Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
120
Favori
176.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Al benden de o kadar hocam. Bakiyemi başka şehirde bitirip bi daha önünden bile geçmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4-6-8 Ağustos'ta 500 liralık yakıt kodu almıştım.O zamanlar hepsipapel veriyormuydu ?

Antalya-Ankara yaptım.Uzun yolda nerdeyse yok denecek kadar Aytemiz petrol var.Antalya'da 1 yerde,Ankarada 2 yerde kullandım sorun olmadı.Ama şehirlerarası yolda bulurum alırım diye güvenerek yola çıkmayın.

• Biraz şans işi sanırım. Bizim buradaki tek aytemizden denedim bu akşam kodla almayı. Büyük ihtimalle pompacı ilk defa yapıyordu bu işlemi ama deneyerek kısa sürede çözdü ve araçtan inmeden sorunsuz bir şekilde yakıtı aldım.

• 500 tllik kodum var , araç 400 tllik benzin alınca fullenirse geriye kalan 100 tl yanıyor mu?

• ririii kullanıcısına yanıt

Kalan tutar hesaba geçiyor aytemiz uygulaması üzerinden tekrar kod oluşturulabiliyor

• Ntmbn kullanıcısına yanıt

Valla benim karta paranın iade edilmesini sağladım müşteri hizmetleri ile görüşerek. O kadar sinirlendim çünkü. Bir sürü reklam yapıyorlar şöyle teknolojik firmayız vs diye. Ama projelerine gram sahip çıkmıyorlar.

• LNavigator kullanıcısına yanıt

Kod satın alırken muhakkak büyük harf ile plakayı girin.

şimdiki kod aytemizin vaay uygulamasında görünüyordur. kodun yanında iptal çıkıyor basın.. para aytemiz cüzdana döner - uygulamadan kod oluştura basıp, kayıtta plakayı büyük olarak girin en kötü durumda

yine çözülmezse bana yazın DM den

• Bu söylediğiniz işlemi hepsiburada da aytemiz de bilmiyor. İki harfin değiştirilmesi(büyük) için 3 gün boyunca uğraştılar. Bugün büyük harfli plakaya tanımlanmış yeni kod gönderdiler. Bilseydim vaay uygulamasından bu işlemi yapar da bu çömezleri beklemezdim bu kadar süre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sancaktepedeki aytemizden sorunsuz alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para aytemiz cüzdana döndükten sonra illa kod oluşturarak mi harcama yapıyoruz yani depoyu fulleyip nekadar tuttuysa cüzdanda görünen bakiyeyi kullanabiliyor muyuz?

• Cuzdandan kod olusturuyorsunuz. 1500 Luk kod oluşturdunuz örneğin, 1300 e doldu depo, kalan tutar cüzdana iade oluyor, aslında oluşturduğunuz kod provizyon bakiyesi oluyor

• tolgahan22 kullanıcısına yanıt

kod ile satış var - ama kodu yüksek rakam oluştur .. depo fullensin kalan yine cüzdana gider :)

• Daha önce Aytemizden yakıt hiç almadım. Benzinde performans anlamında fark hisseden var mı?
    (Ankara etlik veya Söğütözü Aytemizden almayı planlıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 23 Ağustos 2022; 23:18:54 >
  • Benim telefonuma Vaay uygulamasına giriş için şifre gelmiyor. Uygulamadan 2-3 sefer şifremi unuttum dedim olmadı, Mh aradım, onlar 7-8 sefer geçici şifre yolladı ama yine olmadı. Kodu da Hepsiburada sitesinden almış bulundum ama allahtan plaka girince kod ile alışveriş oldu uygulama gerekmeden. Depo erken dolsa yanmıştım.

Worldpay, Aytemiz petrol indirimi falan derken 500’lük benzin 375 Tl’ye geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana en yakın sakarya erenlerde aytemiz olduğunu araştırarak aldım kodu fakat bir gittim pompacı yok girdim markete yakıt alacağım dedim çocuk 2 aydır yakıtlarının olmadığını ve 2 ay daha gelmeyeceğini söyledi akabinde hemen aradım hepsiburadayı kodun iptalini istedim fakat iptal edemediklerini söylediler bende kayıt oluşturun dedim aradılar yine aynını söylediler. malesef kod elim de patladı. hiç almamıştım AYTEMİZ den bir daha asla almayacağım.

Çözümü olan bilen varsa yazarsa sevinirim.

• onurgencx kullanıcısına yanıt

Yakıtı iyi ama şube de önemli. Shell ve Petrol ofisine göre daha uzun götürüyor gibi.

Uzun yolda denedim araç 5.6 yaktı 1.4 otomatik

• mustione54 kullanıcısına yanıt
    sistemdeki plakayı kullanabilecek olan birinin plakası ile değiştirirsiniz. kodu kullanan kişi parayı size elden öder.

• onurgencx kullanıcısına yanıt
    söğütözüden alıyorum son 3 depoyu. kod veya yakıt anlamında sıkıntı yaşamadım.

• hepsiburada satış yapmıyor, kaldırmışlar ürünü.

• Cagonni C kullanıcısına yanıt

geçici sordum düzenliyorlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.