Şimdi Ara

HEPSİNİ DENEDİM ÜÇÜ KALDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Arabanın pazarlığı dün akşam yapıldı,33 bine anlaşıldı sahibi ile ayrıca arabanın bankaya 29 bin ytl borcu var yani araç sahibi benden 4 bin ytl alacak fakat sahib ile anlaşmamızda bankada peşin ödemedeki indirim bana geçecek yani 29 bin borcu olan araba 27 bine inerse ben 2 bin ytl daha karda olacağım ve araç 31 bin ytlye gelecek.Yarın arabada servise sokulacak sorun çıkmaz ise devir işlemi alınacak.Araba 2007 honda civic elegance otomatikSıfır fiyatı 43 bin ytlAslında yazmayacaktım ama dayanamadım çünkü araba orjinal dendi orji çıkmazsa almayacağım.Fiyat çok iyi bana göre.Arabayı bu fiyata satmasının sebebi banka borcunun 2 taksidinin ödenmemesi ve bundan sonrakilerinin ödemesininde zor olduğu için satılıyor.

hocam hayırlısı olsun.inşallah bir pürüz çıkmadan arabanı alır ve keyfini sürmeye başlarsın
    bu BELEŞ araba düşürme işi cidden şans işi.zaten bu tip beleş araba alanda sanırım dünyanın en mutlu insanlarından oluyorlar
    hadi hocam İNŞALLAH dertsiz sorunsuz işi bitirirsin

• Benim bile kafamı karıştırdın, hiç hesapta yoktu, mondeolar çok makul gözüküyor
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

mesela mondeo trend 2000i ler 2005-2008 ortalama 30000 ytl
    2008 model mondeo gördüm yeni kasalardan trend 1.6 10000de 37000 ytl kazası yok
    vectra confort gördüm 2007 model 1.6 35000 ytl 2005 gördüm 29000 ytl 20000de
    bol miktarda yeni meganelerdan var 10000 km vardı 27000e biraz daha düşükleri 25e
    45000 ytlye 2006 jipler var sorentolar üstüne yazmış boya yok diye

demek istediğim ikinci elde özel vergi anında düşüyor, yeterki temizini ve km dönmemişini bulasın

hocam haklısın.ikinci elde 2007 model ama eski kasa Ford Mondeo Trend 2.0 motor ve otomatikler var. 40-42 arasında fiyatları
    bence alınabilecek arabalar.hemde d segmentinde harika aletler.
    dizel ekonomisi 2000cc güçlü motor keyfi konfor ve sürüş zevki. YANİ OTOMOBİLE BİNMENİN KEYFİ
    ayrıca ford mondeolardaki 2000cc dizel uzun mil motoru diye geçer.bunu unutmayın.500bin rahat yapar sorunsuz.
    foculardaki 1.6 dizel PSA dizellere benzemez.fordun dizeli işte bu 2000cc olanlar.diğerleri biraz yalan cidden
    sonra arabanın arkasına bir sticker yazarsın fordun dizeli sevdim köylü güzeli

bulduğum birkaç ilan var.arkadaş bunlara ve bunun gibilere bir baksın
    http://www.sahibinden.com/32_000_km_triptronic_vitesWQQaXQQ5125382WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/auto_store_guvencesi_ileWQQaXQQ5049839WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi_ford_bayisi_sahibindeenWQQaXQQ5030709WQQpXQQdisplayitem

bu yukardakilerde daha yüzde 5 e yakın pazarlık şansınız var.aman gözardı etmeyin.40 veya altına bile alabilirsiniz

• quote:

quote:

Arabanın pazarlığı dün akşam yapıldı,33 bine anlaşıldı sahibi ile ayrıca arabanın bankaya 29 bin ytl borcu var yani araç sahibi benden 4 bin ytl alacak fakat sahib ile anlaşmamızda bankada peşin ödemedeki indirim bana geçecek yani 29 bin borcu olan araba 27 bine inerse ben 2 bin ytl daha karda olacağım ve araç 31 bin ytlye gelecek.Yarın arabada servise sokulacak sorun çıkmaz ise devir işlemi alınacak.Araba 2007 honda civic elegance otomatikSıfır fiyatı 43 bin ytlAslında yazmayacaktım ama dayanamadım çünkü araba orjinal dendi orji çıkmazsa almayacağım.Fiyat çok iyi bana göre.Arabayı bu fiyata satmasının sebebi banka borcunun 2 taksidinin ödenmemesi ve bundan sonrakilerinin ödemesininde zor olduğu için satılıyor.

