|
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (3. sayfa)
-
-
Yıllık 180 e aldık premium u gerek yok kredi kartına
-
kullanıpta erteleme alan var mı acaba -
Bağımsız hocam
-
hocam bağımsız kart ise yıllık 440tl aidatı var millet neden alsın ki bu kartı. yıllık premium hediyesi dışında bir avantajı yok ki. premium de yıllık peşin ödersen 270tl zaten
mühim olan hbc bakiyesini eritebilecek fiziksel kart çıkarmaları
-
adios var eko kart var buna aidat alacaklarsa iade ederim kartı.
-
Yapı kredi maaş müşterisiyim kredi kartım var aidat ödemiyorum. Buna öder miyim bilen var mı? -
Fiziki kart hesaba eklenince premium aktif oldu yeniden hocam… tek merak edilen maaş müşterileri aidattan muaf mı? -
Bu konuda sizi takipte olucam dostum. Bende maaş müşterisiyim kart ücreti alınmazsa bende alıcam -
Maaş müşterisiyim World EKO sahibiyim. Deneyen veya yetkiliden öğrenen olursa beni de haberdar etsin lütfen. Gerçi 1 yıllık Premium üyelik satın aldım daha geçen ay.
-
elbette üstad... opet world kart için alınmıyor demişti müşteri hizmetleri, sonuçta o da bir sadakat programı kartı...
bilgi alınca veya gelişme olunca yazacağım buraya...
-
Bende dönüşünüze göre çıkartacağım hocam.
-
Hocam başvuru yaparken müşteri hizmetlerine sordum, yetkili ikinci ve sonraki kartlardan aidat alınmayacağını ama bu kart yeni olduğu için emin olmadığını, kart gelince teyit için tekrar aramamı söyledi, kart gelince teyit için aradım onlar da aidat alınmayacağını belirtti.
Şüphede olanlar kart başvurusu yapsın, onaylanınca üyelik şifresi geliyor kredi kartını hiç kullanmasın aidat da çıkmaz zaten.
-
İkinci ve sonraki kart için başvuruyu müşteri hizmetlerinden mi yaptınız? -
evet hocam müşteri hizmetleri üzerinden başvurdum.
-
Kart geldi şifre belirledim. Sözleşmeleri onayladım falan. Bu hepsiburada bedava kodu nasıl geliyordu -
Kod gelmiyor ,ana kartını hepsipaye kaydedeceksin, kayıtlı kaldığı sürece premiumsun. -
Bu kart ile verilen her hepsiburada alışverişine ek %2 world puan market alışverişlerinde de kazanılıyor mu?
-
Az önce ben de başvuru yaptım ve onaylandı. Müşteri temsilcisi daha önce bahsedildiği gibi ikinci kart olduğu için diğer kart açık kaldığı sürece kart aidatı alınmayacağını belirtti. Kesin bilgi mi dedim evet kesinlikle zaten görüşmelerimiz kayda alınıyor dedi. Bu arada ilk kartınızın aidatlı ya da aidatsız olması farketmiyor. Bende aidatsız World Eko vardı onu da özellikle sordum benim ilk kartım da zaten aidatsız bir kart yine de alınmıyor değil mi diye evet dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 2 Şubat 2024; 22:41:7 > -
Ben internetten form ile başvurdum, hemen onaylandı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım teyit için sorun yok başka kartınız olduğu için aidat alınmıyor sistem otomatik tanımlıyor 2. Kartın aidatsız olduğunu zaten dedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X