aynen öyle izin vermiyor zaten sistem buna alacağınız kadar tıkla para olacak mecburen normal ödeyip birikmesini bekliyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (36. sayfa)
-
-
Sanki bir bir buçuk ay kadar önce bu şekilde menü aldım diyen olmuştu diye hatırlıyordum ondan sormuştum demek ki yanlış hatırlıyormuşum. Teşekkürler.
-
Burger ve popoyes kampanyası bugün bitiyor mu beyler ? Sanırım arbys kalıyor Şubat sonuna kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben çözümü şu şekilde yapıyorum.
Hesapta 30Tiklapara varsa cüzdana 50TL yüklüyorum 5TL tıklapara hediye veriyor 35tiklaparayla menüyü alıyorum.
Sonrasında canlı destekten cuzdandaki paranın iadesini talep ediyorum 5TL eksik bir şekilde 45TL iade veriliyor.
100TL filan yükleyince daha fazla tıklapara veriyor.
Canlı destek canlanmış mı hocam?Ben sürekli yazmıştım sipariş iptal olunca iade edin diye ama bir cevap bile yazmamışlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sporx kampanyasından sonra biraz düzeldi ama halen sıkıntılı.
Kampanyalar uzatıldı mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende bitmemiş. Hepsinde indirim devam ediyor.
-
Dün uzun zaman sonra beef burger yedim. İlk zamanlardaki gibi gelmedi.
Doğum günü için tıkla para geliyor mu kesin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Sefer denedim hepsinde geldi. Ertesi gün Sabah.
King Beef ise her şube güzel yapamıyor. Hemen iki ateş de dönderip servis ediyor. Mutlaka baştan söylemek lazım.
Aynı hesapta mı 3 sefer? Bir kere yararlanayım yeter çok yiyemiyorum zaten.
Hep yediğim şube ama sanki az malzemeliydi.
Doğum günü her hesap 1 Kez.
King Beef harika menüdür. Ha beni doyurmuyor o başka. Arby's de harikadır. Eti yağ gibi akar. Önemli olan Burda nasıl hazırlandığı. Mümkün olduğu kadar Hafta sonları değil hafta içleri alım. Malum yoğunluk. Baştan sağma yapıyorlar.
Aynen öyle 👍 hafta içi yoğunluk nispeten az olduğu için daha iyi oluyor daha bugün yedim baya iyiydi (Zorlu Center)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2
Doğum günü her hesap 1 Kez.
King Beef harika menüdür. Ha beni doyurmuyor o başka. Arby's de harikadır. Eti yağ gibi akar. Önemli olan Burda nasıl hazırlandığı. Mümkün olduğu kadar Hafta sonları değil hafta içleri alım. Malum yoğunluk. Baştan sağma yapıyorlar.
Yarın deneyeceğim hocam , bu ekonomik krizde ilaç gibi geliyordu 😬
Şu sıralar sürekli buyaka’ya gidiyorum ve 3-4 kez popeyes xl denedik meydan avm’de o kadar tavuk koyuyorlar ki diğer şubelerin 1.5 katı nerdeyse kesinlikle öneririm
Daha önce gidenler bilir buyakanın yemek kısmı sıkıntılı hemen karşısında meydan avm var (arasında da ikea) popeyes meydan avm’nin girişinde yürümece 2 dk falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıklagelsin gel al çalışmıyor mu? Uygulama atıyor.
Bazi subelerde king beef kalkmis, siparise kapanmis.. her ay bir kisitlaniyordu bu kampanya ama bazi subelerin direk satistan urunu cekmesi de hic olmamis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen cuma avm'ye girdiğimde siparişi verdim ki vakit kaybetmeyeyim. şubeye gittiğimde siparişin "sistemsel bir hata yüzünden" iptal edildiğini ögrendim. fişi de vermedi. 24 saat içerisinde para geri yatacak dedi ama tıklagelsin hesabıma bi hafta olacak iade gelmedi. böyle bir problem yaşayan var mı? şikayetvar benzer şikayetlerle dolu. canlı destek şube ile görüşün diyor.
-
Bir kere yaşadım tıkla gelsin cüzdan ile yapmıştım ödemeyi sonra tıkla gelsin kasamız çalışmıyor iade olacak dedi (bu arada mh ulaşmak çok zor) neyse ki 10 dakika içinde cüzdana iade olmuştu siz ne ile ödeme yapmıştınız?quote:
Orijinalden alıntı: Man Downgeçen cuma avm'ye girdiğimde siparişi verdim ki vakit kaybetmeyeyim. şubeye gittiğimde siparişin "sistemsel bir hata yüzünden" iptal edildiğini ögrendim. fişi de vermedi. 24 saat içerisinde para geri yatacak dedi ama tıklagelsin hesabıma bi hafta olacak iade gelmedi. böyle bir problem yaşayan var mı? şikayetvar benzer şikayetlerle dolu. canlı destek şube ile görüşün diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X