hocam hayırlısı olsun.inşallah bir pürüz çıkmadan arabanı alır ve keyfini sürmeye başlarsın
    bu BELEŞ araba düşürme işi cidden şans işi.zaten bu tip beleş araba alanda sanırım dünyanın en mutlu insanlarından oluyorlar
    hadi hocam İNŞALLAH dertsiz sorunsuz işi bitirirsin

Hocam allah razı olsun gerçekten bu tip dualara ihtiyacım var dün izinliydim 32 bin ytl param vardı bin ytl eksiğim vardı nerden bulucam diye düşünüyordum bugün geldim işe yarın bin ytl prim hakettiğimi ve alacağımı söylediler ne kadar mutlu oldum anlatamam.İnşallah sorunsuz biter bu iş tek dileğim bu.Gerçekten çok teşekkür ederim.

• i30'u Tercih Ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Benim bile kafamı karıştırdın, hiç hesapta yoktu, mondeolar çok makul gözüküyor

hocam ford mondeo - toyota avensis - vw passat - honda accord ve daha sonra mazda 6 bunların hepsine bindim.birde reno laguna
    biz genelde imkanlarımız ölçüsünde C segmenti arabaları konuşuyoruz burada
    ama bu üste yazdığım arabalara binince yaw anasını satiiim araba bu işte diyorsun cidden onlar farklı bir keyif veriyor
    eğer ikinci el olupta bunların temizini uygun fiyata buluyorsan şu ölümlü dünyada araba kullanmanın keyfinide yaşayacaksın be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2007; 19:01:49 >

• Hayırlı haberlerini bekliyoruz
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

astra ya da skoda octavia'ya da bakmakta fayda var

hocam burda birbirimiz kandırmayalım ve açık konuşalım birazda değilmi
    bende astraya baksın arkadaş dedim amaaaa
    astranın sorunlarını ve octavianın yüksek parça fiyatlarınıda gözönüne almak lazım bu arada
    madalyonun arka yüzünü es geçmeyelim
  • quote:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
    quote:

Çok teşekkür ederim kardeşim inş
  • ses-tıkırtı konusunda bu kadar hassas bi kişi için Honda ya da Mazda tavsiye ederim.

Şu anda Honda City kullanıyorum, inanılmaz sessiz. Benimki çok yeni ama eski kullanıcılar da memnun bu konuda.

2 hafta öncesine kadar 94 model mazda323 kullanıyodum.
    13 yaşındaki araç olmasına rağmen 2 yıllık pejo ve hyundai'lerden daha sessizdi... :)

Ben de Denizli'deyim bu arada...

Sadıkoğlu da iyi firmadır...
  • Genelde dedğiniz gibi c serisi konuşuyoruz, şimdiye kadar civic qashqai arasındaydım, dizel hiç düşünmüyordum ama 2.0 dizelde cezbetmiyor değil
    quote:

quote:

Benim bile kafamı karıştırdın, hiç hesapta yoktu, mondeolar çok makul gözüküyor

hocam ford mondeo - toyota avensis - vw passat - honda accord ve daha sonra mazda 6 bunların hepsine bindim.birde reno laguna
    biz genelde imkanlarımız ölçüsünde C segmenti arabaları konuşuyoruz burada
    ama bu üste yazdığım arabalara binince yaw anasını satiiim araba bu işte diyorsun cidden onlar farklı bir keyif veriyor
    eğer ikinci el olupta bunların temizini uygun fiyata buluyorsan şu ölümlü dünyada araba kullanmanın keyfinide yaşayacaksın be kardeşim

