Şimdi Ara

HEPSİNİ DENEDİM ÜÇÜ KALDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya istediğimiz renk seçenekleri yok i30 da. nasıl bir iş anlamadım. Hem çok satılmıyor deniyor hem de istediğimiz renkleri bulamıyoruz. acaba çok yeni olduğundan stoklar henüz oluşmadığı için mi?
  • Ben i30 tercih ettim, ne iyi etmişim
  • leon un dış dizaynı bana çok çekici geliyor ama içi çok vasat olmuş umarım makyajlanırda iç dizaynı değiştirirler dışı gibi yaratıcı bi şeyler olur
  • Hocam sanırım dizel araç sevdanızdan vazgeçmişsiniz.Ozaman GOLF kesin tercihiniz olmalı.Kasasıda değişse bence golf alınmalı golf TSİ (140bg) 2.0bir motorun gücünde.Eğer golf aklınıza yatmazsa bu aralar gelmesi lazım seat leon 122bglik 1.4 motoru gelecekti.Turbolu.Birde beyaazını aldınızmı yemede anında yat.Seat ve golfu bir test sürüşü yapmadan araba almayın.Diğer arabalrdan farklı çünkü sessiz ve rahattır.
  • Anlattıklarınızdan sonra mondeo kafama çok yatmıştı hatta dün akşam ikinci eldeki araçları inceledim taki sabah şunun birde ncap sonucuna bakim diyene kadar
    />
    />

Siz siz olun o koltuğa yapıştıran güce aldanıp fazla basmayın, dışardan heybetli gözüküyor ama özellikle sürücü kısmı çok zayıf..

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

ford mondeo bence.çünkü 330Nm gibi bir tork varya adamı zevkten 4 köşe ediyor.koltuğa yapıştığını hissetmek varya o kelime ile ifade edilebilecek bir duygu değil.hele uzun yolda ve yokuş yukarı sol şerite geçip çocuklar bana müsade demenin keyfi apayrı

• quote:

Orjinalden alıntı: erdor

Hocam sanırım dizel araç sevdanızdan vazgeçmişsiniz.Ozaman GOLF kesin tercihiniz olmalı.Kasasıda değişse bence golf alınmalı golf TSİ (140bg) 2.0bir motorun gücünde.Eğer golf aklınıza yatmazsa bu aralar gelmesi lazım seat leon 122bglik 1.4 motoru gelecekti.Turbolu.Birde beyaazını aldınızmı yemede anında yat.Seat ve golfu bir test sürüşü yapmadan araba almayın.Diğer arabalrdan farklı çünkü sessiz ve rahattır.

tam olarak vazgeçtim denemez ancak beğendiğim araçlardaki maliyetler çok uygun değil. ancak i30 a karar verirsem dizelini düşünüyorum.

• Arabaları incelemişsiniz ve sonra yorumlarınızı yazmışsınız... yorumlarınız içinde dikkat çeken en çok iç mekan kalitesi ve işçilik üzerine titiz davranmanız, yorumlarınızda daha fazla yer ayırmışsınız bu konuya... Doğru mu?

eğer doğruysa ve bu sizin için çok önemliyse tek tercihiniz astra ve 308 dir..

NOT: leon ne kadar güzel olursa olsun ama dışardan güzel, içine ilk oturduğumda yarattığı hayal kırıklığını henüz başka bir arabada yaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 27 Kasım 2007; 11:35:20 >
  • genç için leon iyi bir seçim olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arabaları incelemişsiniz ve sonra yorumlarınızı yazmışsınız... yorumlarınız içinde dikkat çeken en çok iç mekan kalitesi ve işçilik üzerine titiz davranmanız, yorumlarınızda daha fazla yer ayırmışsınız bu konuya... Doğru mu?

eğer doğruysa ve bu sizin için çok önemliyse tek tercihiniz astra ve 308 dir..

