Şimdi Ara

Hepsiburada tv aldım faturasız geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta hb üzerinden samsung tv ile hdmi kablo, mause vs gibi birkaç ufak tefek şeyle birlikte birsepet hazırlayıp ödemesini yaptım. Diyer şeyler gününde ve ertesi gün yurtiçi kargoya verildi ve sorunsuzca geldi.
    Tv de biraz sonra kargoya verildi ama tv geldiğinde ben şehir dışındaydım anca bugün geldim. Ama koliyi incelerken baktım faturanın olduğu poşet yırtılmış ve fatura yok.
    Sipariş detaylarına da baktığımda diğer ürünlerde fatura varken tv de ne fatura bilgisi nede fatura numarası var.

Şimdi sormak istiyorum fatura olmadan servis bu tv nin kurulumunu yapar mı? (yapmaz sanıyorum)
    Peki diyelim ki elektronik faturayı bir şekilde elde ettim bu gerçek fatura yerine geçer mi? Yani çıktısını alıp servise kurdurabilir miyim bu tv yi?

• Hepsiburada'dan fatura kopyasını isteyebilirsin.
  • servis kuruluma gelip faturaya bakmıyor. ürün seri numarasına bakıyor. e-fatura olduğu için artık problem yok. aslı gibi birebir heryerde işlem yaptırabilirsiniz. endişe edilecek hiç bir durum yok. zaten artık e faturaların fotokopisi gönderiliyor. aslı nüshası diye bir şey kalmadı.
  • Yalnız şimdi elimde ne ne orjinal nede e fatura yok. Sistemde gözükmüyor. Hepsiburadaya mesaj attım ilgilenirlerse muhtemelen yollarlar onuda diye ümit ediyorum.

Sizce yarın sorunsuzca servisi çağırıp kurdurabilir miyim tv yi?
  • karemisola K kullanıcısına yanıt
    Seri numarasından işlem yapıyorlar. faturaya ihtiyaç duyulmuyor. 1.5 yıl önce aldığım araç kamerası da faturasız gelmişti. 1.5 yıl aradan sonra arıza yapınca mail attım e-fatura gönderdiler. Sorun olmaz merak etmeyin.
  • mail atmana gerek yok sipariş detaylarında var

Hepsiburada tv aldım faturasız geldi
  • Dostum E fatura kesmişlerdir üyelikten de görebilirsin ve e mail adresine de gelmiş olabilir..
    E faturanın çıktısını alabilirsin orjinal faturayla aynıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.