Şimdi Ara

hepsidijital.com güvenilir mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam zaten birkac mesaj once "Sikayetvar" sitesine yazdigim sikayetin resmini forum ile paylasmistim,adamlar ne istocta, ne de karakoy'de. Baskada adres yok.

Nitelikli dolandiricilik kisimina Savcilikta katiliyor ;)

o sitenin kesinlikle kapatilmasi lazim ki daha fazla benim gibi magdurlar olmasin. Bu arada hakem heyetine gercek adreslerini bulunca bas vuracagim uzerinde calisiyorum, zira fake adres(ler)e tebigatta bulunmak havanda su dovmekten ibaret.
  • Bende 3 ay önce 532 tl lik alış veriş yaptım ürün gönderilmedi zaten ben ürünü istemiyorum paruı istiyorum. Tüketici hakem heyetine verdim oda bi işe yaramıyor 2 ay oldu bi şey yok neymiş savunma istemişler 2 aydır.
  • site halada açık milleti dolandırmaya devam ediyor.
  • Son durum ne acaba, gönderiyormu gondermiyormu.
  • çanak anten, lnb ve kablo almıştım sorun yaşamadım.
  • sitesi ağır açılıyor
  • Dün Karaköy deki adreslerine gittim 2 hafta önce boşaltmışlar dükkanı incik-boncukçu olmuş çevredeki uyduculara sordum
    onlar çoktan battı senin gibi gelenler çok dedi telefonlarına zaten ulaşmak imkansız İstoç taki dükkanlarını 1 yıl
    önce kapatmışlardı Uyduculara göre çok hızlı yükseldiler o kadar yükselince düşüşüde o kadar hızlı olur dediler
    bence artık hukuki ve polisiye tedbirlerle hakkımızın aramanın vakti gelmiştir kiwww.hepsidijital.com daha fazla
    insanın canını yakmasın bilinçlenelim.

• o zaman hala burda alışveriş yaptım sorun yaşamadım diyenlerde onların adamı
  • Canlı destek çevrimiçi ama cevap veren yok. Harcama itirazında bulunsam sonuç alır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenas

Canlı destek çevrimiçi ama cevap veren yok. Harcama itirazında bulunsam sonuç alır mıyım?
    Ürün satın aldıysan, azami gönderme süresini bekleyip, direkt savcılığa suç duyurusunda bulunman gerekiyor.

Yani adamlar parayı almışlar ancak, uzak mesafeli satış sözleşmesine uymamışlar, demek oluyor.

Kanun hükümlerine uymayınca da, yapılan eylem; "nitelikli dolandırıcılığa" girmektedir.

Savcılık şirket sahipleri hakkında gerekli soruşturmayı yürüterek, nitelikli dolandırıcılık eyleminin hukuki kanıtlarını toplayacaktır. Sonrası mahkeme süreci... Mahkeme, şirket sahibinin varlıkları üzerinde haciz kararı verecektir.

Mahkeme süreci başlaması demek, ürün için ödediğiniz bedeli geri alacağınız anlamına da gelmez. Şirket sahibinin varlıkları varsa, bu varlıklar önce haczedilecek, sonra nakde dönüştürülecek ve sizin alacağınız yasal faizi ile ödenecek.

Şirket sahibinin varlıkları var ancak varlıkları mevcut borçlarını karşılamıyorsa, ilk haciz müracaatından başlanarak, mağdurlara alacakları sıra ile ödenir. Ürün bedelini geri alabilmek için, bir an önce yasal süreci başlatmalısınız...

Kolay gelsin.

• bu sitenin bu durumda hala açık olmasına ne diyorsunuz
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bir an önce gerekli yerlere suç duyurusunda bulunacağım.
  • Ben de geçen hafta bu siteden uydu alıcısı aldım. 2-3 yıl önce Karaköy'deki yerlerinden pek çok malzeme almıştım, o zaman piyasadaki en bilindik mağazalardan biriydi. O yüzden soruşturma gereği duymadım çünkü güvenilir bilirdim. Hatta hala Karaköy'de sandığımdan kargoya gerek yok, gider alırım demiştim. 1 hafta oldu, ürün gönderilmedi. Son Perşembe sitedeki çevrimiçi desteğe zar zor ulaştım. Cumartesi göndereceğiz dedi. Tamam dedim ama hala gönderilen bir şey yok. Telefon cevap vermiyor. Çevrimiçi destekten de cevap alamıyorum, bağlantıyı kesiyor.

Sitelerine baktım adresleri İstoç görünüyor ama telefonları bariz şekilde Beyoğlu/Karaköy telefon numaraları. Ben çok aradım, iki telefon kullanılmıyor zaten, çalan tek telefon da açılmıyor. Kredi kartı ile almıştım neyse ki biraz daha zaman verip harcama itirazı yapacağım. Havale olsa üzerine bir bardak soğuk su içecektim. Şimdi 3-4 ay paramı geri almaya uğraşacağım görünüşe göre.

Kesinlikle bulaşmayın bu firmaya

• Az kalsın 1400 tl lik ürün alacaktım. Allah korudu demek ki. Çok güvenilir buluyordum bu satıcıyı. Zamanında pahalı ürünler almıştım kendilerinden. Canlı destekten soru sordum cihaz için, cevap yazmadılar. Telefonlarını aradım açmadılar. İyi ki sipariş vermemişim
  • Arkadaşlar, ben 2 yere’de gittim, ne istoç’ta öyle bir dükkan var ne de karaköy’de. Benim olayım savcılıkta, Savcı “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlaması ile dava açtı ve emniyetten ip sorgusu ve yer tesbiti istedi. Dava devam etmekte, ilaveten tüketici hakem heyetine baş vurmak istedim ancak oradaki yetkili adresler olmadığı için tebligatın muhatabına ulaşamayacağı için bir sonuç alınamayağını söyledi.

Durumun özeti budur. Benim canım yandı sizinki yanmasın, paranızı bunlara kaptırmayın.
  • Aynen bu firmanın adamları şu an "nitelikli dolandırıcılık" yapıyorlar.

Birkaç gün sonra birileri bu konu başlığına gelip, benim siparişim geldi derse sakın inanmayın.

Ortalıkta bi ton şerefsiz dolanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 6 Haziran 2018; 0:29:9 >
  • işin en kötü taraflarından biri de googleden herhangi bir uydu alıcıyı fiyat yazıp arattığınızda ilk bunların sitesi çıkıyor.buraları okumayan birçok kişi mağdur olacak gibi
  • bu başlığı zamanında ben açmıştım. faydası dokunduysa insanlara ne mutlu gerçi benim paramı geri vermişlerdi.
  • 10 gün oldu, hala gönderilen bir şey yok. Yem atayım diye canlı desteğe başka isimle bağlandım, bir ürün sordum. Hemen cevap verdiler ama ben olarak bağlanınca kasten cevap vermiyorlar. Kredi kartı ile ödediğimden harcama itirazı ile bankama başvurdum. Ayrıca firma kredi kartı ödemelerinde Paynet altyapısı kullanıyor. Paynet'e de şikayet ettim. Bu dolandırıcılığa alet olmasınlar.

Bundan sonraki aşama şikayetvar'a yazmak ve savcılığa suç duyurusunda bulunmak.
  • Arkadaşlar bankaya harcama itirazında bulunmuştum. Banka bugün aradı ve paramın iade edildiğini söyledi. Dönem içi hareketlerime baktığımda paramın iade edildiğini gördüm. Sormak istediğim bir soru var: Sorunum çözülmesine rağmen bu firmayı savcılığa bildirebilir miyim? Yardımcı olacak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.