NOT: leon ne kadar güzel olursa olsun ama dışardan güzel, içine ilk oturduğumda yarattığı hayal kırıklığını henüz başka bir arabada yaşamadım...

haklısınız iç kabin işçiliği ve malzeme kalitesi önemli. marka ve performans çok da önemli değil. bir de donanım/fiyat da kriterlerimden biri. i30 hakkında yabancı ve yerli incelemelerde okuduklarım bu aracın da kalite yönünden iyi olduğunu belirtiyor. Leon konusundu çok ama çok haklısınız. Bir dışına bakın bir de içine.

• Leon'un içi öyle kötü olmak zorundaydı yoksa içide dışı gibi olsaydı aynı gurubun diğer aracı olan golf'ün daha ucuza satılan leon karşısında tutunma ihtimali kalmazdı
  • tabiki beyaz leon

HEPSİNİ DENEDİM ÜÇÜ KALDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Anlattıklarınızdan sonra mondeo kafama çok yatmıştı hatta dün akşam ikinci eldeki araçları inceledim taki sabah şunun birde ncap sonucuna bakim diyene kadar
    />
    />

Siz siz olun o koltuğa yapıştıran güce aldanıp fazla basmayın, dışardan heybetli gözüküyor ama özellikle sürücü kısmı çok zayıf..

quote:

ford mondeo bence.çünkü 330Nm gibi bir tork varya adamı zevkten 4 köşe ediyor.koltuğa yapıştığını hissetmek varya o kelime ile ifade edilebilecek bir duygu değil.hele uzun yolda ve yokuş yukarı sol şerite geçip çocuklar bana müsade demenin keyfi apayrı

ncap i gözönüne almakta haklısın.bende önem veririm zaten.
    ama şuna inanırım.
    seni kaza yapmaktan veya kaza yaptığında ölümden kurtaran kıçının altındaki araba değil kafanın içindeki beyindir

arabanın sağlamlığı elbette önemli ama 60km hızla duran bir cisme çarpmada çarpışma hızı toplamda 60km ----ncapdeki testler böyle----
    eğer karşından senin gibi en az 60km ile bir araba gelse ve ona çarpsan eder sana toplamda çarpışma hızı 120km
    böyle bir olasılıkta oldukça fazla aslında.
    şimdi düşün bakalım 5 yıldızlı hangi arabada kolun bacağın sağlam kalır.
    allah korusun.yazdıysa bozsun.kaza olmaya görsün 5 yıldız bile hikaye çoğu zaman.
    onun için arabanı kafanla kullnacaksın ama araba kullanmanın zevkini kalbinde hissedeceksin.
    eğer ben kafalı adamım dikkatliyimdir diyorsan birak yıldızları seyretmeyi.keyfini çıkarmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Kasım 2007; 0:43:55 >

• bende de leon büyük bir hayalkırıklığı yaratmıştı, ama bende sadece içi değil motoru da hayal kırıklığı idi, dizelinin fiyatı da hayal kırıklığı
    leon lara bakmak güzel ama alırmısın hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

bende de leon büyük bir hayalkırıklığı yaratmıştı, ama bende sadece içi değil motoru da hayal kırıklığı idi, dizelinin fiyatı da hayal kırıklığı
    leon lara bakmak güzel ama alırmısın hayır

haklısın.arabada sadece şekil var.102hp motor ve iç mekan hayal kırıklığı
    bence seatların çoğu sadece kaporta.diğer tarafları o kadar iddialı değil hatta vasat
  • 'seni kaza yapmaktan veya kaza yaptığında ölümden kurtaran altındaki araba değil kafanın içindeki beyindir '

Bu söz doğru zaten onun içinde araç almadan önce duygularımız yerine beynimizle hareket edip, mevcut şartlar içirisinde güvenli aracı seçmek gerekir

'eğer karşından senin gibi en az 60km ile bir araba gelse ve ona çarpsan eder sana toplamda çarpışma hızı 120km'

