< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (8. sayfa)
-
-
Plaka hatalı uyarısı veriyor sürekli. Ne hepsiburada ne de aytemiz sorunu çözemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısı benim de başıma geldi. Çorumda 2 tane istasyonları var. Aynı istasyona 4 kere gittim hepsinde de aynı muhabbet. Sistem bozuk veremiyoruz diyorlar. Müşteri hizmetleri tamam şimdi gidip alabilirsiniz biz istasyonla görüştük diyorlar gidiyorum yine aynı. Paramla rezil oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çorumdakilerin Allah belasını versin. İstasyona gide gele ortalıkta oyuncak gibi oldum. Müşteri hizmetleri her seferinde tamam şimdi gidip alabilirsiniz diyor ama istasyon vermiyor.
Hocam bilerek yapıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
plaka girmeden pompaya kodu direkt girerek denediler mi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pompaya kodu girdiklerinde plaka görünüyor. Fakat yan taraftan giriş yaptıklarında hata uyarısı veriyor. Kodun girildiği ekranda plakanın harfleri küçük fakat plaka girişi yapılan klavye/ekranda bu harfler büyük görünüyor. Sanırım sorun burada.
-
İstasyondayken mh arayın , orada tel ile konuşturun , hatta istasyon müdürü ile görüşebilirseniz iyi olur
Bana da bir kere şehirlerarası yolda yok çalışmıyor dediler , mh aradım yetkili ile görüştürdüm tel ile konuşma esnasında ss işlemi yaptılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam onu da denedik. Tam 1 saat istasyonda bekledim. İstasyonda yetkili kimse yok. Saha müdürünün cenazesi varmış vs vs. 1 saat bekledikten sonra lanet olsun dedim çıktım.
Bende daha önce hiç sıkıntı yaşamadan aldığım istasyona tekrar almak için gittim plaka hatalı uyarısı veriyor. Sadece kodu girdi pompacı plaka çıktı onayladı yine plaka hatalı uyarısı verdi. Muhtemelen bunlarda Türkiye geneli sıkıntıları var. İstasyonla alakası yok.
Dün kod ile mobil ödeme yapmaya çalıştım. 150 tl kodum vardı. Neyse 175 tl yakıt dolumu oldu meğerse mobil ödeme gerçekleşmemiş. Neyse istasyonda kredi kartı ile ödeme yaptım. Eve geldim baktık kod kullanılmış gözüküyor. Para verip rezil olmak tamda bu işe uyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 20 Ağustos 2022; 22:22:18 > -
Ben sıkıntısız sorunsuz kullandım çokta kolay oldu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hb hesabımdan bugün 2. kez akaryakıt kodu alıyorum , Sipariş Devam Ediyor yazıyor , bu hb bu şekilde kullanıcıya bile bu şekilde yapacaksa firma olarak yakında batarlar
-
Dün sorunsuz kullandım ben de, yer Adana..
ben bu kampayanın avantajını gerçekten anlamadım.
internetten 500 tl ödeyeceğim, pompada kodla modla uğşracağım. hırt pompacı kodu giremeyecek vs.
bütün tatava %2 için mi? ilçede biraz dolaşsam zaten aytemizden daha ucuza yakıt alıyorum. amaç nedir gerçekten?
-
şurada arkadaş yazmış..
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153677572
-
teşekkür ederim. mantıklı oldu şimdi.
-
Denizlede kullanan var mı arkadaşlar kodu burada da sorunlu mu kullanimı ?
Bir daha Aytemiz'den asla alışveriş yapmayarak çözdüm sorunumu. Opet'ten gene mobil ödeme ile alıyorum, bir kez bile sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X