benim de aynı hala, müşteri temsilcisi de pek bir şey bilmiyor |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (20. sayfa)
-
-
Beceremedikleri işe girdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani 5 Aralık’ta düzelecekti? Uygulamaya bugün güncelleme mi gelecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda hayır. Yakında ATM’den de para yüklenebilecekmiş.
Delinin biri kuyuya taş attı veya müşteri hizmetleri oyalamaca/kandırmaca/atmaca şeklinde bilgi verdi. Bu zamana kadar işine %100 şeklinde hâkim müşteri temsilcisi ile çok nadir rastladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 5 Aralık 2022; 13:37:26 >
Normalde uydurmuşlar derdim, fakat 5 Aralık tarihini verdiler. Neden kesinmiş gibi gün versinler ki? Arkasında bir dayanak olmalı.
Tarih vermece bir iş kurnazlığıdır. Amazon'da bile yaşadığım problemlerde uydurma tarih veren müşteri temsilcisi ile karşılaştım. Uğraşmamayım başımdan gitsin düzelirse düzelir düzelmezse bir daha yazsın başkası uğraşsın şeklinde ilerliyorlar.
5 Aralık tarihinden sonra deneyin denildi
hocam maşallah ne çok biliyorsunuz:). Haber vereyim düzeldi
Aynen düzelmiş benim de eski kayıtlı ibanlar geri gelmiş, çektim parayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski kayıtlı ibanlar geri geldi ve düzeldi. Ve İbana para gönderdim şuan sorun yok.
Bende, telefon uygulamasında karttan para yükleme düzelmedi hocam.
-
Arkadaşlar; emin olmamakla birlikte, Hepsipay'in içerisindeki parayı galiba artık 1 ay sonra çekebiliyoruz. Aralık'ta Hepsipay'de sadece 1 işlem yaptım. 15 işlem yazdığı halde, içerisindeki parayı IBAN'a gönderttirmiyor. Aylık işlem limitinize ulaştınız diyor. Sadece 1 kere IBAN'a göndermiştim. İkinci kez gönderttirmiyor. Limitin dolması imkansız. Hatta Aralık bile değil, 30 Kasım'da IBAN'a göndermiştim. Bugün ikinci gönderişim olacaktı. İşlem limitiniz doldu dedi.
-
Benim de kayıtlı IBAN'lar geldi. Yükleme yapabiliyorum. Ama Aralık ayında bir kere bile IBAN'a para göndermeme rağmen aylık kalan limitim 0 görünüyor. Bence genel bir hata var. Ayrıca limitler tekrar düşmüş :(
-
Benim iphone uygulamasında karttan para yükleme hep hatalıydı. Halen hata veriyor. Web sitesinden yükleme yapıyorum mecburen.
-
para cekme düzeldi ama aylık limiti düşürmüşler
önce 500k gorunuyordu su an 5k görünüyor
garip
-
Bende yükleme limiti 5 milyon çekim ise 23-24-25bin gibi bişi. Arada dağlar kadar fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 5 Aralık 2022; 19:24:20 >
Sonunda düzelmiş banka kartı kampanyalarında işe yarıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 5 Aralık 2022; 19:49:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X