|
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (2. sayfa)
-
-
Benim kartim onaylandı, fiziksel kart basıldı ama henüz kurye getirmedi. Bana ne SMS geldi ne de kampanyalar kısmında çıkıyor.
Son dakika: SMS şimdi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 24 Aralık 2023; 22:57:46 > -
450 tl aidatı geçircekler. 2. ayda.
-
İnceledim. Gereksiz.
-
Gereksiz, cashback %20 verse alırdım
-
Benim mevcut kartım eko, sonrakilerden aidat alınmayacak dediler. İlk kartın ne olduğu önemli değil diye biliyorum.
-
aidat olmasada çok daha iyiydi, 240 lira için 410 lira aidat vericez.
-
YKB ücretsiz premium için bir kod gönderiyor. Bu kod ile 1 yıl HB premium ücretsiz oluyor. Peki 1 yıldan sonra ne oluyor belli değil. Eğer YKB 1 yıl sonra bir kod daha göndermezse HB ücret almaya başlayacak premium için. O durumda bu kartın bir anlamı kalmayacağı için bu kartı kapatırım. -
Ana kartım normal World karttı. Buna bağlı bir de Opet kartım vardı. Ana kartı ücretsize çevirdim. Şimdi ikisine de ücret ödemiyorum. -
Bahse konu kampanya ile ilgili Hepsiburada 1000 kodu ile kart başvurusu yapan müşterilere ilk alışverişin yarısı bizden diye reklamı var anasayfada, buna istinaden başvuru yaptım ve onaylandı ancak sanal kart ile alışveriş yapmaya çalıştığımda indirim uygulanmıyor, bankayı aradığımda bu kampanyadan haberi yok, Hepsiburada konuya tam hakim değil banka ile görüşün diyor saçma sapan bir durum şöyle bişey var bide onaylandıktan sonra 24 saat içersinde alışveriş yapmam gerekiyormuş burada amaçlanan nedir anlamadım ben insanlarla alay ediyorlar. -
YKB müşteri hizmetleri 2. kartın bedava olması için başvurunun çağrı merkezi üzerinden yapılması gerektiğini söylemişti. 1000 kodu ile internetten başvuru yaptığına göre 2. kartın olsa bile kart aidatı isteyebilirler. kontrol etmende fayda var. -
Aynen dediğiniz gibi hocam iptal edicem herhalde
-
Kart basıldı gönderildi hatta, hâlâ kod mod gelmedi premium için..iptal mi etsek.. -
İmzalayacağınız sözleşmede ilk kredi kartından sonraki kredi kartları için kart aidatı alınmayacağı yazmıyor. Tam tersine her kart için ayrı ayrı alınacağı belirtilmiş. Sözleşmedeki ilgili yer aşağıdadır.
"BANKA, her KART türü için, yıllık üyelik ücreti, EK KART yıllık üyelik ücreti, kart yenileme ücreti ve program/özellik ücretlerini farklı olarak belirleyebilir. EK KART yıllık üyelik ücreti, kart yenileme ücreti ve program/özellik ücretleri her bir kart ve ek kart için ayrı ayrı alınacaktır."
-
Kart aidatı da 666 TL olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertsdf -- 26 Ocak 2024; 14:55:25 > -
400 küsür alınmaz.
-
Bu karta özel Hepsiburada da ücretsiz, faizsiz 3 ay ertleme diyor. Acaba tüm ürünlerde mi geçerli yoksa belli başlı ürünlerde mi. Herhangi bir açıklama yapılmamış.
-
ilk defa yapıkredi worldcard alacaklar içinmiş. bunu göz ardı etmeyin
-
sadece eko kartım var başvursam aidat alınmayacak değilmi arkadaşlar
-
İkinci kart için aidat yoksa değerlendirilebilir aslında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X