|
Hepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte yeni fiyatı
-
-
Bir yıllık aldım temizinden zamsiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan ucuz yine de
-
Amazonun sundugu imkanlarin yaninda hepsiburada cop kalir bence. Amazon aldigi her kurusu hak ediyor.
-
Yıllık oluyor muydu ya ben hep aylık alıyorum
2 yerdende alış veriş yaparım hiç sıkıntı yaşamadım hatta hb genelde prenium olmasam da hepsi jet ile yollar amazona parayı bastırısan hızlı kargoyla yolluyor
-
Agt kurye olduğu sürece bir şey hak etmiyor oyun ve prime video konusu dışında
Amazon daha pahalı olsa da hak ediyor parasını hepsiburada dan iyi bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ara sundular yıllık süresi vardı
Herkes cebimizdekini
kendi cebine istiyor.
Bırkere de bir indirim yapılsa keske
biraz bilinçli tüketici olun
amazon işini düzgün yapabilir harika olabilir ama israile doğrudan maddi destek veriyor öğrendiğimden beri kullanmıyorum sitesine bile tıklamıyorum
hb ise ülkemizi temsil ediyor ve temiz bir firma yardımcı oluyorlar bir sorun yaşamadım
-
Estonyada yasiyorum ve amazondan baska buyuk alisveris firmasi yok ne yapmami onerirsiniz ? Almanyaya gidip kendim mi getireyim alacaklarimi ?
-
Turkiyede yasadigim donemde prime ile ayni gun kargo teslim aliyordum. Bir keresinde Polonyadan harddisk almistim 1 gecede once Almanya'ya gitti sonra Turkiye'ye geldi ve teslim edildi.
-
Oyun tarafini cok kullanmiyorum ama video bile basli basina hak ediyor o parayi bence, netflixin fiyati ile kiyaslayinca ozellikle.
-
AGT kötü Amazonda eski amazon değil.
AGT kuryede Philips HUE ampullerimin üstüne sıvı dökülmüş, bana haber vermeden tek tek iptal ettiler siparişlerimi. Sonra amazonu aradım yenisini göndermek yerine tekrar sipariş verin demekle yetindi.
Kasım indirimlerinde aldığım ürünler daha da indi, güya kampanya vardı ürün daha da inerse farkı hediye bakiyesine yatıracağız diye iki ay oldu hala yatırmadılar.
Yine AGT başka bir ürünümün kutularını parçalayarak taşımış kayıt açtım mail attım resimlerini, bu sefer yenisini gönderdiler gönderim sırasında stok vardı sonra stok yok deyip iptal etmeye çalışıyor amazonu bekliyorum hala stok gelecek te gönderecekler diye. HUE kuleyi 2300 TL ye almışım şuan 5000 TL nin üstünde gönderir mi? Hiç zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 17 Ocak 2024; 16:49:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben amazonu saldım reis oyun ve video için tutuyorum Samsung'un 6 ay hediyesi ile devam ediyorum şu an onun dışında bulasmam hele agt varken
Son 2 yılda Hepsiburada ilk tercihim oldu hep, sonra Amazon'du ama ücretten sonra bırakmıştım. N11 ile de epey alışverişim oldu kuponlar sayesinde. Trendyol'a nadir durumlar hariç hiç bulaşmadım.
Hepsiburada'daki ürün çeşidi çok iyi, müşteri hizmetleri çok başarılı, site tasarımı güzel, mobil de aynı şekilde.
Amazon'un halen ürün çeşitliliği yetesiz, müşteri hizmetleri çok iyi, site tasarımı berbat ötesi.
Bence parasını sonuna kadar hak ediyor Hepsiburada Premium. Geçen ay 180-TL'ye yıllık almıştım. Zaten her alışverişten para iadesi ile kendini amorti ediyor.
Her şeye bu kadar zam gelince buna gelmemesini yadırgamam. 29-TL olsa yine alırım.
-
Bir tek bana mı garip geliyor alışveriş sitesine ücretli üye olmak.
-
Tam zamanında 1 yıllık üyelik alarak zamdan kurtuldum diyelim
Amazon Prime imkanlari vermeden bu fiyati istemek...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Amazonun sundugu imkanlarin yaninda hepsiburada cop kalir bence. Amazon aldigi her kurusu hak ediyor.
|
Bilinçli tüketici olmanın kıstasını İsrail konusu mu belirliyor? |
Agt kurye olduğu sürece bir şey hak etmiyor oyun ve prime video konusu dışında
|
Bir tek bana mı garip geliyor alışveriş sitesine ücretli üye olmak.
|
Estonyada yasiyorum ve amazondan baska buyuk alisveris firmasi yok ne yapmami onerirsiniz ? Almanyaya gidip kendim mi getireyim alacaklarimi ?
|
Ben amazonu saldım reis oyun ve video için tutuyorum Samsung'un 6 ay hediyesi ile devam ediyorum şu an onun dışında bulasmam hele agt varken
|
Son 2 yılda Hepsiburada ilk tercihim oldu hep, sonra Amazon'du ama ücretten sonra bırakmıştım. N11 ile de epey alışverişim oldu kuponlar sayesinde. Trendyol'a nadir durumlar hariç hiç bulaşmadım. Hepsiburada'daki ürün çeşidi çok iyi, müşteri hizmetleri çok başarılı, site tasarımı güzel, mobil de aynı şekilde. Amazon'un halen ürün çeşitliliği yetesiz, müşteri hizmetleri çok iyi, site tasarımı berbat ötesi. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor Hepsiburada Premium. Geçen ay 180-TL'ye yıllık almıştım. Zaten her alışverişten para iadesi ile kendini amorti ediyor. Her şeye bu kadar zam gelince buna gelmemesini yadırgamam. 29-TL olsa yine alırım. |
biraz bilinçli tüketici olun
amazon işini düzgün yapabilir harika olabilir ama israile doğrudan maddi destek veriyor öğrendiğimden beri kullanmıyorum sitesine bile tıklamıyorum hb ise ülkemizi temsil ediyor ve temiz bir firma yardımcı oluyorlar bir sorun yaşamadım |
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme
- instagram video indir
- whatsapp aero apk
- türk telekom hat iptali e-devlet
- instagram yazı stilleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X