@heLLWeapon

• arkadaşım c sınıfı araclara bakıosun ama dedğin tüm araçlarda zamanla kötü yollarda tıkırtılar gelir bozuk yolda hepsinde duyarsın bunları eğer ben hiç ses duymak istemiyorum dersen d yada e segmenti araclara bakacaksın
  • Yahu gate ne adamsın tam mondeoya heveslenmişken bu yazına denk geldim kafam yine karıştı

quote:

hocam bizde eski bir avensis 2000 motor sahibiydik.şimdi ford mondeo 2.0 tdci var.
    açıkçası avensisi arıyoruz.ford mondeo da iyi araba ama avensis çok başka bir araba idi
    rahatlık konfor sürüş zevki sessizlik sorunsuzluk sağlamlık filan gibi konularda toyotaların kanıtlanmış bir üstünlükleri var.
    sadece tasarım ve şekil olarak herkese hitap etmiyorlar o kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: levent14

arkadaşım c sınıfı araclara bakıosun ama dedğin tüm araçlarda zamanla kötü yollarda tıkırtılar gelir bozuk yolda hepsinde duyarsın bunları eğer ben hiç ses duymak istemiyorum dersen d yada e segmenti araclara bakacaksın

dediğinize kesinlikle katılıyorum zamanla bu problemin kaçınılmaz olduğunu bende biliyorum ama en azından bir süre beni bu konuda rahat ettirmesini istiyorum. Dha 5-10 bin kmde mekanik tıkırtılardan geçilmeyen bir araba istemiyorum.
  • bence kesinlikle astra ve focusuda dene sonra karar ver.
  • quote:

Yahu gate ne adamsın tam mondeoya heveslenmişken bu yazına denk geldim kafam yine karıştı

quote:

hocam bizde eski bir avensis 2000 motor sahibiydik.şimdi ford mondeo 2.0 tdci var.
    açıkçası avensisi arıyoruz.ford mondeo da iyi araba ama avensis çok başka bir araba idi
    rahatlık konfor sürüş zevki sessizlik sorunsuzluk sağlamlık filan gibi konularda toyotaların kanıtlanmış bir üstünlükleri var.

hocam senle açık konişim
    bizde şu an 2006 model ford mondeo 2.0tdci ghia var.birde satacağımız 2003 model reno laguna var.ikiside otomatik vites
    fordu bu ağustos aldık.ondan önceki arabamız toyota avensis 2000 motor executive elegance idi.o sirada birde volvo s60 2.0t miz oldu

ayrıca şunu söyliyeyim ben kullanıyoruz diye hiç bir arabamızı gereğinden fazla övmem ne de fazlaca yermem.neyse o

benim o yorumda ford mondeo umuz var ama avensisi arıyoruz dememdeki sebepler şunlar
    öncelikle ford mondeo yu bu ağustosda aldık.ve o zamandan beri evde en çok ben kullandım.ford mondeo öyle yabana atılacak bir araba değil

*** toyota avensisin yolcu kabini kalitesi aynı sınıfta hiç bir arabada yok zaten.ford mondeoya haksızlık olmasın
    *** toyota avensisin kabin içi sessizliğide aynı sınıfta sanırım hiçbirinde yoktur.ford mondeo dizel olduğu için belki alışmak ile ilgili birşey
    *** toyota nın servisinden yana hiçbir sorunumuz olmadı.müşteri memnuniyeti üst düzeyde.fordun iki servisine gitik bu güne kadar onlarda iyi servisler ama toyota daha profesyonel hizmet veriyor.biz avensisi sattıktan sonra bile bizi aramaya ve bilgilendirmeye devam ettiler.mesela toyotada her servis sonrası evi biri arar memnuniyetimizi ölçerdi.fordda bunu göremedik mesela.ama servis hizmetlerinde bir sorun yok şimdilik
    *** toyota avensisi ben çok hunhar kullandım.çok battık çamurlara çok traktör çekti bizi.ama ön takım amortisör ile ilgili yürüyen takımlarda en ufak bir şikayetimiz olmadı.zaten akrabalarda yine avensis olan var.onlarda aynı şeyleri söylüyor.geçenlerde gece kasisi görmedim gece vakti mondeo ile biraz hızlı girdim önden sağlam bir takırtı sesi geldi.servise gittim birşey yok belki amortisör kauçuğu değişmesi gerekir dediler.alet daha 10000km de değil.neyse önemli birşey değil ama avensiste böyle bir vukuat hatırlamıyorum
    """" avensiste rölantide motor çalışır ama alışık değilsen kontak çevirirsin.bu çok doğru.birçok insandan duyarsın doğrudur.sadece o değil.yol çok çok kötü olmadıkça ne yol sesi alır kabin ne de motor sesi.hatta rüzgar sesi filan hikaye.yağ gibi gider araba.passat bile daha seslidir.mondeo da dizel olduğu için belki o kadar sessiz değil birde yan aynalardan ötürü sanıyorum yüksek hızlarda biraz rüzgar sesi var

