3 saatlik indirim mevcut. Ben işe yarar uygun birşey bulamadım. Belki gözden kaçırdığım birşey vardır. |
Hepsiburada seçili Adidas ürünlerinde 300 TL ye 100 TL indirim
-
-
Fiyatlar hala fazla -
runfalkon beş para etmez en kötü modeli
kinetix alın daha iyi -
Kalıbı çok dar, 43 giyerim 44 aldım. Sağ ayağım taraklı, patik gibi çıkıntı yaptı. İade ettim. Çok haklısın -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
runfalkon beş para etmez en kötü modeli
kinetix alın daha iyiHahahah runfalconu alali 2 sene olacak hala taş gibi bir duruyor. Neyini begenmedin haci abi?
-
runalday modeli çok rahat -
ahaahaha ona bakarsan decathlondan aldığım 30 liralık ayakkabıyı 4-5 yıldır giyiyorum, taş değil spor ayakkabı alıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
ahaahaha ona bakarsan decathlondan aldığım 30 liralık ayakkabıyı 4-5 yıldır giyiyorum, taş değil spor ayakkabı alıyoruzAmmmaan dayi, decathlondaki plastiklerle adidasi karşilaştirman absürt oldu.
-
Ben mesela 300-350 lira verip en azından memory foam tabanlık olmasını beklerdim. O bile yoktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: englishmannn
Ben mesela 300-350 lira verip en azından memory foam tabanlık olmasını beklerdim. O bile yoktu.Zevk meselesi, aradigim bir ozellik degil benim. Ayakkabinin saglam olmasiyla daha cok ilgileniyorum.
-
bir ayakkabı bakıyordum bir satıcıda 390 lira kupon geçiyor 290 oluyor aynı ürün başka satıcıda 305TL'den satışta zaten kupon geçmiyor onda 10-15 lira kar ettiriyor yani
-
Adidasların da deri olmayanları plastik polyester. Bu paraları hakedecek ne malzeme var. 900 tl lik superstarın maliyeti nedir! Bence 100 tl den fazla değil.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: abrooke139Adidasların da deri olmayanları plastik polyester. Bu paraları hakedecek ne malzeme var. 900 tl lik superstarın maliyeti nedir! Bence 100 tl den fazla değil.
Ayakkabı piyasası zaten kocaman şişirilmiş bir balon. Max. 300 liraya kadar aldığım ayakkabı beni 2 sene götürse yeterli.
-
Hanım ayakkabı istedi adidas nike outlet bile 300 500 800 kinetix bile 200 300 olmuş. Neyse ki bir tane adidas 200 e bulduk zar zor. -
150-50 indirimle birleşiyor mu? deneyen var mı
-
Evet bence de tüm giyim sektörü bir balon. %300 kardan aşağı bir ürün yok.
-
Scooter Ayakkabıda İndirim Başlamış Babalar gününe özel %25 indirim , ekstradan üye olanada %10 indirim fırsatını kaçırmayın bence bu kalitede bu fiyatlar gerçekten iyi
M1301 - Scooter Ayakkabı Bot Resmi Satış Sitesi
M2020 - Scooter Ayakkabı Bot Resmi Satış Sitesi
M5195 - Scooter Ayakkabı Bot Resmi Satış Sitesi
Trendyol linkinide paylaşıyorum orda da kupon şansı var değerlendirin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ahaahaha ona bakarsan decathlondan aldığım 30 liralık ayakkabıyı 4-5 yıldır giyiyorum, taş değil spor ayakkabı alıyoruz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X