Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.158
Cevap
327
Favori
439.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hcm hiçbir kampanya gelmedi bu ay nedense bu saatten sonrada pek gelmez gibi sanki bu ay kendi kendini nadasa aldı YKB. Vakıf world bile geçen ay kampanyalarını yeniledi, YKB den tık yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Ama ilk paragrafta da “1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Hepsipay Kart'ını fiziki veya online fatura ödemelerinde kullan, her harcamandan %20, toplam 200 TL Hepsipara kazan! ” Diyor demekki ay içinde de fatura sayı sınırı yok.

Kampanya açıklamalarını bir türlü oturtamadı malesef Hepsiburada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam aşağıda da 5 fatura ödemesi diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bu kampanya devam eder. Ben geçen ay maks limitle faydalandım. bu ay da sadece düşük tutarlı bir fatura ödeyip deneyeceğim, olursa bir dahaki ay devam ederim.

Nkolay kullanıyorsanız orada da güzel bir fatura kampanyası var bilginiz olsun

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum, teşekkür ederim.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

bu ay mecburen Axess kullanacağım. Kişiye özel 1000 TL 75 indirim kampanyası var. E-ticaret için. Axess 2 ay kullanmadım, çok cazip kampanyalar yapmaya başladı. Kartaları kısa dönemli nadasa bırakmak çok faydalı oluyormuş.

• Arkadaşlar merhaba,. Vodafone.com.tr üzerindem hepsipay kart ile ödeme yapmak istiyorum ama "geçersiz kart numarası girdiniz" diyor. Sebebi ne olabilir?

• Bu ay anladığım kadarı ile Axess hepsipay için olumlu, diğer bankalar için var mı bildiğiniz. Teşekkürler

• projist kullanıcısına yanıt

kartı masterpass e ekleyip ödeyebilirsiniz

• Fatura online ödeme sitesi varmı sağlam denenmiş

• sıyahıncı kullanıcısına yanıt
    Paycell

• m4799 kullanıcısına yanıt
    Denedimde sitede olmuyor hocam hepsipay kartıyla heryerden hata alıp alıp durdum online olarak kurum faturalarında

• Paycell site üzerinden fatura ödemeye iade geliyor mu?

• market su alışverişlerinde hepsiburada paralar kullanılabiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hb iyice gerizekalilasti. Cüzi bir kısmı hepsipay hesabımda olan kalanını kartla ödediğim siparişimi iptal etmek durumunda kaldım. İptal sonrası hepsipay cuzdandaki cüzi bakiyeleri de önceden yüklenen kartlarıma göndermiş salaklar. Mesela tebessüm 0.60TL iade etmiş, sırf bu yüzden telden aldığım bonuslar iptal oluyor. Sistemleri iyice salaklasti MH zaten erişim yok...

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    evet maalesef

kullanım tarihi son gün olan hepsiparalar boşa gitmesin diye ufak birkaç şey aldım. sonra yanlış hesapldığımı farkedip ürünlerden birini iptal ettim. iptal kadar gelen hepsiparaları ertesi gün süresi dolmuş diye geri almışlar . yani iptal edince süresi dolacak olan hepsiparaları bana vermiş, süresi dolmasına daha var olanları siparişte bırakmış

• Kampanya İade Günleri Ağustos Ayı İçin;

14 Ağustos Dijital Platform

14 Ağustos Karekod(3*75 TL)

15 Ağustos Akaryakıt

15 Ağustos Fatura Ödeme

15 Ağustos Hesaptan Yüklemeye %20 İade.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Hocam hesaptan yüklemeye %20 iade kampanyası 1 defaya mı mahsus, ben katılmadım daha önce. Oradan gelecek hepsi para, Qr ile markette felan kullanılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barracuda357 B kullanıcısına yanıt

İlk 6 Aydan Sonra Bir Defaya Düşürdüler. Havale ile Yüklemede İlk Harcamaya %20 ye Kadar Papel Veriyor. Harcanan Havale ile Gelen Paradan Olmalı ve Hepsiburada Dışında Harcamalı. Mesea Qr ile Akaryakıt Alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.