Şimdi Ara

Hepsiburadanın i550 kampanyasına son yetişenlerin yaşadığı sıkıntılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonu Hepsi Burada dadan aldım cihaz dün elime geçti hemen wifisini deneyim dedim bağlanmak istediğimde kullanılabilir erişim noktaları bulunuyor diyor ve ölece kalıyor ne ana ekrana dönüyor nede bir erişim noktası buluyor sizce problem nedir telefonu geri göndermeyi düşünüyorum yada servise mi versem karar veremedim Samsungada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 7 Ocak 2009; 20:05:46 >

• Merhaba
  • Bu mudur ? Samsung ile ilgili düşüncen ?
  • evet budur ilk günden bozuk çıkan cihaza ban tabi
  • Acaba Hepsiburada elinde kalan son birkaç sorunlu telefonu mu gönderdi sizlere diye düşünmeden edemiyorum.Telefon şu an satışta değil ve son alanlar hep sorunlardan bahsediyor.
  • Eren1984'in sorunu bende de var. 31 Aralıkta hb'dan aldığım i550'nin wi-fi sorunu var. Ben tenik serrvis olarak TELPA'ya vereceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Acaba Hepsiburada elinde kalan son birkaç sorunlu telefonu mu gönderdi sizlere diye düşünmeden edemiyorum.Telefon şu an satışta değil ve son alanlar hep sorunlardan bahsediyor.
  • merhabalar
    telefonu dün aldım kurcaladım bulamadım
    internete turkcell web ila bağlanıyor ben wifi ile baglanmak istiyorum bulamıyorum
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talihsizliğime bakar mısınız arkadaşlar hepde beni bulur böyle durumlar malesef
    ama ben kesinlikle anakatımın değişimini istemiyorum ilk günden bu olmaz ben cihaz değişimi istiyorum kanuni olarak böle bi hakkım var sanırsam öyle değilmi
    ?

Hepsiburadanın i550 kampanyasına son yetişenlerin yaşadığı sıkıntılar
  • valla bende hepsiburadan son alanlardanım,gerçekten bi sorun mu var hep beraber çözelim arkadaşlar.Birisi bize tam olarak yapmamız gerekenleri söylerse ona göre hareket ederiz şimdiden teşekkürler...
  • senin cihazdada bi anormallik var mı arkadaş
  • valla wi-fi haricinde bir sorunum var ama sorun mu o bilmiyorum.telefonun ekranı sürekli yanıyor tuşların ekranı gidiyor kendi ekranı hep yanıyor.menü , ayarlar , genel , kişiselleştirme , ekran ,aydınlatma süresini 10 sn yaptım kararma zamanını 5sn yapıyorum ona rağmen telefon devemlı dediğim gibi hiç sönmüyor telefonu ilk aldığımda kararma zamanı devreye giriyordu biliyorum ama şimdi ayarları bozdum bilmediğim yerlere girdim heralde şimdi çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....
  • ekranın ışığını sürekli yakan bi ayar yok bildiğim kadarıyla samsung müşteri destek hattını ara yardımcı olsunlar olamazlarsa zaten servislik bi durum olup plmadıüınıda belirtiyorlar
  • arkadaslar herkese merhaba bende i550w alalı2 gun oldu (hepsiburadadan)
    wifi ile ilgili sorunum vardıı web e girerken wifi ile değil turkcellweb ile baglanıyordu dogal olarak benim kontorlerde .:)
    wifi ile baglan deyincede web : ağ geçidi cevap vermiyor yazıyordu
    sonra biraz araştırdım kurcaladım aşagıdaki sitede ayarlar resimli anlatılmış şu an wifi ile bağlandım geziyorum nette sizde bi bakın ayarlarınızı yapın belki sorun sadece ayarlardandır

http://www.cepforum.com/forum/symbian-sorunlari-ve-cozumleri-175/n95-8gb-de-bir-wifi-sorunu-ve-cozumu-158239.html

• sen şanslıymışsın bizimki başka sorun herifler anakart değiştirceğiz diyolar :s
    ben birde bişey merak ediyorum telefonun serviste geçen süresi daha sonra garanti süresine ekleniyor sanırsam arkadaşlar yanılıyor muyum
  • ışık olayını çözdüm telefonun sd kartını çıkardım sonra tekrar taktım olay çözüldü kimin aklına gelir yav....wi-fi olayına gelince inşallah dediğiniz adresten hallederim...
  • oda enterasanmış keşke benim olayda bişeyleri takıp çıkarıca düzelseydi senin wi fi olayında da mı sorunun var ?
  • bu arada cihaz yeniden hepsiburada.com stoklarına girmiş
  • ya ben aslında nasıl gireleceğini çözemedim herşeyi yapıyorum ağı görüyorum bağlan dediğim zaman ağı bulamıyor kesin bende bi sorun var ama bilen bir kişinin yanında denemem lazım bir şeyleri eksik yapıyorum ama anlamadım gitti.Birisi her şeyi anlatsa anlarımda onun için de zor anlarım bu durumu...çözünce herşeyi detayıyla ben anlatacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansed -- 8 Ocak 2009; 12:15:05 >
  • erişim noktalarında bulamıyorum ağla bağlanamıyorum bunu nasıl bulmam gerekir bilmiyorum ya baştan alayım ilk önce bağlantı yöneticisine giriyorum mevcut wlan ağı seçiyorum erişim noktası tanımla diyorum şöyle bir açıklama wlan için önceden paylaşılmış web anahtarını soruyor bu şifremi artık bilmiyorum buraya şifremi yazacağım yoksa başka birşeymi orasını bilmiyorum 1den 8e kadar numara giriyorum internet erişim noktası tamamlandı yazıyor ama hala kırmızı renkte kilitli diye resim var oradan diğer ayarlara gidiyorum ayarlar , bağlantı , kablosuz lan içeriğine giriyorum wlan varlığını göster diyorum 5 dk bir diyorum sonra seçenekler gelişmiş ayarlara geliyorum orada sırasıyla oto yapılandırma (kapalı) , uzun tekrar deneme sınırı( 4 ), kısa tekrar deneme sınırı (7 ), rts eşiği (2347) , tx güç seviyesi (100mw) , güç tasarrufu (kapalı.)Buraların değeri ne olmalı buraya kadar yaptıklarım daha sonra internete girdiğimde erişim noktası olarak türkcell mms,wap,web görebiliyorum ağımı göremiyorum
    yine ayarlar , bağlantı , erişim noktaları diyorum orada pikatel airmax-101 ağımı görüyorum içine giriyorum bağlantı ismi (pikatel airmax-101) , veri taşıyıcı (kablosuz lan) , wlan ağ ismi yine (airmax 101 ), ağ durumu( genel ), wlan ağ modu( altyapı ),wlan güvenlik modu (açık ağ) falan yazıyor ama buradan şüpheleniyorum açık ağ değilde farklı bir şey mi yapacağız oraya anlamadım artık baya bi açık yazdığımı sanıyorum bundan sonraları için yardım lütfennnnnnn

• Wi-fi'si bozuk olan 5 günlük telefonumu az önce Hepsiburada'ya gönderdim.

Faturayı da geri gönderdim. Faturanın üzerine telefonun wi-fi'si bozuk olduğu için değişim talebinde bulunduğumu yazdım.

Herhangi bir gelişe olduğunda tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 8 Ocak 2009; 14:47:08 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.