< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (35. sayfa)
-
-
SMS iznini açınca geldimi hocam kod yoksa kaçırdık mi kodu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni açtım
-
Tıkla para ile cüzdandaki bakiyeyi aynı anda ortak kullanabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve çağırırsanız evet ama gel alda olmazquote:
Orijinalden alıntı: bradenburg
Tıkla para ile cüzdandaki bakiyeyi aynı anda ortak kullanabilir miyim
Arby's de düşmüyor artık sonlandı sanırım. Diğerlerin de sıkıntı yok. Son Bi kez King Beef iyi gider aslında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış ürün eklemiş olabilirsiniz. kampanya uzatıldı
kampanyalar kısmından ürünleri gör diyerek sepete ekleme yapın
-
Aynen başka ürün eklemişim. Düşüyor.
HB Premium kodunu sadece 1 menüde mi kullanabiliyoruz? Tek siparişte, 1 burgerking, 1 arbys, 1 popeyes siparişi versek hepsinden %50 düşüyor mu ?
-
Tek siparişi bilmiyorum ancak ayrı ayrı aynı gün içinde hem Burger King hem de Popeyes'dan %50'den yararlandım.
-
Denedim olmuyor. Tek sepette sadece 1 menüye indirim uyguluyor. Zaten gel-al da farklı restorandan aynı anda sipariş geçemiyor muşuz.
-
Aynı anda sipariş geçemezsiniz ama bir markadan sipariş geçtikten sonra diğer markanın indirimli menüsünden de indirimli olarak alabilirsiniz.
Bunu aynı gün içinde kaç kez tekrarlayabiliyoruz hocam ? Her farklı markadan bir kez mi ?
-
Mesela diyelim aynı gün 1 Arbys bir de Burger King yaptınız indirimli olarak bunu daha aynı gün yapamıyorsunuz sadece ekstra 1 Popeyes yaparsınız o kadarquote:
Orijinalden alıntı: ArphBunu aynı gün içinde kaç kez tekrarlayabiliyoruz hocam ? Her farklı markadan bir kez mi ?
Her markanın menüsünden haftada 2 kez indirimli alabilirsiniz, aynı gün içinde bir markanın menüsünden 2 kez indirimli alamıyorsunuz.
-
30 Tıklapara var Popeyes 36.5 TL tutuyor menü ücreti, QR ile restoranda okutunca 30 tıklaparayı düşüp 6.5 TL ödeme yapıp menüyü alabiliyor muyuz hala?
-
maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani sadece 30 liralık bir şey alacağız tıklapara'yı kullanıp veya tıklapara'yı düşemeden ödeme yapacağız Qr okuttuğumuzda doğru mu anladım?
-
Oldu mu? Bende de 31 lira var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X