Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
71
Favori
90.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70 tıkla para ile kingbeef menu alınır.

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Evet indirim düştü ödeme sırasında 3D kod girdim.. kabul etmedi hata verdi 2. De oldu ama ikisinde de çekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel al mi yoksa adrese teslim mi o şekilde kullanırım parayı menude 15tl indirim sağlıyor o da hiç sipariş verilmedi diye yeni hb tikla kodunu da girdim düşmüyor hocam iptal olacak yoksa nasil değerlendiririz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ocak 2023; 22:19:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

%50 indirim sadece gel al da.

örneğin 55tl tuttu. tıkla para ile ödeyebilirsin. zaten ödeme kısmında tıklaparayı seçiyor otomatik yeterli miktar varsa

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    İyi de indirim düşmüyor işte onu beklerken 70 tp silinecek ben de tikla gelsin big king menu söyleyeceğim barbekü soslu delux burgerle nasil arasındaki fark hangisini önerirsiniz?

düşer. hepsiburadadan aldığın kodu girmedin mi ?

Girdim hocam olmadı önce düşüyordu suan 2 gündür düşmüyor da adrese teslim alacağım tikla para ve pokus kartla ödenmiyor mu odeme yaparken masterpassa kayıtlı kartınız ile yapın diyor
    Vodafone pay 100de 40 iade mi veriyor alt limitsiz mi o nasıl?

• Obilet burger king kampanya kodları

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

Obilet usta dönerci kampanya kodları

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

Obilet popeyes kampanya kodları
    Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

• hepsiburada kampanyası 28 şubata kadar uzatılmış

Ekleme : sadece arbys kampanyası uzatılabilir . Diğer diğer firmaların açıklamalarında 31 Ocak diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Ocak 2023; 9:27:18 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hocam bu kodlar indirim kodu mu? Nereye gireceğiz ?

• Bu kampanyada arbys ve popeyes çıkıyor burger king neden çıkmıyor acaba sadece bir kere alabildim

• dj halid D kullanıcısına yanıt

hocam şu linklerde şartlar yazıyor

"obilet.com Kullanıcılarına Özel, Big King® Jr., King Chicken®, Büyük Boy Patates ve 2 Orta Boy Coca-Cola® 127,00₺ yerine sadece 85,00₺. Online sipariş vermek isteyen obilet.com kullanıcıları için ise Tıkla Gelsin kampanyası; Big King® Jr., King Chicken®, Büyük Boy Patates ve 1 lt. Coca-Cola® menü ise sadece 127,00₺ yerine 90,00₺."

https://www.obilet.com/otobus-bileti-kampanyalari/usta-donerci-kampanyasi

https://www.obilet.com/otobus-bileti-kampanyalari/burger-king-2021-kampanya

https://www.obilet.com/otobus-bileti-kampanyalari/popeyes-kampanyasi

ihtiyacı olan diğerlerine de göz atabilir. kodları mecburen açıktan attığım için restoran yerine onlineda kullanmanız iyi olur, kasada kalmanızı istemem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 23 Ocak 2023; 12:39:44 >

• Bu Hepsiburada da olan %50 kuponlar neden kayboldu acaba nasıl kullanacağız bunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam %50 düşmüyor uygulamada da gözükmüyor neden acaba

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne hocam bende de hala gözükmüyor %50

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Hb premium üyeliğimin suresi doldu diyeymis. Yersen. Eşimin de doldu ama alabiliyoruz.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Yani süre doldu ama yeniledim yeni kodu da girdirmiyor kampanyalar kısmında da çıkmıyor anlamadım ne yapacağım diye

• popeyes kaldırılmış

nasil yani?

• bende de aynı.bu yüzden yeni hb premium actım aynı hesapla uzatmaya çalıştım ama uzatılmıyor bu sefer de kampanyadan faydalanma limitiniz doldu diyor. canlı destege yazıyorum cevap vermiyorlar. telefondan aradım tıkla gelsin uygulamasını göremiyoruz diyorlar. twittera yazdım cevap yok. nasıl iş anlamadım. karşımızda adam bulamıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.