Şimdi Ara

Hepsiburadanın i550 kampanyasına son yetişenlerin yaşadığı sıkıntılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şarj tamamen bitikken usb den şarj olmuyo alet bilginiz olsun
  • fethiyetv sen servise göndermeden direk hb ye göndererek en iyisini yaptın dostum bakalım bende bgn servisten alıp direk hb ye göndermeye çalişicam bişi daha sorucam sana faturanın tün nüshalarını mı gönderdin yoksa bir nüshasını sakladın mı ?
  • sağol dostum cihaz elimize ulaşırsa aklımızda bulunsun

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

benim sorun halloldu
    şarj tamamen bitikken usb den şarj olmuyo alet bilginiz olsun

• daha doğrusu pil durumu ne olursa olsun tel kapalıyken usb den şarj olmuyo muş.
    açılacak kadar gücü olmadığı için de sabah uğraştırdı
  • Tüm nüshaları gönderdim. ama bir adet fotokopisini aldım, delil olması için ;) Tabi fotokopide benim elle yazdıklarım (değişim isteği) da mevcut....

quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

fethiyetv sen servise göndermeden direk hb ye göndererek en iyisini yaptın dostum bakalım bende bgn servisten alıp direk hb ye göndermeye çalişicam bişi daha sorucam sana faturanın tün nüshalarını mı gönderdin yoksa bir nüshasını sakladın mı ?
  • faturanın fotokopisini istiyorlar orj sende kalsın.
    arıza ilk ay olduğu için kargoyu da onlar ödüyorlarmış.
    bilginize...
    quote:

fethiyetv sen servise göndermeden direk hb ye göndererek en iyisini yaptın dostum bakalım bende bgn servisten alıp direk hb ye göndermeye çalişicam bişi daha sorucam sana faturanın tün nüshalarını mı gönderdin yoksa bir nüshasını sakladın mı ?

hepsiburada.com

Sitemizden verdiğiniz siparişinizde bulunan ve arızalı olduğunu belirttiğiniz yeni ürününüzü fatura fotokopisi, üründeki arızayı ve talebinizi belirten notunuz ile orijinal ambalajı ve tüm aksesuarları ile bize gönderebilirsiniz.
    Ürününüzü Yurtiçi Kargo veya Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak aşağıdaki adresimize gönderebilirsiniz.
    Ürün takibini yapabilmeniz için size mail yoluyla bildirim numarası gönderilecektir. Bildirim numaranız ile ürünün takibini sitemizdeki müşteri hizmetleri sayfasından yapabilirsiniz.
    Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
    D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.
    İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul
    Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz..
    Saygılarımızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 9 Ocak 2009; 20:57:38 >

• way be güzel cevap yazmışlar bende fotokopisini, veya bir nüshasını yollim bari
    gn alabildim kvk dan snnda telefonumu ancak akşam kargoya veremedim yarına kaldı kargolama işi dolayısıyla patesi hb nin elinde olacak bende nota iade değil değişim istiyorum yazicam çünkü telefon çok hoşuma gitti
  • ha ben kargoyla birlikte bide kvk dan servis raporunu göndericem dolayısı ile hepsiburda bi daha servise ürünümü göndermeyecektir sanırım böylelikle değişim birazdaha hızlanabilir diye düşünüyorum / umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 9 Ocak 2009; 21:48:22 >
  • ben de hepsiburada.com dan 04.01 de i550w satın aldım.Bu telefonu almadan önce bu forumdaki yazışmaları okuyarak almaya karar vermiştim.Bilen biri için bu telefon tam bir harika.Benim gibiler için ise işler biraz zor.Buradaki problemleri okuyunca ben de tereddüte düştüm.acaba bende de bir arıza varmıdır diye.Ne navigasyonu kullanmayı biliyorum ne de wi fi'yi.Bilmeyince de arızalı mı diye kontrol edemiyorum doğal olarak Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.Navigasyon bana hazır yüklü olarak geldi.Nasıl kullanabilirim navigasyonu?
  • ürün hepsiburada comda yeniden indirime girecek heralde indirimli ibaresi var fakat tıklayınca indirimsiz fiyat çıkıyor yakında indirirler gibime geliyor ya bakalım
    bu arada
    fzt.yzk bağlantı menüsüne girip etkin wlan ağlarını bi arattır derim wlan olan bi yerde dene tabi bunu burdan anlayabilirsin ama sanmıyorum öyle bişi olsun bu bağlanmama sorunu herkesn başına gelen bişey değil bu bizm şanslığımız birazda hepsi burdanında suçu değik sonuçta cihazımı gönderincede ilgileneceklerine eminim kaç kez alışveriş yaptım ilgilendiler sağolsunlar sorun hiç yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 9 Ocak 2009; 22:34:58 >
  • evimde kablosuz internet var. BAĞLANTI>BAĞLANTI YÖNETİCİSİ>MVC WLAN AĞL. TARATIYORUM VE EVDEKİ AĞI BULUYOR.SEÇENEKLER>ERİŞİM NOKT.TANIMLA DİYORUM.WEP ANAHTARI İSTİYOR.MODEMİMDE KAYITLI ŞİFREMİ YAZIYORUM YANLIZ BENİM MODEMİN Kablosuz Güvenlik Seviyesi WEP DEĞİL WPA FARK EDER Mİ BİLMİYORUM.ŞİFREYİ YAZIYORUM.ERİŞİM NOKTASI TANIMLANDI DİYOR ANCAK İNTERNETE GİTMEK İSTEDİĞİMDE WAP.TURKCELL DEN GİRMEYE ÇALIŞIYOR.KONTÖRLER DE GİDİYOR TABİ.
  • quote:

