tanımlanacak 25TL tutarındaki hediye çeklerine Hepsiburada.com hesabınızda yer alan “Hediye Çeklerim” sekmesinden ulaşabilirsiniz.

25 TL tutarındaki hediye çekleri 1-15 Nisan 2015 (dahil) tarihleri arasında Hepsiburada.com sitesinden tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç olmak üzere 75’er TL ve üzeri aşağıda belirtilen ürünler hariç her türlü alışverişlerde geçerlidir.

15 Nisan 2015 tarihinden itibaren kullanılmayan çekler kullanıma kapatılacak ve tekrar aktif hale getirilmeyecektir.

Kazanılan hediye çekleri bölünemez veya birleştirilemez, paraya çevrilemez.

Hediye çekleri; ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri ile Vodafone sözleşmeli ürünler ve TL yükleme hariç ürünlerde geçerlidir.

Bu kampanya sadece taksit, puan vb banka kampanyalarıyla birleştirilebilir, başkaca hiçbir kampanya ile birleştirilemez.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    Saygılarımızla.

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri

Son maddeye bak bu kampayadan yararlanan herkes kampanya sartlarini kabul etmiş sayilir diyor

• Sadece mobil uygulama indirenlere çek tanımlanmayacak sanırım.

Çek kazanmak için her iki işlemi de yapmak gerekiyor anladığım kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Mart 2015; 13:26:21 >
  • quote:

benim anladığım 2 çek tanımlanacak ikiside 1 nisanda tanımlanacak. herkeste geçerlimi onu bilmiyorum.
    "tamamdır. peki hızlı alışveriş profilini mobil üzerinden mi yapmamız gerekiyor. yoksa site üzerinden oluşturmakta yeterlimidir zira mailde anlatılan site üzerinden profil oluşturma.
    iyi çalışmalar."

gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Mobil üzerinden verilmesi gerekir.

Saygılarımızla.
  • Bende simdi uygulama vardi odeme seklinide tanimlamistim
    simdi silsem tekrar yapsam olurmu arkadaslar

• Tamam netlik kazandı gibi. Bu yüzden düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 25 Mart 2015; 14:03:20 >
  • quote:

quote:

iyi çalışmalar."

gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla.

yeni mesaj gönderdim :)

cevap için teşekkür ederim hemen mobil üzerinden hızlı alışveriş profilini oluşturdum. son bir sorum daha olacak bu kampanya herkes için mi geçerli yoksa sadece benim gibi mail gelen müşterileriniz için mi geçerli (yakın bir dostumda müşteriniz ancak kendisine mail gitmemiş yaralanabiliyor mu acaba kampanyadan)
    tekrardan cevaplar için teşekkürler iyi çalışmalar.

• quote:

quote:

quote:

iyi çalışmalar."

gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla.

yeni mesaj gönderdim :)

cevap için teşekkür ederim hemen mobil üzerinden hızlı alışveriş profilini oluşturdum. son bir sorum daha olacak bu kampanya herkes için mi geçerli yoksa sadece benim gibi mail gelen müşterileriniz için mi geçerli (yakın bir dostumda müşteriniz ancak kendisine mail gitmemiş yaralanabiliyor mu acaba kampanyadan)
    tekrardan cevaplar için teşekkürler iyi çalışmalar.

Mobil üzerinden hızlı alışveriş profili nasıl oluşturuluyor acaba?

• coolman_27 kullanıcısına yanıt
    alış verişyapman gerekiyor ben biber tohumu aldım 1.9tl ye ödeme seçeneklerinde kredi kartı bilgilerini giriyorsun ödemeyi gerçekleştirdiğinde en son karşına hızlı ödeme profili oluştur seçeneği çıkıyor görürsün zaten çok basit
  • iyi de bu hızlı alışveriş profilini mailde nasıl yapılacağının anlatımını normal site üzerinden tarif etmişler. Mobil site arayüzünden değilki. Bende ona istinaden cep uygulaması yerine normal sitesinden oluşturup sipariş verdim. Ne biçim kampanya yapıyorlar anlamak güç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.