bu arada yukarı yazdıklarım D segmenti bir araç için normal şeyler söyliyeyim. AMAAA SAKIN bunları C segmentine göre değerlendirme onlarda durum çok daha vahim.yani bu sorun diye yazdıkalrımın on katı daha fazlası C segmentinde var.ben sadece D segmenti içinde bildiğim arabalar arasında bir karşılaştırma yaptım.C segmentinde biri ile karşılatırırsak açık ve aleni olarak attan inip eşeğe binmişlikten bir farkı yok

yahu bunlarda sorunmu dersin C degmentinde herhangi bir arabadan sonra.ford mondeo da iyi toyota avensisde.yani ikiside fazlaca mutlu eder insanı.C segmentindekiler gibi çile çektirmezler.toyota avensis bence D segmentinin fiyat-performans oranı en yüksek arabasıdır.ford mondeo da en iyi dizeli.her güzelin bir kusuru olur derler ama bu kusur C segmentinde yaşanan depremlere benzemez

• avensisi bedava verseler binmem çünkü tipi hoşuma gitmiyor....
    benim ford servisim kavacık gürbaşlar 3 yıl oldu beni hala arıyor... en sonunda numaramı sildirdim kayıtlardan
    yolcu kabini kalitesi? yeni mondeo beni kalbimden vurmuştu...n okadar güzeldi
    yol tutuş dersen yeni mondeo berbat, 1.6 motorda o kasaya az geliyor

benim şahsi görüşlerim

öğretmen kardeşim, 40000 ytl ve altına2007-2008 model ikinci el bir mondeo bulman mümkün, bulursanda kaçırma
  • Yorumlarını zevkle okuyorum, şu qahqaiyide alsaydınız hemen çok iyi olacaktı detaylıca bilgilenirdik..
    Bakalım temiz bir mondeo ya denk gelirsem bir denemek isterim, mondeo da motor kaç km de ısınıyor, düşük hacimli dizeller çok geç ısınıyorlar 2.0 de durum nasıl ölçme imkanınız oldu mu?

quote:

quote:

Yahu gate ne adamsın tam mondeoya heveslenmişken bu yazına denk geldim kafam yine karıştı

quote:

hocam senle açık konişim
    bizde şu an 2006 model ford mondeo 2.0tdci ghia var.birde satacağımız 2003 model reno laguna var.ikiside otomatik vites
    fordu bu ağustos aldık.ondan önceki arabamız toyota avensis 2000 motor executive elegance idi.o sirada birde volvo s60 2.0t miz oldu

ayrıca şunu söyliyeyim ben kullanıyoruz diye hiç bir arabamızı gereğinden fazla övmem ne de fazlaca yermem.neyse o

benim o yorumda ford mondeo umuz var ama avensisi arıyoruz dememdeki sebepler şunlar
    öncelikle ford mondeo yu bu ağustosda aldık.ve o zamandan beri evde en çok ben kullandım.ford mondeo öyle yabana atılacak bir araba değil