ha ben kargoyla birlikte bide kvk dan servis raporunu göndericem dolayısı ile hepsiburda bi daha servise ürünümü göndermeyecektir sanırım böylelikle değişim birazdaha hızlanabilir diye düşünüyorum / umuyorum

Dediğinde haklı labilirsin. Servise girdiği için bir daha gördermyebilirler. Bence sen faturaya bunu da yaz. Servise gitmiştir ve telefonun teknik servisce arızalı olduğu tespit edilmiştir. Ve kesnlikle değişim isteiğini yaz.

Ben faturayı da gönderdim, şayet stoklarda yok diye değişim yapmayacaklar ise iade olabilmesi için. (İade yaparken faturayı da göndermeni istiyorlar.) Ayrıca değişim olursa faturanın üzerine yeni telefonun yeni IMEI numarasını yazsınlar diye. Be bu sebeplerden faturayı da gönderdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fzt.yzk

ben de hepsiburada.com dan 04.01 de i550w satın aldım.Bu telefonu almadan önce bu forumdaki yazışmaları okuyarak almaya karar vermiştim.Bilen biri için bu telefon tam bir harika.Benim gibiler için ise işler biraz zor.Buradaki problemleri okuyunca ben de tereddüte düştüm.acaba bende de bir arıza varmıdır diye.Ne navigasyonu kullanmayı biliyorum ne de wi fi'yi.Bilmeyince de arızalı mı diye kontrol edemiyorum doğal olarak Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.Navigasyon bana hazır yüklü olarak geldi.Nasıl kullanabilirim navigasyonu?

Aramıza hoşgeldin fzt.yzk.

GPS, wifi, 3G, symbian, 3.5mm Stereo Kulaklık, 3 Mp kamera, FM radyo özellikli benzer nokialar mesela E71, E66 gibi telefonlar en ucuz 900 YTL. Ben bu telefonu 439 TL artı 100YTL world play club puan avantajıyla 339 YTL'ye almış oldum.

900 YTL nere 339 YTL nere.... Arızalı çıkmış olabilir, sonuçta garantisi var, garantide değişim yada onarım yaptırabiliyorsun.

• fzt erişim noktasını herzaman bağlanırken sor diye bi seçenek var onu seçersen bağlanırken sorar sana şebeke mi wi fi diye mi sende wi fi seçersin böylece kontürlerinde gitmemiş olur
  • artık hepsiburada sitesinde aramalarda i550 diye bir telefon çıkmıyor. sanırım i550 stokları tamamen tükendi.. umarım size yenisiyle değiştirmede sorun çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 10 Ocak 2009; 20:25:06 >
  • evet ya eskiden geçici süre temin edilememektedir diyordu şimdi oda yok
    distribütöründe var belki ama sonuçta değişimide ordan yapacaklardı heralde burada fethiye tv sana yeni bir cevap geldi mi hb den
  • yada belki burdaki bu konuyu görünce birde telefonlar hep geri iade gelemeye başlayıca satmaktan vazgeçmişte olabilir yani buda bir ihtimal
  • Biri bir akıl verdi ve turkcell web sil dedi.Ben turkcell mms,turkcell wap hepsini sildim.sadece kablosuz ağ kaldı.bu nedenle direkt wi fiden giriyor.Böyle çözdüm.Dün navigasyonu da denedim.Çok işime yaradı çünkü oturduğdum şehire taşınalı 4 ay oldu.Yolları şaşırıp duruyordum.Turkcell abone merkezindeki bir eleman,navigasyon esnasında kontör gittiğini söyledi.Fakat benden gitmedi.Kontör gidiyor mu?Ayrıca erişim noktasını herzaman bağlanırken sor seçeneğine nereden girebilirim?

fzt erişim noktasını herzaman bağlanırken sor diye bi seçenek var onu seçersen bağlanırken sorar sana şebeke mi wi fi diye mi sende wi fi seçersin böylece kontürlerinde gitmemiş olur
  • assisted gps i kullanırsan kontürün gider dostum
  • quote:

evet ya eskiden geçici süre temin edilememektedir diyordu şimdi oda yok
    distribütöründe var belki ama sonuçta değişimide ordan yapacaklardı heralde burada fethiye tv sana yeni bir cevap geldi mi hb den

henüz bir gelişme yok, beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.