Şimdi Ara

[Hepsiburada] Yardımcı olacak birisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben,süper hızlı gönderi durumunda olan Nokia 5800 Xm Siyah siparişi vardım.Sabah banka onayı alınıyor diyordu.Şimdi de bunu diyor.Bu ne demektir ? Daha önce GittiGidiyor'dan alışveriş yapmıştım fakat Hepsiburada'dan yapmamıştım.Yardımlarınızı bekliyorum.

[Hepsiburada] Yardımcı olacak birisi ?

• dostum ürünün üretici firmasından temin edip gönderecekler.

hiç şaşırmadım yani seni bekletecez demek istiyor
  • Kısmet olursa birkaç ay içinde telefon elinde olacak demek
  • Hepsiburada bu aralar böyle, bir mesaja bir haftada cevap veriyorlar, süper hızlı gönderiler bir haftada normalleri bir ayda ulaşıyor neredeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Kısmet olursa birkaç ay içinde telefon elinde olacak demek

:) arkadasa inanma sen ürün en geç 4 gün içinde elinde olur...Ürünün firmadan alınması ve hepsiburada.coma ulaştırılma sürecine tedarik süreci deniyor...Ardından adresine kargolarlar...Ürün sana ulaştığında imei no'sunu kontrol et kaçak veya değiştirilmiş olmasın Bir arkadasımın basına geldi bu olay dikkat et.Hepsiburada veya diğer sitelerden telefon veya elektronik ürün almamayı tercih ediyorum şahsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

quote:

:) arkadasa inanma sen ürün en geç 4 gün içinde elinde olur...Ürünün firmadan alınması ve hepsiburada.coma ulaştırılma sürecine tedarik süreci deniyor...Ardından adresine kargolarlar...Ürün sana ulaştığında imei no'sunu kontrol et kaçak veya değiştirilmiş olmasın Bir arkadasımın basına geldi bu olay dikkat et.Hepsiburada veya diğer sitelerden telefon veya elektronik ürün almamayı tercih ediyorum şahsen...

o telefon sipariş edildikten sonra 4 gün içinde ulaşsın dişimi kırarım

başka konudada yazdım. ev arkadaşım 10 gündür tedarik sürecinde yazıyo gelen giden yok .
    buna rağmen hepsiburadadan çok alışverişim var.beklemekten nefret ediyorsanız hiç yanaşmayın.
    şunu net bir şekilde söyleyebilirim hepsiburada siparişlerin çoğunda siparişi kargoya 4-5 gün içerisinde vermektedir.bazıları 10-20 gün sürüyo
    süper hızlı gönderi yazanlar 2 gün sürüyo ama bazende kalmadı tedarik ediyoruz diye bekletiyorlar.yeterli stoğun yoksa neden süper hızlı gönderi diyorsun

başka bir konuda arkadaş yazmış 25 gündür ürünün kargo edilmesini bekliyorum diye !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 15 Ocak 2010; 2:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybim

quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

quote:

o telefon sipariş edildikten sonra 4 gün içinde ulaşsın dişimi kırarım

başka konudada yazdım. ev arkadaşım 10 gündür tedarik sürecinde yazıyo gelen giden yok .
    buna rağmen hepsiburadadan çok alışverişim var.beklemekten nefret ediyorsanız hiç yanaşmayın.
    şunu net bir şekilde söyleyebilirim hepsiburada siparişlerin çoğunda siparişi kargoya 4-5 gün içerisinde vermektedir.bazıları 10-20 gün sürüyo
    süper hızlı gönderi yazanlar 2 gün sürüyo ama bazende kalmadı tedarik ediyoruz diye bekletiyorlar.yeterli stoğun yoksa neden süper hızlı gönderi diyorsun

başka bir konuda arkadaş yazmış 25 gündür ürünün kargo edilmesini bekliyorum diye !

Arkadasım normalde ürün hızlı gönderi ise 2 günde yollamaları gerekiyor..Ben arkadasın içi rahatlasın diye dedim en geç 4 günde yollarlar diye.Ayrıca her zaman sorun yaşanacak diye bir şey yok...Belki hemen yollanacak ürün.Diğer sipariş sorunları var diye bu ürününde 10 beklemesi gerekmiyor...Ben bir çok kez hb den alışveriş yaptım 3-4 günde elime ulaştı ürünler.Konuyu acan arkadas gelişmeleri buraya yazarsa güzel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim siparişlerim şimdiye kadar hepsi 3-4 günde ulaştı , pazar akşamı modem siparişi verdim dün elimdeydi,pazartesi kulaklık siparişi verdim,bugün geldi.
  • Bu sabah uydu alıcısı siparişi vermiştim hepsiburadadan öğlen 13,45 de kargoya vermişler.Yarın elimde olur.Benim şimdiye kadar 10'un üzerinde alışverişim oldu hiçbir problemle karşılaşmadım.
  • 5800 xm yok satan bi cihaz oldugu için biraz gecikebilir bence
  • Bende her zaman sorun yaşarsınız demedim !

zaten bende çoğu 4-5 günde postalanıyo dedim. ama hb hakkında açılmış konulara bakarsanız kargolama konusunda çok sıkıntı olduğunu göreceksiniz.
    bende şu zamana kadar 8-9 ürün aldıysam 3-4 tanesinde sıkıntı oldu. hele ki bu aralar kargolama sıkıntıları iyice artmış.

benim demek istediğim şu aslında. stoklarıyla övünen büyük bir şirketin nasıl olurda sürekli stokları tükenirde ha bre tedarik sürecine girer.
    bi üründen çok satıyorsan yaparsın iyi bir stok, sipariş oldu mu anında gönderirsin.

burada ki konu duygularıma tercüman olur umarım

http://forum.donanimhaber.com/m_37044461/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37044461

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.