< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (7. sayfa)
-
-
İptal durumunu mh sorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsipay cüzdanım ile yakıt kodu alınmıyor. paycelin 200 e 50 kampanyası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskader -- 18 Ağustos 2022; 8:57:51 > -
lpg alınıyor fakat indirimsiz - hepsinde geçiyor
-
sorunu çözdünüz mü? çözülmediyse kodu hepsiburadanın içinde siparişlerinize girince detayından görürsünüz
-
Akaryakit kodu alımına %3 hepsipapel kazanimini da kaldırmışlar bir kampanyada kazanımlar azalmadan devam etsin dişimi kıracağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle her istasyonda GEÇMİYOR. Bulunduğum şehirde bir tane istasyon var. Müdürlük her ne kadar istasyonla görüştük alabilirsiniz dese de istasyon kod ile satış yapmıyorum diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uşak için istasyon çalışanlarının bilmemesi değil, istasyonun uygulama üzerinden yakıt vermek istememesi sonucunda çok sorun yaşadım. 3 kere şikayet oluşturdum her seferinde de müşteri hizmetleri "istasyonu uyardık bir daha aynı sorunu yaşamayacaksınız" diyor. Bir daha tövbe ettim Aytemiz'den yakıt almam diye. Hem sözde teknolojiye önem veriyor Aytemiz, hem de uygulamasına doğru dürüst sahip çıkmıyor. İstasyonun kurumsallıkla alakası yok kafasına göre takılıyor. Aytemiz ancak istasyonu uyarmakla yetiniyor.
-
Uygulama güzelde istasyon bulana kadar 100 km gideriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çorum’da bi tane Aytemiz var gittim vaaay çalışıyor mu dedim yok dedi biliyodum böyle olacağını allahtan alıp gitmedim kodları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sıkıntısız kullanabiliyorum. Bulundugum sehir küçük sehir olmasina rağmen.
Opet gibi kurumsal, her istastonu aynı ayarda olmadıktan sonra üç kuruş kâr sağlamak için canımı sıkmam.
-
Vardir da, beyin yetersiz olunca, yok diyo geciyo
Opet'te de benzer sorun yaşadım süresi dolmadan opet kartta biriken puanları kullanmak için 2 defa gittim ikisinde de kullanamadım.. ilk gittiğimde makine arızalı dediler. şikayet yazdım, sonra makine yapıldı kullanabilirsiniz dediler. tekrar gittim bu sefer de baska bir hata verdi... yine şikayet yazdım, puanların süresini uzattılar , buldukları çözüm bu oldu...
-
teşekkürler iyi ki sormuşum... önce burdaki istasyona bir sorayım sorun yoksa öyle almak daha mantıklı olacak
-
Wordpay ile 500 TL’ye 40 TL E-ticaret, 50 TL Hepsiburada ve 25 TL ek Hepsiburada puanlarından yararlandım. Böylece akaryakıt 385 e gelmiş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
aynen öyle. b*k var sanki ne alıyorsam alıyorum sanane, senin cebine para giriyor mu giriyor. ne aldığım ne ilgilendiriyor bunları anlamıyorum.
hepsipapel de zaten 15 gün sonra yükleniyor 7 gün içinde harca diyor. trendyol Cüzdan bundan kat kat iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 19 Ağustos 2022; 19:10:47 >
YİNE HAYAL KIRIKLIĞI—BENCE BULAŞMAYIN
Bu kampanyadan 750 TL yükledim. Bugün sabah afyonun göbeğindeki aytemize gittim. Yanıma gelen bile yok. Neyse sonra ileriden biri çıktı. Bana yakıt yok diye sesleniyor. Dedim yakıt yok ne benzin mi yok mazot mu yok? İkisi de yok diyor bana.
En son 2 sene evvel yakıt almışım aytemizden. Sonra bayi çalışanları yüklenen puanları kullanamadı diye geri yükletmişim paramı.
Ben bi kere düdüklenmiştim şimdi iki oldu.
Siz de bunu bilin ona göre alın bence. Bayi ağı zaten geniş değil. Hadi 10 km sonra bi daha girerim diye de ihtimal yok.
Opetle shell den şaşmam.
Benzin yok dedi ya şu devirde..🙈
Benim sorun yaşadığım bayiler Kütahya- Kastamonu - Afyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 20 Ağustos 2022; 13:51:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
500 liralık kuponum vardı,yakıt almak istedim alamadım neymiş kupon ile olmazmış.Adamlar paramı ne şekilde kullanacağıma karar verir olmuşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X