Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.159
Cevap
327
Favori
440.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet geçerli orada hepsipay ile ödeme seçeneği de var ayriyetten hatta emin olmamakla birlikte orada ve anlaşmalı hepsipay ile ödeme seçeneği olan site ve uygulamalarda nakit yatırılmayan Hepsiburada hepsiparası da kullanılabiliyor diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar banka hesabından 1000 atınca sonra o parayı hepsipay kart ile harcayınca her harcamaya %20 200 TL ye kadar veriyor ya hepsipaye 1000 atsak sonra onla hepsipay kartla 1000 TL lik hediye kartı alsak sayar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Temmuz 2024; 14:25:20 >
  • Haziran ayında banka hesabından 1000 TL atıp normal harcama yapmıştım. %20 kampanyasından 200 TL gelmedi. MH ile görüştüm kayıt açtılar. Daha önce yararlandığınız için kampanya kazanımı olmaz diye cevap geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fatura kampanyasında hem her faturadan kazanacaksın hemde 1 kez yararlanabilirsin uyarısı var. Deneyimleyen varmı?

-Bu kampanyada her fatura ödeme işleminden %20 Hepsipara kazanacaksın.

-Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

evet ama bu kampanyadan artık sadece ilk kez bu işlemi yapanlar yararlanabiliyor.

• evereve kullanıcısına yanıt
    Aynen ben daha önce yapmadım ilk yapacağım

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

o zaman olur, bu arada hediye kartı derken amazon hediye kartı kastettiğini düşünüyorum, onda sorun yok.

• evereve kullanıcısına yanıt
    Amazon hediye kartı hocam aynen

• Arkadaşlar Deniz bank 10000 bin 3ay faiz veriyor, bunu hepsipay mi aktarıyor? Yani ben bunu başka hesaba yükleyebilir miyim

• Akbank axess ile hepsiburada uzerinden 6 ay taksit imkani var. Hepsipay hesabina kredi kartimdan para yatirsam bunu taksit yapabilir miyim acaba bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kr3yzi kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarinda sadece bir maddede sorduğun sorunun cevabı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepsipay le yapılan veya hepsipay kullan kartla öde ile yapılan alışverişleri iptal durumunda hepsipaye iade ediyor peki hepsipay kullanmadan kartla öde kısmından alıp ürünü iptal edince hepsipaye aktarma seçeneği sunuyor mu yoksan direk kartla ödeme yapıldığı için karta mı iade ediyor sadece

• Hepsipay ödemelerinde NFC olarak ödeme yapılabiliyor mu? Ayarlara baktım bulamadım. Her yerde de kare kod yok. Sıkıntı oluyor.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    NFC yok, QR var sadece

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• makine433 M kullanıcısına yanıt
    Hemen mail attım. Teşekkürler.

• Arkadaşlar hepsipay kart tamamlayan kart olarak seçerek ilk işleme özel %5 toplam 500 TL hepsipay kampanyası var üst kısımda ilk işleminden diyor ama kampanya şartlarının devamında alt kısımda her işleminizden %5 diyor bu kampanya tek seferlik mi kampanya süresi boyunca her işlemde mi kampanyalarında tezat var altta farklı yazıyor üstte farklı deneyimleyen oldu mu kampanya daha önce de geldiyse hepsipay her işlem için mi yattı ilk işleme özel mi yattı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.