aradım kayıt oluşturduk bakalım belki sonuç çıkar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
aradım kayıt oluşturduk bakalım belki sonuç çıkar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu satıcılardaki 50 de 25 lira hesaplara mı tanımlı yoksa bu tıkla kazan tarzı bi yerden mi geldi bilen var mı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hesaba tanımlı oluyor. |
Tıkla kazan var mı bugün uygulamada bulamıyorum. sipariş vereceğim simdi acil lazım |
Kampanya 15.05.2022 20.00-22.00 saatlerinde geçerli olacaktır. yarına tekrardan olucak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Mayıs 2022; 20:17:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benim uygulamada tıkla kazan kaybolmuş yeni güncellemede koymayı mı unuttular ne yaptılar |
bende de yok |
Uygulama ana ekranında 3.sırada Sadece 1 TL'ye LG klima kazan var oraya tıklayın. |
100/30 petshop indirim çıktı isteyene kullandırayım hesabımı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Mayıs 2022; 21:4:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 15 Mayıs 2022; 21:22:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 lira çıkınca 1 adet kitap alabildim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nasıl alabilirim Bipten? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |