Şimdi Ara

Hepsiburadanın i550 kampanyasına son yetişenlerin yaşadığı sıkıntılar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok telefonu değil bataryayı bataryada yok demeyin
  • vardır cnm o ,
    ben yanlış anlamışım
  • fethiyetv sen ne yaptın var mı bi gelişme
  • tatildeyim pek ilgilenemedim. beklemedeyim anlayacağın...
    quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

fethiyetv sen ne yaptın var mı bi gelişme
  • ben aldım teli kullanmaya başladıım süper telmiş harbi gps olayınıda dün çözdüm wi fi zaten sorunsuz mükemmelll
  • quote:

ben aldım teli kullanmaya başladıım süper telmiş harbi gps olayınıda dün çözdüm wi fi zaten sorunsuz mükemmelll

ne zaman aldın yaw... kim gonderdi, nereden geldi?
  • quote:

ben aldım teli kullanmaya başladıım süper telmiş harbi gps olayınıda dün çözdüm wi fi zaten sorunsuz mükemmelll

eren söylesene merakta bırakıyosun insanları:D noldu?
    bu arada bende wifi we gps'i çözdüm şuan tek eksisi dışarıya verdiği ses oda bnm için hiç önemli dğeil 3.5 jack sayesnde harika bi kulaklık aldım ve keyfime dicek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

quote:

bu arada bende wifi we gps'i çözdüm şuan tek eksisi dışarıya verdiği ses oda bnm için hiç önemli dğeil 3.5 jack sayesnde harika bi kulaklık aldım ve keyfime dicek yok

Eren1984 telefonunu alınca bizleri unuttu

• quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

quote:

Eren1984 telefonunu alınca bizleri unuttu

mantıklı baksanıza uğramıyor hiç i550w nun cazibesine kapılıp bizi sildi attı

• selam arkadaşlar i550 nin cazibesine kapıldığım doğru harbi süper telmiş doğrusu ama uğrayamamamın sebebi işlerimin yoğun olması gece üçlere kadar çalışıyorum ve eve pek uğramıyorum teli hb başarıya göndermişti ordan geldi tel tekrar bana şimdi gps wi fi olayını çözdüm vaktim yok olsa teli prog manyağı yapicam hiç bir şikayetim yok telden şarjıda baya iyi gidio fethiyetv senide çok merak ettim sen ne yaptın tel işini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 8 Şubat 2009; 23:24:46 >
  • Henüz elime ulaşmadı telefon. Gerçi 5 Şubat günü başarı telefobnu HBye gönderdiğini söyledi. Henüz HB'nın eline geçmedi sanırım.
    quote:

selam arkadaşlar i550 nin cazibesine kapıldığım doğru harbi süper telmiş doğrusu ama uğrayamamamın sebebi işlerimin yoğun olması gece üçlere kadar çalışıyorum ve eve pek uğramıyorum teli hb başarıya göndermişti ordan geldi tel tekrar bana şimdi gps wi fi olayını çözdüm vaktim yok olsa teli prog manyağı yapicam hiç bir şikayetim yok telden şarjıda baya iyi gidio fethiyetv senide çok merak ettim sen ne yaptın tel işini ?
  • ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN AZ ÖNCE TELEFONUM ELİME GEÇTİ....
  • Dünden beri telefonumla haşı neşirim. Beklediğime değdi doğrusu. Wi-fi sorunsuz çalıştı. GPS'i test edemedim henüz. IMEI değiştiği için navking'den yeni anahtar kodu bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN AZ ÖNCE TELEFONUM ELİME GEÇTİ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbilgin2000

mrb. arkadaşlar. yaklaşık bir haftalık i550w sahibiyim. bugüne kadar bir sorun yaşamadım.
    ancak 12.01.2009 akşamı, detayları atlıyorum, mac adresim 00:11:22:33:44:55 oldu ve wi-fi bağlantısında sorun yaşamaya başladım. sizin bu sayfayı okudum. dedim allah servise gönderecez galiba. bu arada önceki mac adresimi notepad dosyasına note etmiştim :))) tabi şaştım kaldım bu sorunu görünce.

sonra sonra bir cesaret aşağıdaki şekilde telefonuma format attım.

(BİLGİLER KAYGISIZ'DAN ALINTIDIR. UYGULAMA SORUMLULUĞU SİZE AİTTİR)
    Format: Telefon açıkken *#7370# tuşluyoruz ve güvenlik kodumuzu giriyoruz.
    Ön tanımlı güvenlik kodu:00000000

veeee. eski mac adresim geri geldi :)) ve de wi-fimmm :))) programlar falan filan herbirşey gitti tabi :(((

ben bu işi yaptım ve sorunum şimdilik düzeldi. ilerde tekrar karşılaşırmıyım bilmiyorum. sizin cihazlar için verilecek cevapları da dört gözle bekliyorum umarım tekrar sorun yaşamam. umarım yararlı olur.

slm arkadaşlar benim anlamadığım yukarıdaki yazıda mac adresinden bahsetmiş benim adresim 00:02:78:33:c9:46 bu.Ama hiç bir sorunum yok wifiye giremeyenler mac adreslerini yazabilirmi girenlerde yazarsa sevinirim bunu dememdeki amaç bi zaman gelecek mac adresimiz şapşallaşacakmı bilemiyorum bu adres kendiliğinden nasıl değişebilir telefon açıkken yapacağımız bu format kurtaracakmı benimde arkadaşın gibi olursa bendemi bu formatı kullanırım.Kısacası wi-fi sorun olan olmayan mac adresini yazabilirmi lütfen

• tansed arkadaşım. ben o sorunu yaşadığımda format atmayı denedim ve sorunum düzeldi. ancak sonra yine aynı şekilde mac adresim aptallaştı. bazen sorunlu bazen sorunsuz kullanıyordum telefonu. sonuçta servise gönderdim. onlar da son çıkan güncel yazılımı yüklediler. başka birşey yaptılar mı bilmiyorum. telefonu herhalde 1.5 aydır filan sorunsuz kullanıyorum. daha önce karşılaştığım sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım.

şimdi eğer sen wi-fi de veya gps te sorun yaşamıyorsan telefonun kalsın hiçbirşey yapma. ama en azından 1 defa mac adresin 00:11:22:44:44:55 olmuşsa hiç durma yetkili servise ver. yeni yazılım yüklesinler.
  • peki hangi formatı attında kurtardı
  • şuan hatırlamıyorum ama bu başlığa yazmıştım. zaten topu topu 3 sayfa başlık. bakarsan kolayca bulabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.