Bu yanlış, ncapte benzer ağırlıktaki iki aracın 55 km/s ile çarpışması simule edilir buda 64 km/s ile duvara çarpmakla aynı şeye eşittir ve kazaların çoğu bu ortalama değerlere sahiptir

Kaynak ( euro-ncap)
    Why have you chosen such a high front impact test speed?
    By carrying out frontal impact tests at 64km/h (about 40 mph) we are simulating a car impacting a similar sized car where both cars are travelling the same speed of 55 km/h. This speed has been shown by accident studies to address a high proportion of fatal and severe injury accidents.

'eğer ben kafalı adamım dikkatliyimdir diyorsan birak yıldızları seyretmeyi'

Kafalı adam olabilirim ama çevrede herkes aynı kafada olmayabilir

'kaza olmaya görsün 5 yıldız bile hikaye çoğu zaman'

5 yıldızın hikaye olduğu ortamda diğer yıldızlar da martaval olur herhalde

Vesselam bunlar şahsi kanatimi ifade eder aksi düşüncedeki tüm görüşlere saygı duyarım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Anlattıklarınızdan sonra mondeo kafama çok yatmıştı hatta dün akşam ikinci eldeki araçları inceledim taki sabah şunun birde ncap sonucuna bakim diyene kadar
    />
    />

quote:

ncap i gözönüne almakta haklısın.bende önem veririm zaten.
    ama şuna inanırım.
    seni kaza yapmaktan veya kaza yaptığında ölümden kurtaran kıçının altındaki araba değil kafanın içindeki beyindir

arabanın sağlamlığı elbette önemli ama 60km hızla duran bir cisme çarpmada çarpışma hızı toplamda 60km ----ncapdeki testler böyle----
    eğer karşından senin gibi en az 60km ile bir araba gelse ve ona çarpsan eder sana toplamda çarpışma hızı 120km
    böyle bir olasılıkta oldukça fazla aslında.
    şimdi düşün bakalım 5 yıldızlı hangi arabada kolun bacağın sağlam kalır.
    allah korusun.yazdıysa bozsun.kaza olmaya görsün 5 yıldız bile hikaye çoğu zaman.
    onun için arabanı kafanla kullnacaksın ama araba kullanmanın zevkini kalbinde hissedeceksin.
    eğer ben kafalı adamım dikkatliyimdir diyorsan birak yıldızları seyretmeyi.keyfini çıkarmaya bak.

• "kafanız içindeki beyin" sizi kaza yapmaktan her zaman kurtarmaz, öyle olsaydı iyi şöförler hiç bir zaman kaza yapmazlardı.
    Bunu hiç unutmayın, o kazayı yaptığınızda da (Allah göstermesin) içinde olduğunuz arabaya göre ne hale geldiğinizi görürsünüz...

Kazasız günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

TheGate Çok iddalı konuşuyorsun.C segmenti bu kadar da kötülenmez ki
    B segmenti araçım var ama genede ne çilem var ne de attan eşşek binmiş gibiyim :)
    Hatta bir ara şu 2 araçı kullandım.Renault Megane D segmenti dimi sedan araçtan golfe binmek beni o kadar şaşırtmıştı.Golfteki rahatlığı ve konforu megane de bulamadım.Ayrıca büyük şehirlerde ve trafikde sedanlar işkençeye dönüşüyor.Bu da benim düşünçem...

