< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (180. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yurtdışı online alışverişlerinizden Kazan kampanyası var hepsipay de. Airbnb den ödeme yapsam yurtdışı online alışverişi olarak görür mü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartıyla yapılan harcama da alışveriş iptali yapılan durumda bakiyeyi hespsipay a iade alabiliyor muymuşuz cevabını bulabildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatilbudur 500 tl kampanyası vardı dün yatmadı acaba yatan var mı?
-
Hepsipay ve kart bilgisi kullanarak ödeyince hepsipay e geliyor kart puanı da olsa hepsipay e geliyor kartla ödeyince karta mı aktarılsın hepsipay e mi aktarılsın diye soruyor diye biliyorum iptal ederken hepsipay den de sonra ödediğin kredi kartına aktarılabiliyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsipay hesabımda hb puanlar var ve şu an 20 günlüğüne yurtdışındayim. Bu puanlari nasil harcayabilirim sizce?
Hepsiburada 'dan alış veriş yaparak
Fatura ödeme kampanyası yenilenmiş ancak "her müşteri bir kez yararlanabilir" eklenmiş. Boşuna ödemeyin eğer temmuzda katıldıysanız.
-
2500 üzeri harcamaya %10 kampanyası gelmiş
Hayır o ibare ay içinde bir kere yararlanır anlamına geliyor tüm kampanyalarda o ibare var ve diğerlerinden iade alıyoruz. Aksi durumda %20 iade kampanyasında olduğu gibi 1 Ağustos öncesi iade alanlar yararlanamaz ibaresi olurdu. Yani kampanya devam
Yurtdışındayim 20 gün, alışveriş yapsam teslim alacak kimse yok
teslim alabilecek; memlekette eş dost akraba, çevreden arkadaş mahalleden bakkal esnaf falan da yoksa yapacak bir şey yok malesef
hayrına kitap alıp köy okullarına falan gönderilebilir belki
alışveriş yapma ihtimaliniz yoksa kazı kazan fln var onlardan oynayın, kazandığınız hepsiparaların 1 yıl fln harcama süresi oluyor.
-
Arkadaşlar airbnb den ödeme yapmaya çalışıyorum hepsipay ile ödeme yapmıyor hata veriyor. Hepsipay müşteri hizmetleri bulamadı sorunu. Sizce neden kaynaklanmış olabilir. Kart yurtdışı alışverişe açık durumda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinerji
Hepsipay Kart'la her alışverişinde %10 kazan
Hesaptan yükle, kazan!
Bu üç kampanya birleşir mi?
-
daha önce hesaptan yükle kazan kampanyadan kazanım sağladıysanız olmaz ve ayrıca ikisi birleşmez diye tahmin ediyorum
-
Benimde yatmadı kayıt oluşturdum 3 gün geçti dönüş yok.
Onun da cozumu var hocam, hatta su an 12 gündür yurtdışındayim😊 dun alışveriş yaptim silinmesin diye. Eve en yakin Hepsiburada teslimat noktasını secerseniz, kargonuz oraya bırakılır. Dönünce gidip alırsınız. Ben oyle yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X