Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
121
Favori
171.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İptal et seçeneği yok hocam ben o kodu kullanmadım ama iptal edildi önceden yazıyor ben o kodu kullanmadım halbuki hb ya çağrı açtırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yaklaşık 2 saat önce yakıt için 500 TL ödeme yaptım. Fakat ne kod geldi ne de Aytemiz uygulamasında tutar gözüküyor. Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan var mı? NOT: Telefon numaram Aytemizde de Hepsiburadada doğru girildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakıtı nasıl Aytemiz’in? Sorun yaşayan oldu mu?

Hep Shell’de alırım yakıtı fark hisseder miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realistspary kullanıcısına yanıt

yakıtı shelden aklı kelden alacaksın demişler kanga devam et sen 

• Alınan kod un 24 ay geçerliliği var. 1000 liralık alsam 140 tl bonus veriyor. Şu an depo dolu. Almaya değer mi sizce

• DrEnes252 D kullanıcısına yanıt
    Ayda 2.5 k ya yakin mazot aliyorum bana gore almaya deger arabasi kapi onunde yatan birisine gore degmez o yuzen kullanimina gore senin karar vermen gerek. 3-4 ay kullanamam diyorsan gerek yok gibi.

• https://www.hepsiburada.com/magaza/aytemiz-akaryakit-dagitim

• realistspary kullanıcısına yanıt

Dizel ve benzinl araçlarım için alıyorum sorun yok.

• 4x500 liralık yakıt aldım.Litre başı 50 kuruş civarı indirim oluyor.Antalya-Ankara arası yol üzerinde pek fazla Aytemiz yok gibi sanki

• paraf kartın 200x4 60 puan kampanyası var. paraf kartla hepaiburda üzerinden alim yapınca kampanyaya sayar mi?

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Aytemiz Mobil üzerinde yükleme yapınca genelde sayıyor. Bir deneyim bence.

Hepsiburada üzerinden alın yapınca saymaz.

• arkadaşlar 500 tl yakıt kodu aldım

kodu alırken kodu fatura adresindeki telefona gönderecek zannettim oraya göndermedi

sistemde kayıtlı telefona gönderdi herhalde o telefona da erişimim yok

kodu nasıl alabilirim email adresine de gelmiyor kod spam'a vs her yere baktım

sistemdeki kayıtlı telefonu değiştirdim fakat kodu açmak istediğimde onay kodunu yine eski telefona gönderiyor

daha önce kod aldım otomatik olarak aytemiz vaay uygulamasında görünüyordu plakadan eşleştirerek muhtemelen ama şimdiki aldığım kod vaay uygulamasına düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 17 Ağustos 2022; 9:57:3 >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Sıkıntılı bir durum.Hocam sipariş detayında ki talep oluşturdan sorunuzla ilgili talep oluşturun.Satış sözleşmesinde kullandığınız telefon no gözükmüyor mu ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

hocam senin bu mesajın üzerine gittim satış sözleşmesine baktım orada alıcı kısmında telefon numarası doğru numara, yani fatura adresine yazdığım numara görünüyor

kodu oraya gelmesini bekliyordum zaten ama gelmedi

müşteri hizmetlerinden kodu 3-4 kere tekrar göndermelerini istedim ne mail adresine ne de telefona gelmiyor kod

ne spam'e geliyor ne de inbox'a geliyor kod

talep oluşturdum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 17 Ağustos 2022; 10:36:44 >
    Hepsiburada uygulamasindan siparislerim bolumune girip. Ayyemiz siparişinizin uzerine tikladiginizda. Dijital ürün kodu kismindan kodu görebilirsiniz

• saldıray_16 kullanıcısına yanıt

evet hocam oradan kodu görmek istediğimde hesapta tanımlı telefona onay kodu gönderiyor onu onayladıktan sonra kodu gösteriyor, ama dediğim gibi o telefon numarasına erişimim yok o yüzden onay yapamıyorum

işin garip tarafı hesaptaki onaylı telefonu değiştirip aynı işlemleri yaptığımda yukarıdaki onay kodunu yine eski telefon numarasına gönderiyor güncellediğim numaraya değil

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Aytemiz Vaay! uygulaması üzerinden ödeme yöntemi olarak “Kredi Kartı” seçilerek yapılacak alışverişler kampanyaya dahil olup, Paycell ya da BKM Express seçilerek yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün içinde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahilindedir.

Senin sorunu ancak Müşteri hizmetleri çözer

08502524000

• sorunsuz halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 17 Ağustos 2022; 16:53:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.