HANGİ OTOMOBİL HANGİ SEGMENTTE
    A: Citroen C2, Fiat Panda, Ford Ka
    B: Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Palio, Fiat Albea, Ford Fiesta ve Fusion, Honda City, Hyundai Getz, Opel Corsa ve Meriva, Peugeot 206, Renault Clio, Clio Symbol ve Modus, Toyota Yaris, VW Polo
    C: Audi A3, BMW 1 Serisi, Citroen C4, Fiat Stilo, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent Era, Opel Astra, Peugeot 307, Renault Megane Sedan ve Megane HB, Toyota Corolla, VW Golf ve Jetta
    D: BMW 3 Serisi, Audi A4, Citroen C5, Ford Mondeo, Jaguar X-Type, Mercedes C, Opel Vectra, Peugeot 407, Renault Laguna, VW Passat
    E: BMW 5 Serisi, Jaguar S-Type, Peugeot 607
    F: BMW 7 Serisi, Jaguar XJ, Mercedes CL, VW Phaetoh
    G: BMW 6 Serisi, Jaguar XKR, Mercedes SL ve SLK, Porsche Carrera
    SUV: Jeep Cherokee, BMW X3 ve X5, Honda CR-V,
    MPV: Mercedes B, Renault Espace, VW Sharan

MEGAN D SEGMENTİ DEĞİLDİR
    LISTENDEDE BELİRTMIS OLDUĞUN GİBİ MEGANE C SEGMENTİ BİR ARACTIR

• quote:

Orjinalden alıntı: brawa

quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

TheGate Çok iddalı konuşuyorsun.C segmenti bu kadar da kötülenmez ki
    B segmenti araçım var ama genede ne çilem var ne de attan eşşek binmiş gibiyim :)
    Hatta bir ara şu 2 araçı kullandım.Renault Megane D segmenti dimi sedan araçtan golfe binmek beni o kadar şaşırtmıştı.Golfteki rahatlığı ve konforu megane de bulamadım.Ayrıca büyük şehirlerde ve trafikde sedanlar işkençeye dönüşüyor.Bu da benim düşünçem...

HANGİ OTOMOBİL HANGİ SEGMENTTE
    A: Citroen C2, Fiat Panda, Ford Ka
    B: Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Palio, Fiat Albea, Ford Fiesta ve Fusion, Honda City, Hyundai Getz, Opel Corsa ve Meriva, Peugeot 206, Renault Clio, Clio Symbol ve Modus, Toyota Yaris, VW Polo
    C: Audi A3, BMW 1 Serisi, Citroen C4, Fiat Stilo, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent Era, Opel Astra, Peugeot 307, Renault Megane Sedan ve Megane HB, Toyota Corolla, VW Golf ve Jetta
    D: BMW 3 Serisi, Audi A4, Citroen C5, Ford Mondeo, Jaguar X-Type, Mercedes C, Opel Vectra, Peugeot 407, Renault Laguna, VW Passat
    E: BMW 5 Serisi, Jaguar S-Type, Peugeot 607
    F: BMW 7 Serisi, Jaguar XJ, Mercedes CL, VW Phaetoh
    G: BMW 6 Serisi, Jaguar XKR, Mercedes SL ve SLK, Porsche Carrera
    SUV: Jeep Cherokee, BMW X3 ve X5, Honda CR-V,
    MPV: Mercedes B, Renault Espace, VW Sharan

MEGAN D SEGMENTİ DEĞİLDİR
    LISTENDEDE BELİRTMIS OLDUĞUN GİBİ MEGANE C SEGMENTİ BİR ARACTIR

Acele acele yazarken yanlış yere bakmışım.Yazı yazarken hata etmişiz pardon ilginçide kimse uyarmadı cevap yazan arkadaş da

• yabancı internet siteleri gerçekten de çok olumlu yaklaşıyorlar i30a. Gayet beğenilmiş. Sizce bu araba tutar mı? İkinci eli rahat gider mi?
  • inşallah tutmaz ama tutacak ne yazıkki, yıllarca da satılacak. Hyundai diyince akla i10 - i20 - i30 . . . gelecek.Fiyatlar zamanla düşecektir tabi.
    Ama benim araba tutmasın bu ilgi ve bakışlar hoşuma gitti

Avustralya da yılın arabası seçildi bu arada, dizel i30
    http://worldwide.hyundai-motor.com/common/html/about/news_event/press_read_2007_35.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.