Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.836
Cevap
120
Favori
174.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son 2 alımı aytemizden yaptım. Daha önce petrol ofisinden alıyordum. Aytemiz daha fazla götürüyor. Arada bariz fark var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • açılmış

• pendik aytemizden alan var mı sorun yaratıyorlar mı acaba

• Arkadaşlar kupon için falan mı mantıklı burdan almak neden buradan alıyorsunuz bilmediğimden soruyorum birkaç sayfa okudum anlamadım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt

sorun yok

• momenty kullanıcısına yanıt

indirimli yakıt alıyorsun

• LNavigator kullanıcısına yanıt

bariz fark filan yok sana myle gelmiştir.Benzincide çalıştım motonin pro olanı ile normal olanı arasında bile fark yok aynı tanktan veriyorduk

• hepolmak kullanıcısına yanıt
    Boş yapma.

• jedi_master kullanıcısına yanıt

Para iadesi nasıl yaptırdınız hocam bende çok uğraştım para iadesi yapmıyoruz diyorlar.

Ben hepsiburada dan gelen kodu pompacıya verdim plaka hatalı hatası verdi, tekrar tekrar kod ürettik ama hep hata veriyor. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün yeni kod gönderdiler, o kod ile istasyona gittim yine sistem hata verdi, tekrar müşteri hizmetlerini aradım, tekrar kod vermeye çalıştı bende her gün kod denemeye petrol istasyonuna mı gideceğim dedim. Para iadesi talep ettim para iadesi yapmıyoruz, dediler. Bende şikayetvara ve tüketici hakem heyetine yazdım.

Not: Gittiğim petrolde daha önce dijital kod ile akaryakıtı sıkıntısız almıştım, pompacıda sistemi kullanmayı iyi biliyor.

• spdial S kullanıcısına yanıt

Şikayetvar üzerinden iyi bir şikayet yazdım ve müşteri hizmetleri ile görüştüm hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 26 Ağustos 2022; 15:21:8 >
  • Maximum mobilde aytemiz için kod almak istediğimde böyle hatayı alıyorum. Bu, ve benzer sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

• jedi_master kullanıcısına yanıt

Bende görüştüm ancak yeni kod vermeye çalışıyorlar, bende zaten kodu vaay uygulamasından bende alabiliyorum, dedim. Bakalım tüketici hakem heyetine edevletten başvuru yaptım. Aytemizin sisteminde sıkıntı var şikayetvarda çok şikayet var, yeni alacaklar varsa tavsiye etmiyorum.

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

şimdi aldım sorun yok

debit kartla alamazsınız ( bankamatik ) kredi kartı ile çalışıyor sadece

neden dersen 300TL kod aldın misal, depo 265 aldı, kredi kartına 35 tl iade oluyor.. bankamatik kartında önce 300 çek sonra 265 al kalanı 35 geri ver mekanizması bankalarda çalışmaz :)

kredi kartıyla deneyin sorun olmayacaktır

selamlar

• İstediğim çözüm bu değildi ama kabul etmek zorundayım.

Teknik nedenler vs. diye uyarı verene kadar debit ile yakıt falan vermiyoruz kkartı çıkar deselerdi iyiydi.
    Cevabınız için teşekkür ederim

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada kodlarını vay üzerinden iptal et dedim. Orada normal hesaba aktardı. Yakıt almaya gidince kendim kod oluşturdum sorunsuz aldım. Ama daha da yaklaşmam aytemize falan uzak kalsın çok uğraştırıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela ben 300 TL'lik kodu kullandım ama depo dolu olduğu için 200 TL aldı. Kalan 100 TL iadesi nasıl oluyor? Pompacı mı yapıyor iadeyi

• lalabey kullanıcısına yanıt

pompacı bir şey yapmıyor, Aytemiz hesabı açın uygulamayı indirip plakayı doğru girin orada gözükmesi lazım.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ben bir defa yakıt aldım.300 TL'lik kodla 220 TL civarında pompa attı zorla 300 TL ye tamamladık.sizin anlattiginiza göre 220 TL de dursaydik.80 TL hiçbir şey yapmadan cüzdana yuklenecekti öyle mi?

evet öyle oluyor

evet

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.