Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hknkck Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.158
Cevap
327
Favori
439.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu bende merak ediyorum. 1 aydır kullanıyorum. 14 inden sonra belli olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışı online alışverişlerinizden Kazan kampanyası var hepsipay de. Airbnb den ödeme yapsam yurtdışı online alışverişi olarak görür mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Kredi kartıyla yapılan harcama da alışveriş iptali yapılan durumda bakiyeyi hespsipay a iade alabiliyor muymuşuz cevabını bulabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilbudur 500 tl kampanyası vardı dün yatmadı acaba yatan var mı?

• unlamed U kullanıcısına yanıt
    Hepsipay ve kart bilgisi kullanarak ödeyince hepsipay e geliyor kart puanı da olsa hepsipay e geliyor kartla ödeyince karta mı aktarılsın hepsipay e mi aktarılsın diye soruyor diye biliyorum iptal ederken hepsipay den de sonra ödediğin kredi kartına aktarılabiliyor diye biliyorum

• Hepsipay hesabımda hb puanlar var ve şu an 20 günlüğüne yurtdışındayim. Bu puanlari nasil harcayabilirim sizce?

• ufukefe U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 'dan alış veriş yaparak

• Fatura ödeme kampanyası yenilenmiş ancak "her müşteri bir kez yararlanabilir" eklenmiş. Boşuna ödemeyin eğer temmuzda katıldıysanız.

• 2500 üzeri harcamaya %10 kampanyası gelmiş

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Hayır o ibare ay içinde bir kere yararlanır anlamına geliyor tüm kampanyalarda o ibare var ve diğerlerinden iade alıyoruz. Aksi durumda %20 iade kampanyasında olduğu gibi 1 Ağustos öncesi iade alanlar yararlanamaz ibaresi olurdu. Yani kampanya devam

• meier M kullanıcısına yanıt
    Yurtdışındayim 20 gün, alışveriş yapsam teslim alacak kimse yok

teslim alabilecek; memlekette eş dost akraba, çevreden arkadaş mahalleden bakkal esnaf falan da yoksa yapacak bir şey yok malesef

hayrına kitap alıp köy okullarına falan gönderilebilir belki

alışveriş yapma ihtimaliniz yoksa kazı kazan fln var onlardan oynayın, kazandığınız hepsiparaların 1 yıl fln harcama süresi oluyor.

• Arkadaşlar airbnb den ödeme yapmaya çalışıyorum hepsipay ile ödeme yapmıyor hata veriyor. Hepsipay müşteri hizmetleri bulamadı sorunu. Sizce neden kaynaklanmış olabilir. Kart yurtdışı alışverişe açık durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerji

Hepsipay Kart'la her alışverişinde %10 kazan

Hesaptan yükle, kazan!

Bu üç kampanya birleşir mi?

• maestro2 kullanıcısına yanıt

daha önce hesaptan yükle kazan kampanyadan kazanım sağladıysanız olmaz ve ayrıca ikisi birleşmez diye tahmin ediyorum

• AslanDrogba kullanıcısına yanıt

Benimde yatmadı kayıt oluşturdum 3 gün geçti dönüş yok.

Onun da cozumu var hocam, hatta su an 12 gündür yurtdışındayim😊 dun alışveriş yaptim silinmesin diye. Eve en yakin Hepsiburada teslimat noktasını secerseniz, kargonuz oraya bırakılır. Dönünce gidip alırsınız. Ben oyle yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.