Şimdi Ara

Hepsiburada Süpermarket Kategorisinden 400 TL'lik Ürün Alana Samsung Note 10 Lite 400 TL İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süpermarket Kategorisinden 400 TL'lik Ürün Alana Samsung Galaxy Note 10 Lite 400 TL İndirimli! 400 TL
    indirim.
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-10-lite-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000QXQIJ

Samsung Galaxy M21 64GB (Samsung Türkiye Garantili)
    Süpermarket Kategorisinden 100 TL'lik Ürün Alana Samsung Galaxy M21 Cep Telefonu 100 TL İndirimli! 100 TL
    indirim.

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy M21 64GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m21-64gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000VSEEE

Hepsiburada Süpermarket Kategorisinden 400 TL'lik Ürün Alana Samsung Note 10 Lite 400 TL İndirim

• 728gr kuruyemiş 449₺ inanılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reyminom R kullanıcısına yanıt
    Deneme amacli ekledim ve 9 Adet var Sepette :) Toplam: 6 Kilo 552 gram ediyor.
  • 400₺ lık kokulu tuvalet kağıdı alana tilifon hedayev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim merhaba.Supermarketten bebek bezi falan ekliyorum ama sepette indirim olmuyor.Bir şeyi yanlış mi yapıyorum acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

Kardesim merhaba.Supermarketten bebek bezi falan ekliyorum ama sepette indirim olmuyor.Bir şeyi yanlış mi yapıyorum acaba?
    ben daha önce bu kampanyadan faydalanmıştım, benim de başıma gelmişti indirim olmaması: eğer farklı kategorilerden (süpermarket ve kozmetik gibi) alışveriş yaptığın zaman indirim olmuyor, tek kategoriden yaptığın zaman (sadece süpermarket gibi) o zaman indirim oluyor...
  • Çok ilginç Kampanya daha yeni yaptılar ama şuan bitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darkhomer kullanıcısına yanıt
    Ben de sabahtan beri bütün siteye baktim,bir şey bulamayınca dedim herhalde kişiye özel falan.Bende de şu an bazi samsung telefonlarda 100 lira indirim gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.