Şimdi Ara

Hepsiexpress ile 3 kg Antep fıstığı 106,8 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
8.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İade sistemleri çok garip bunların.Daha geçen 1kğ tiryaki çay aldım 4 adet yanlış şekilde rize turist getirmişler.İade yaptım ve gelip almıyorlar.Almaları için desteğe not bıraktırıyorum ama hala gelmiyorlar.Ücret iadesini yaptılar ama çayları almaları için uğraşmama rağmen hala gelip alan yok çok yoğun sanırım kurye ağları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 25 Temmuz 2021; 21:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21guns

İade sistemleri çok garip bunların.Daha geçen 1kğ tiryaki çay aldım 4 adet yanlış şekilde rize turist getirmişler.İade yaptım ve gelip almıyorlar.Almaları için desteğe not bıraktırıyorum ama hala gelmiyorlar.Ücret iadesini yaptılar ama çayları almaları için uğraşmama rağmen hala gelip alan yok çok yoğun sanırım kurye ağları.

Migros Hemen uygulamasındaki 1+1 promosyondan faydalanmak için iki adet ürün almam gerektiğini unuttuğumu sipariş teslim edilince farkedebildim.

Müşteri Hizmetlerini aradım; bana yeniden aynı üründen 1+1 sipariş vermemi ve kurye geldiğinde önceki siparişteki ürünü iade edebileceğimi söylediler.

Sorun basitçe halledildi.

• 3 kilo bayat antep alacağıma, aynı paraya 1 kg düzgün antep alır keyifle yerim.

• mj_pelit kullanıcısına yanıt
    Bayat değil kardeşim marketten aldığından hiçbir farkı yok. Bu fiyatı da ömrün boyunca göremezsin yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 kilo antep siparişi verdim 100 küsür TL'ye geldi ama işin içinde Carrefour olunca ümitsizim açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aldım ankara mamak
    bayat değil ama çok da iyi de değil
    35 e anca bu yani

• 3 kg sipariş ettim gelen bu
    Hepsiexpress ile 3 kg Antep fıstığı 106,8 lira

İade işlemi başlattım
    Para farkı iade olmadığı için

• iptal oldu. 30 liralık çek verdiler.

• Bende aldım 3 kg. Abartmıyorum hayatımdaki en kötü fıstıktı. 20 tane vakumlu paketle gelmiş. İade ettim ama gelip alan olmadı, para iadesi yapıldı. Muhtemelen onlarda biliyor ne dandik olduğunu.

• iptal edilmiş benimki bekliyordum zaten

• Yanlış bir şey yaptılar cünkü. En pahalı ürünleri bu fiyata insanın babası vermez 😂

• Dandik diyenler olmuş ben de aldım gayet güzel. Antep 40 tl kilosu geldi. Çiğdem alsan onun kilosu 30 tl. Onda da çürük çarık çıkıyor. Çiğdem parasına antep. Konu sahibine teşekkürler.

• xenofx X kullanıcısına yanıt

Ne kadar sürede iade sağladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

3 kilo antep siparişi verdim 100 küsür TL'ye geldi ama işin içinde Carrefour olunca ümitsizim açıkçası

Siparişlerim bu gün geldi, 500gr 6 paket şeklinde. Paketlerin ağızlarını hava geçirmez şekilde kapamışlar.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Ertesi gün

• Bana da 250 grlik 12 paket gelmiş. Vakumlu değil zimbayla kapatmışlar poşeti. Haliyle taze değil, bayat da denemez, forumda konusu açılan fistiklardan daha iyi. Lezzet yetersiz, çürük ve kapalı çıkıyor arada. Açması zor, tırnagi mahvediyor, disimle açıyorum. Yani parasının hakkını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 27 Temmuz 2021; 16:16:48 >

• carrefour antep satmıyor - antep yazanda antep değil siirt ama fiyat olarak iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 27 Temmuz 2021; 15:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.