*** toyota avensisin yolcu kabini kalitesi aynı sınıfta hiç bir arabada yok zaten.ford mondeoya haksızlık olmasın
    *** toyota avensisin kabin içi sessizliğide aynı sınıfta sanırım hiçbirinde yoktur.ford mondeo dizel olduğu için belki alışmak ile ilgili birşey
    *** toyota nın servisinden yana hiçbir sorunumuz olmadı.müşteri memnuniyeti üst düzeyde.fordun iki servisine gitik bu güne kadar onlarda iyi servisler ama toyota daha profesyonel hizmet veriyor.biz avensisi sattıktan sonra bile bizi aramaya ve bilgilendirmeye devam ettiler.mesela toyotada her servis sonrası evi biri arar memnuniyetimizi ölçerdi.fordda bunu göremedik mesela.ama servis hizmetlerinde bir sorun yok şimdilik
    *** toyota avensisi ben çok hunhar kullandım.çok battık çamurlara çok traktör çekti bizi.ama ön takım amortisör ile ilgili yürüyen takımlarda en ufak bir şikayetimiz olmadı.zaten akrabalarda yine avensis olan var.onlarda aynı şeyleri söylüyor.geçenlerde gece kasisi görmedim gece vakti mondeo ile biraz hızlı girdim önden sağlam bir takırtı sesi geldi.servise gittim birşey yok belki amortisör kauçuğu değişmesi gerekir dediler.alet daha 10000km de değil.neyse önemli birşey değil ama avensiste böyle bir vukuat hatırlamıyorum
    """" avensiste rölantide motor çalışır ama alışık değilsen kontak çevirirsin.bu çok doğru.birçok insandan duyarsın doğrudur.sadece o değil.yol çok çok kötü olmadıkça ne yol sesi alır kabin ne de motor sesi.hatta rüzgar sesi filan hikaye.yağ gibi gider araba.passat bile daha seslidir.mondeo da dizel olduğu için belki o kadar sessiz değil birde yan aynalardan ötürü sanıyorum yüksek hızlarda biraz rüzgar sesi var

bu arada yukarı yazdıklarım D segmenti bir araç için normal şeyler söyliyeyim. AMAAA SAKIN bunları C segmentine göre değerlendirme onlarda durum çok daha vahim.yani bu sorun diye yazdıkalrımın on katı daha fazlası C segmentinde var.ben sadece D segmenti içinde bildiğim arabalar arasında bir karşılaştırma yaptım.C segmentinde biri ile karşılatırırsak açık ve aleni olarak attan inip eşeğe binmişlikten bir farkı yok

yahu bunlarda sorunmu dersin C degmentinde herhangi bir arabadan sonra.ford mondeo da iyi toyota avensisde.yani ikiside fazlaca mutlu eder insanı.C segmentindekiler gibi çile çektirmezler.toyota avensis bence D segmentinin fiyat-performans oranı en yüksek arabasıdır.ford mondeo da en iyi dizeli.her güzelin bir kusuru olur derler ama bu kusur C segmentinde yaşanan depremlere benzemez

• TheGate Çok iddalı konuşuyorsun.C segmenti bu kadar da kötülenmez ki
    B segmenti araçım var ama genede ne çilem var ne de attan eşşek binmiş gibiyim :)
    Hatta bir ara şu 2 araçı kullandım.Renault Megane D segmenti dimi sedan araçtan golfe binmek beni o kadar şaşırtmıştı.Golfteki rahatlığı ve konforu megane de bulamadım.Ayrıca büyük şehirlerde ve trafikde sedanlar işkençeye dönüşüyor.Bu da benim düşünçem...

HANGİ OTOMOBİL HANGİ SEGMENTTE
    A: Citroen C2, Fiat Panda, Ford Ka
    B: Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Palio, Fiat Albea, Ford Fiesta ve Fusion, Honda City, Hyundai Getz, Opel Corsa ve Meriva, Peugeot 206, Renault Clio, Clio Symbol ve Modus, Toyota Yaris, VW Polo
    C: Audi A3, BMW 1 Serisi, Citroen C4, Fiat Stilo, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent Era, Opel Astra, Peugeot 307, Renault Megane Sedan ve Megane HB, Toyota Corolla, VW Golf ve Jetta
    D: BMW 3 Serisi, Audi A4, Citroen C5, Ford Mondeo, Jaguar X-Type, Mercedes C, Opel Vectra, Peugeot 407, Renault Laguna, VW Passat
    E: BMW 5 Serisi, Jaguar S-Type, Peugeot 607
    F: BMW 7 Serisi, Jaguar XJ, Mercedes CL, VW Phaetoh
    G: BMW 6 Serisi, Jaguar XKR, Mercedes SL ve SLK, Porsche Carrera
    SUV: Jeep Cherokee, BMW X3 ve X5, Honda CR-V,
    MPV: Mercedes B, Renault Espace, VW Sharan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 25 Kasım 2007; 20:56:24 >

• 308 derim ben. Test ettim güzel araba. i30 u da test ettim ama tasarım konusunda 308 daha başarılı. Aynı gün astra sedan test ettim. Tıkırtı problemi vardı.

Fiyat/ performans olarak 308 daha önde neticede.
  • Benim tercihim 308 olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.