Şimdi Ara

HEPSİNİ DENEDİM ÜÇÜ KALDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hiç michelin kullanmadım açıkcası, eski arabamda Pirelli P6000 vardı sonra Bridgestone Potenza G3 ve sonrasında ER300 kullandım. Bridgestone dan acaip memnunum araba çok değişmişti. Michelin için Türk yollarına uygun değil deniyor, senin dediğin de bunu onaylar şekilde. Ben Bridgestone a devam ediyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

şekil kaygısı ile 17" janta geçmeyin bence.17" jant gibi ince yanaklı lastik kullanan hiçbir arkadaşımın memnun olduğuna rastlamadım.ama dersenizki ben hep temiz asfaltta kullanacağım.o zaman OK.ama türkiye yolları için geniş yanaklı lastikler sürüş açısından daha konforlu.birde 16" jantta kalırsanız ekonomik olarak daha avantajlı olursunuz.
    lastik seçiminde michelin düşünebilirsiniz.yumuşak bir lastiktir ama dikkat edin yanaklara.bir yere kaldırıma filan sürterseniz en çabuk zarar gören lastikte o dur.ben birkaç lastiği öyle pert ettim.artık kaldırımlara pek yaklaşmıyorum

• i30 aldım hayırlısıyla hafta sonu aracımı teslim alıcam (çelik gri) donanım style fiyat 34000 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

i30 aldım hayırlısıyla hafta sonu aracımı teslim alıcam (çelik gri) donanım style fiyat 34000 ytl.

HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM
    GÜLE GÜLE VE KAZASIZ/BELASIZ KULLAN

kullandıkça diğer arkadaşlara faydalı olacak tecrübe ve görüşlerini paylaşmayı unutma
  • quote:

i30 aldım hayırlısıyla hafta sonu aracımı teslim alıcam (çelik gri) donanım style fiyat 34000 ytl.

pardon tam olarak aldığın hangisi?
    --- 1.6 CVVT Select
    --- 1.6 CVVT Select Otomatik
    --- 1.6 CRDI VGT (90HP) Select
    --- 1.6 CRDI VGT (115HP) Select
  • öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. kesinlikle teslim ladıktan sonra her deneyimimi sizlerle paylaşıp yardımcı olmaya çalışacağım. style benzinli (1.6 cvvt style) yıl içinde 10000 km. civarında kullanacağım için benzinli aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenknight -- 2 Aralık 2007; 23:58:16 >
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Sürüş deneyimlerini bekleriz
  • teşekkür ederim arabayı haftaya teslim alacağım bu yüzden önümüzdeki haftadan itibaren deneyimlerimi yazacağım.
  • kullanma klavuzunu ezberlemiş bir i30 kullanıcısı olarak her türlü yardıma hazırım arkadaşım

quote:

teşekkür ederim arabayı haftaya teslim alacağım bu yüzden önümüzdeki haftadan itibaren deneyimlerimi yazacağım.
  • hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
  • eğr bu içinden biriyse
    hiç durma ,308
    al derim
  • hayırlı olsun dostum güzel günlerinde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
    arabaya dalıp foto koymayı unutmayasın
  • Hayırlı olsun yeni i30un
  • hayırlı olsun kazasız belasız...
    ilk mesajını düzenlersen (başlıkla birlikte daha iyi olur) araç önerisi yapmaya devam etmez arkadaşlar :)
  • hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 4 Aralık 2007; 2:42:58 >
  • quote:

hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanmani dilerim

liste fiyati 36.900 ytl masallah hyundai 2.900 indirim yapmis anladi fiyatlarin cok oldugunu 308 gelince
  • Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    arkadaşlar acil olarak,

bilyorsunuz i30 style benzinli için anlaştım, belgelerimi bile yolladım kredi dolayısıyla. yılda 15000 km. kullanacağım için benzinli önerdiler bende kabul ettim. şimdi acaba tekrar dizele dönsemmi diye sıkıntım var. Dizele dönersem alt donanım almak durumundayım ve çok da sevmediğim bir renkte? sizce ne yapmalıyım?

Birde başlığı İ30 ALDIM diye değiştşrmek istiyorum ama beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenknight -- 4 Aralık 2007; 11:46:33 >
  • Öncelikle araç hayırlı olsun, doğru bir tercih olmuş; önceden yazabilseydim ben de i30 önerecektim zaten.
    Aracın donanımlarını inceledim ve bence style'daki ek donanımlar sizin için olmazsa olmaz değilse dizel 115 ps olan select almak hem kullanım maliyetleri hem de 2. el açısından daha mantıklı. Bana göre select'teki en önemli eksik alaşım jant olmamaı ama o da sonradan zevke göre takılabilir zaten. Ayrıca select dizeli aynı fiyata veriyolarsa indirim oranı da daha fazla oluyor.
  • quote:

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    arkadaşlar acil olarak,

bilyorsunuz i30 style benzinli için anlaştım, belgelerimi bile yolladım kredi dolayısıyla. yılda 15000 km. kullanacağım için benzinli önerdiler bende kabul ettim. şimdi acaba tekrar dizele dönsemmi diye sıkıntım var. Dizele dönersem alt donanım almak durumundayım ve çok da sevmediğim bir renkte? sizce ne yapmalıyım?

hocam hep söyledim.araba keyif işidir.herşeyden önce keyif alacağın arabayı al.
    dizel az yakar doğrudur ama masrafı yüksektir bakımı yüksektir.aman birde motor arızası çıkarsa sana 2 senenin yakıt tasarrufunu bir onarımda verdirir.iyisini yaptın.benzinli iyidir.aynen devam.....
    artık aklını karıştırma fıstık gibi araba aldın.bin ve keyfini sür.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    arkadaşlar acil olarak,

hocam hep söyledim.araba keyif işidir.herşeyden önce keyif alacağın arabayı al.
    dizel az yakar doğrudur ama masrafı yüksektir bakımı yüksektir.aman birde motor arızası çıkarsa sana 2 senenin yakıt tasarrufunu bir onarımda verdirir.iyisini yaptın.benzinli iyidir.aynen devam.....
    artık aklını karıştırma fıstık gibi araba aldın.bin ve keyfini sür.

ya kim var su forumda dizel alipta ağir masraf cikan fazla bakim parasi ödeyen allah askina ya nasi bir mantik bu. düzgün yakit almazsa benzinli araçtada sorun yasarsin.

yarisin 10.000 bakimi 100 , 20.000 bakimi 210 , 30.000 bakimi 170 ytl tuttu bumu yüksek bakim ücreti ayrica trigerde yok. ne ağir bakimi olabilirki ?

ayrica hyundai 1,6 motor icin sehir ici tüketimi 8lt demiş sizce inandiricimi ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.