Şimdi Ara

Hepsiburada seçili süpermarket ikinci %50 indirim(ancak 2. bedava oluyor :)) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
49.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle kaçırdım,ama yine de uyguna geliyor ürünler.Bknz. Perwoll 4 tane 95 lira en uygun başka yerde,burda 65 liraya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Olayı ben size tarif edeyim. İki farklı zamanda yapılan ikinci ürüne yüzde 50 indirimi farklı kampanyalar olarak gözüküyor ve ikiside aktif olmuş. Reklâm falan diyerek vicdanını rahatlatan arkadaşlar kasmayın boşuna. Ortada bir hata olduğu belli. Alırsın almazsın o sana kalmış bir şey ama sonra sağda solda dürüstlük vs konuşmayacaksınız. A kişisi çaldı diye küfür etmeyeceksiniz sürekli. İmkânı vardı çalmış demekki sizin dürüstlüğünüz(?) imkanınız olmadığı için, mecburiyetten dürüst gözüküyorsunuz.

Edit: Ben ve benim gibilere hala laf atan adamlar var. Ben sepet yaptım ve gördüm eğer sizde biraz dikkat etseydiniz sepette hatalı bir kampanya olduğu bariz gözüküyordu. Yani yetişemedim bok atayım değil olay İnsan oğlu öldürdüğü adam için bile vicdanını rahatlatacak sebepler bulabiliyorken bu olay için hiç zorlanmaz
    Anlaşılan birisi fırsatı kaçırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ptt Kargoya verildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim perwollerin 4 tanesi kargoya verildi. 2 tanesi beklemede. Jacops ise faturası kesildi beklemede

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    ne zaman sipariş verdiniz gece mi

• İmanPower kullanıcısına yanıt
    Yooo kaçırmadım gayette imkanım vardı sepet yapıp baktım. Zaten sepette anlaşılıyordu dediğim gibi iki farklı kampanyanın aynı anda aktif olduğu

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Aynen.

• Zombitch kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatası değil zaten sepette aynı kampanyanın iki farklı adla aynı anda uygulandığı gözüküyordu. Sepette olan bir hata olduğu için fark edilmemiş bence

• İmanPower kullanıcısına yanıt
    Seni yargılayan yok seçimini yapmışsın keyfine bak. İnsanlar öldürdüğü adam için bile vicdanını rahatlatacak sebepler bulabiliyor iken bu olay için mi bulamayacak?

• BuI kullanıcısına yanıt
    Sipariş aşamasında iptal etmiştim. Ödeme yaptıktan sonra 15 dakika içinde.

• Bittimi ?
  • 2 sene önce de aynı şeyi ariel deterjanda yaşamıştık. 60kg deterjanı 64tl ye almıştık.
    isteyerek yapılan bir çalışma bence
    iptal olur diyenler var olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

herkeş perwole saldırmış.
    oysa ki lipton signature serisi
    dalin yumuşatıcı
    tüm wc bloklar
    calve soslar
    omo pouchlar
    cif yer silme şeysileri
    manyak ucuza geliyordu.
    Dalin yumuşatıcı 14.90 tl olandan stoklayacaktım.
    Aklımda 1,5 lt olanlar 50-60 yıkama diye kalmıştı.
    20 yıkama yazıyordu vazgeçtim.

• sercan149 kullanıcısına yanıt
    Evet konu açıldığını gördüğüm zaman vermiştim. Bu arada 5. ve 6. perwoll'de işleme alınmış.
    Şu an sadece jacobs ve son 5. ve 6. perwolleri bekliyorum
  • Eminim Hb çift vardıya çalışarak bizim siparişleri hazırlamakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 26 Ekim 2019; 14:3:39 >
  • Sepete iki ürün ekleyince 1 alana 1 bedava, 4 ürün ekleyince 1i bedava diğer 2.si %50 indirimli oluyordu

• Tuhaf bir konu açık olduğu belli ama yararlanmak etik mi değil mi bilmiyorum. Alanlara bir şey diyemeyeceğim. Sonuçta kimse hepsiburadanın yazılım açıklarını kapatmakla görevli değil. Hepsiburada hayır kurumu olmadığı gibi müşterileri de ona iyilik yapmak zorunda değil. Açık büyük bir seviyede ise zaten siparişleri iptal eder. Eğer değilse müşteri memnuniyeti adına gönderir. Bu olayı hırsızlık ile bir tutmak çok zorlama olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Umarım sadece kovmakla bırakırlar. O değil de bunu fark etmeleri nasıl oldu da 10:30'u buldu. HB'nin acilen bizim ölücü tayfadan bikac kişiyi istihdam etmesi gerek :)

Bu arada bakıyorum da indirime yetişemeyenler duyar kasarak kendilerini teselli ediyor.
    Bak bakalim mesaji kacta atmisim

• BuI kullanıcısına yanıt
    Bende de hata veriyordu. Musteri hizmetlerine yazdim iptal etti.

• Hala etiklik düşüncesinde olanlar zahmet olmazsa şu konuyu bir incelesinler.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-sahtekarligi-cocuk-sevgisi-uzerinden--140122613

Edit: Gönderilen siparişler mevcutmuş. O yüzden taktiri size bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 26 Ekim 2019; 14:43:54 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.