Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.158
Cevap
327
Favori
439.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 gün içinde almazsanız iade oluyor. 3.gun dolmadan benimkini iade ettiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkes firmaya nfc ile temassız ödeme özelliğinin aktifleştirilmesi konusu yazarsa harika olur.https://www.hepsipay.com/iletisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsipay'de harcamaları, süreli puanlar yerine yüklenmiş paradan yapıyor. İçeride yüklediğiniz 400 lira paranız ve 10 gün sonra yanacak 100 hepsiparanız varken 400 liralık alışveriş yaptığınızda 10 gün sonra yanacak 100 hepsiparaya dokunmayıp yüklediğiniz paradan kesiyor. Her iki taraf açısından da olumsuz bir durum.

Ekleme: Hepsiburada'da geçerli hepsiparalar da öncelikli değil, bakiye varsa bakiyeden çekiyor.

Ekleme 2: Hepsiburada dışında da geçerli hepsipara türü de olduğu için konuyu Hepsiburada diye sınırlamak anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 10 Ağustos 2024; 11:47:57 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Süreli puanlar harcamalarda geçmiyor ki sadece hepsipay ile yapılan hepsiburada siparişlerinde geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatta hepsipay cüzdandan bul kazan oynuyordum süreli puanlar silinmesin diye. Normal bakiyeden çekti. Mh dediki artık papeller uygulama içi harcamalarda kullanılamayacak dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 5 Ağustos 2024; 12:36:43 >
  • Geçen ayki her 3 karekod ödemesinde 75 liraydı galiba kazan kampanyası 5 alışverişte bir 125 lira olarak güncellenmiş. Bildirim geldi ancak kaydedemedim iletişim kurulanlara özel yazıyor kampanya kısmında görünmüyor. Temmuzda olanda mesaj gelmişti.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Bildirimlerde buldum Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi görüp oradan ekran görüntüsü aldım. İletişim bildirimle de oluyor sonra çamura yatarlarsa diye kanıt olsun.

Aynı gün birçok defa 50 tl üzeri karekod ödemesini kabul ediyorlar okuduğum kadarıyla. Peki ben 500 tl lik bir alışverişi 50 tl şeklinde 10 kere üst üste karekod ile ödersem 250 tl mi kazanacağım?

• 0xRealist 0 kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını denemeden veremeyiz. Hepsiburada kampanyalar konusunda sıkıntılı. Bazı kampanyalarda aynı paragrafta bile farklı ifadeler kullanıyorlar.

Kampanya genel mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel sanırım. Kampanya detayında öyle yazıyor. Bana gelmemiş eşimin bildirimlerinde gördüm.

• Bugün 2 adet İş Bankası seçerek yaptığım karekod ödemesinde işyeri bilgisi değil de FRANCHISE KREDI KARTI yazıyor. Aynısı olan var mı? İade verileceği zaman kelek yapmasınlar

• Şu anki güncel kampanyalarda verilecek olan hepsiparayı örnek migrosta veya başka bir yerde kullanabiliyor muyuz?Yoksa yine hb içinde mi harcanıyor?

• 5-6 aydır World Kart E-Ticaret kampanyası oluyor. Hepsipaye bakiye yüklerken çok kazançlı oluyordu. Bu ay kampanyalarda çıkmadı. Bu kampanya tanımlanan YKB müşterisi var mı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Hepsiparalar sadece hburada da kullanılabiliyor diye biliyorum.

• Biraz önce fatura ödedim 800 küsür liralık ve 25 tl hepsipuan geldi diye sms geldi ancak fatura kampanyasından yüzde 20 ile ilgili sms gelmedi, geçen ay da yaptım fatura işlemi bekliyorum iade için ama sizlere sms geldi mi 1 ay sonra yatacak diye? Yoksa sizler de mi bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfghjkl34 D kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay kullandım ama hiç bir işlemden sonra sms gelmedi. Her kullanıcı 1 kere yararlanabilir dediği içinde bu ay kullanmıycam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159233434

Burada ben de öyle düşünmüştüm ancak yazılan gibi ay içinde 1 kez kullanımı söylüyor o madde galiba. O yüzden deneyeceğim sadece Paycell sitesinden ödemeye geliyor mu diye merak içindeyim çünkü Hepsipay kartı kabul etmiyor fatura ödeyeceğim şirket.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.