Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
69
Favori
90.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar Qr iie odemede tikka parayla cuzdani birlestirebiliyir muyuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardesime tıkla gelsin hesabi actım ancak eve getirmede ürün sepete ekleniyor ancak gel al seceneginde kesinlikle sepette ürün görünmüyor ve cüzdana para yüklenmiyor arkadasta heni hesap actı hatta premium üyelikten kod ekledi ondada aynı durum boyle bir sorunla karşılaşan varmı ? müsteri hizmetleri yok canli yardimda karsinda canlı biri yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 14 Ocak 2023; 18:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasada qr ile ilerledigimizde odemeyi yemek kartlariylr veya nakit yapabiliyor muyuz ?

• Alıntı

metni:

• İstediğin şekilde yapabilirsin

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni durum

• alvinoo A kullanıcısına yanıt

Hala düzelmedi iletisimde yok malesef

• tıkla gelsin doğum günü 20 tl vermişti, konusu açılmışti. bugün baktım 60 tl görünüyor hediye para, anlamadım. 60 tl üstüne de 15 tl indirim, toplamda 75 tl ürün beleşe geldi. 3x75=225 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada kodlarını giriyorum ya kupon bulunamadı yada kupon kullanılmıştır uyarısı veriyor.Beef menüyü sepete ekleyince 114 TL görünüyor nasıl kullanacağız bu kodları ve mağazada nasıl indirimli alacağız?

• Ne lanet bir uygulamaymış bu yahu çocuklarla rezil olduk.Siparişler bir türlü ne popeyes ne Burgerkingde sisteme düşmüyor iptal oluyor

• Bende de var 40 tikla vermiş 10 kod girince 20de d.gunu toplam 70 tikla var ama %50 düşmüyor
    Hb dan yeni kod aldım giriyorum kampanya sınırına ulaştınız diyor nasil bir saçmalık bu 😳 daha uygulamadan gel al ve adrese gelsin siparişim bile olmadı amac verdikleri tikla parayı kullandirmamak mi?
    Ayrıca 40 tp gelmesi için 200tl cüzdana yükleme yapmam gerekiyor ama öyle bir yüklemem de olmadı sistemleri mi sıkıntılı nasil geldi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ocak 2023; 0:59:29 >
  • 2 aydır aldığım menu bende de düşmemeye başladı indirimi. Canlı destekle tam bir sinir savaşı verdikten sonra kayıt actirdim zorla. Bakalım bekliyoruz. Sizler de açtırın. Mh'ler biraz embesil siz ısrar edin.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bot yazıyordu önce sonra mi canlı destek bağlanıyor ben de yazdım sorununuz ekibe yönlendirildi dedi canlı destek mi oluyor o?
    70 Tp var skt bugün son diye msj geldi uygulamada 20 ocak yazıyor arayüzleri çok sıkıntılı sanırım sktleri uzatın dedim müdahale edemiyoruz dedi ekranı aldım gerekirse şikayet edeceğim de
    Hb kodu yeniden aldım girdim gene düşmüyor sorun koldan değil mi boşa mi yeni kod aldım onu da girince kampanya sınırına ulaştınız diyor b.king paycelldeki gibi çok menu alanlara kısıtlama mi getirdi acaba diyeceğim ama hiç siparişim bile olmadı bana yapmaması lazım 😏

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Bot bir aşamaya gelince canlı desteğe aktarayım mi diyor. Ondan sonra başlıyor sabır testi.

Bende öyle yaptım ama burdan sipariş verene kadar sinir harbi yaşıyoruz sanırım 😠
    tikla paraların sktsi ne zaman diyorum ekibe yönlendirildi diyor
    Tp nin üzerini nasil ödüyoruz %50 menu indiriminden vazgectim normal ücretli sipariş versem 70 tp ve üzerini kart ile ödesek gene mi gel al olarak secmeliyiz adrese teslimde tp kullanılmıyor mu?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Gel alda ya sadece tp kullanabiliyorsun ya da sadece kart. Eve siparişte birazını tp geri kalanı kart ile odeyebiliyorsun

Tskler cvp için 👍 %50 hb menu indirimi sadece gel alda gecerliydi demi o da dusmuyorsa gel aldan almanın mantığı yok gibi 😏
    Hic olmazsa 70 tp silinmesin adrese teslim alayım diyorum fiyatlar mi yüksek olur bir de paycell kart ile ödeyince cashback geliyor mu hemen? Pokus ile ödemede geliyormuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ocak 2023; 17:34:31 >
  • Kampanya ben de görünmüyor artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş tamamlanamadı dedi tekrar onayladım tamamlandı ancak karttan 2 kez çekim olmuş.. nasıl bir işlem gerekiyor

• titan1905 T kullanıcısına yanıt
    %50 menu düşüyor mu
    peki ödemeyi tamamını mi kartla yaptın

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.