Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
71
Favori
90.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KAMPANYADAN FAYDALANMA LİMİTİNİZ DOLDU hatasını bende alıyorum.. bu sorunu nasıl çözebılırız? yenı kod eklettırmıyor? yenı hesapta acamıyoruz telefon numarası farklı olması lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 24 Ocak 2023; 11:13:40 >
  • hepsiburada kayıt açtırdım bakalım ne yapacaklar dönüş olursa etiketlerim

• Bende de ayni durum kampanya tıkla gelsin de kayboldu hb den aldığım kodu girdiğimde limit doldu diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt

yakında yazıyordu sabah . düzelmiş şimdi

• limit doldu yüzde 50 düşmeme sorununun çözümünü buldum; uygulamadan hesabınızı silin ve tekrar kaydolun tıkla gelsine. aynı numaramla üye oldum sıkıntı yok, popeyes menü yarıya düşüyor. tek kayıp tıkla paranız varsa silinir ama 10 tl veriyor kod ekleyince.
    ben premiuma ara verip tekrar gecmiştim yeni kod kullandım eski kod geçer mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 24 Ocak 2023; 14:51:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akşam ilk kez kullandım, Popeyes xl menüde, pek sevmedim.
    Popchicken menü daha lezzetli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl ödedin, qr kodla ödeyemedik kasada bugün, düşmedi bir türlü, uygulamadan ödedik mecbur

• geçtiğimiz günlerde aldığım indirim kodunu uygulamada girerek, müşteri hizmetleriyle iletişime geçtikten sonra an itibariyle tıkla para ekle diyerek girdim ve 10 tıkla para ve indirim tanımlandı

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan ödedim, hatta acemiliğime denk geldi beleş salatayı eklemeyi unuttum :/

• man utd kullanıcısına yanıt

beleş salata bileti çok oldu hocam ya artık vermiyorlar :)

• x2y kullanıcısına yanıt

Uygulamada hangi bölümden silebiliriz hesabımızı

• Eşimin hesabına kod ekledik, kuponlarım kısmında gözüküyor ama sadece ilk alışverişte 15 TL indirimi uyguluyor. %50 kampanyası aktif olmuyor. Tecrübe eden oldu mu?

Aynı şubede aynı menü benim hesapta indirimli gözküyor.

Kuponu yanlış eklemişim. Kuponlarım kısmına ekleyince çalışmıyor. TıklaPara kısmından ekleyince siparişe yansıyor. Garip bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 28 Ocak 2023; 13:32:58 >
    İki gün ayrı ayrı mail attım gene silmediler. Bir kısa yolu yok mu bunun

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Ben yaşamadım ama takip ettiğim kadarıyla soyle yapmanız lazım. Sahte bir siparis verin. O ilk siparis indirimini kullanın. Siparisi iptal edin. Sonra %50 düşer duzeltmedilerse

Hocam uygulamadan üyelik silme kaldırılmış sanırım

• Kendiliğinden 20 tıkla para kodu geldi mesaj olarak 2 ay üst üste geliyor seviyor beni herhalde 😃

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    evet önlem almışlar profilim kısmında çıkmıyor silme. sitelerinde şöyle yazıyor Tıkla Gelsin üyeliğinin iptal edilmesi için kvkk@tabgida.com.tr mail adresine üyelik bilgilerini ve talebini ileterek üyeliğinin iptal işlemini gerçekleştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 28 Ocak 2023; 16:7:47 >
  • arkadaşımada geldi bugün.ama daha önce gönderdikleri kodun aynısı çıktı. kullanılmış kod dedi.

bana gelmedi gelseydi beleş yiyecektim :)

edit : iletişim izinlerinde sms kapalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 28 Ocak 2023; 22:6:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.