Bu limitlere nereden bakılıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (21. sayfa)
-
-
Yükle çek kısımlarında yapılmak istenildiğinde kalan limitler gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankalar uyandı. Kampanya yapmadılar bu ay bu sefer uygun :)
Yükleme falan yapmayın. Bu sefer aylık işlem limitine ulaştınız diyip çekim yaptırmıyor.
Bugün attığım parayı ne zaman çektirir acaba? Bir şekilde çektirmesi lazım. 30 gün sonra diye tahmin ediyorum.
-
Önerim şudur. Parayı karta geri çekmek. Sonra da başka/sorunsuz/yeni bir Hepsiburada hesabı kullanıp cüzdan işlemlerini ordan yapmak. Yoksa bunları beklersek kış biter.
evet hocam
-
demekki bu aylık limit muhabbetine kapatılar. tekrar 25k yazıyor
-
Hesabı onaylayınca başkasına ait kartlarla yükleme yapabiliyor muyuz? Sanal kartlarla yüklenmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipayde para gönderme limitleri aylık mı, yoksa ilk para gönderdiğimiz tarihten itibaren mi hesaplanıyor.? Yani Kasım, aralık gibi mi, ya da örneğin kasım 7 de para gönderdiysek 1 aylık süre aralık 7 de mi doluyor?
-
Arkadaşlar mesajları okuyorum da mevzuyu çözemedim. Şimdi siz kredi kartı ile hepsipay cüzdana para yükleyip sonrasında bunu ibana mı çekiyorsunuz ? Bir nevi kredi kart ekstresini atlatma olayı ? Doğru mu anladım :)
-
Yanlış.
Öyle bişey olsa süper olmaz mı ya
-
Merhabalar, hepsipaya para yükleyip onunla cep telefonu alabilir miyim? Bunun bir kısıtı var mı? enpara ile yükleme yapıp alacağım da oluyorsa..
-
kredi kartı ile yüklenen paraları hesaba çekemezsiniz sadece aynı karta iade olarak geri alabilirsiniz.
sadece vadesiz hesaplarınızdan ve banka kartlarınızdan attığınız paralar iade alınıyor. onda da ciddi sıkıntılar olduğundan ben bir süre başka platformları kullanırım banka kartları kampanyaları için
-
-
Onu okudum da zaman içinde kuralları değiştirip açıklamaları değiştirmeme ihtimaline karşı deneyimleyen oldu mu diye sormuştum. Yine de dönüş için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X