Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.388
Cevap
336
Favori
462.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zippeople Z kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben parayı yolladıktan sonra bakıma girmiş sözde.Saat 10 gibi yapı krediye yollamıştım hata verdi,sonra enparaya yolladım,geldi

• Venomstr kullanıcısına yanıt

hepsi yalan benim eşimde hiçbir sorun yok. iban transfer de edebiliyor para da yükleyebiliyor. ama ben yapamıyorum

muhtemelen bazı hesapları veya kartları bloke ettiler ama neye göre belli değil. kısaca yapamayanlar ümitlenmesin bakım falan yok açılmayacak geri

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Hocam geçenlerde paycellde de benzer sorun olmuştu. Bazı hesaplarla işlem yapılabiliyorken bazı hesaplar kısıtlıydı. Geçiçi sorun dediler ve gerçekten de sonra düzeldi. Olabilir böyle durumlar

• zippeople Z kullanıcısına yanıt

valla ben 1 haftadan fazla süredir işlem yapamıyorum. çok hayra alamet değil ama bekleyelim görelim bakalım.

Sizde de aynı hata mı? Geçerli bir hepsipay numarası girerek tekrar dene uyarısı mı çıkıyor bir haftadır

Ben IBAN'a transfer edebiliyorum. Karttan para yüklenmiyor ama. Bir de Hepsipay bakiyemdeki 200 TL'yi harcama seçeneği çıkmıyor. Hesaptaki paraya el koyacak değiller ya. Ben o parayı nasıl harcayacağım? Bence hata var. Düzelir diye düşünüyorum. Kendi paramızı harcatmayacak değiller ya.

• chessmania kullanıcısına yanıt

Benim unuttuğum 115 liram vardı. İbana para atıldığını bilmiyordum. Debit karttan para yüklemiştim parayı.

Başka banka ibanına gönderdim, kabul etti. Hepsipay hesabı sıfır oldu ama henüz hesabıma para geçmedi. Yarın belki geçer

• Müşteri hizmetlerini 08505580200 arayıp da çözüm bulan var mı , teşekkürler Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Geçer. Hepsipay, mesai saatleri mantığıyla işliyor.

• Iban transferi hala çalışmıyor ve baska hepsipay hesabinada çekemiyorum parayi kesin banladilar bunlar bizi

Ne yaptık ta banladılar hocam. Onların izin vermediği bir şey mi yaptıkta banladılar.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Aynen ne güzel söyledin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Aktif kullandik diye hocam

• Hepsipay hesabımı kapattım. Sonra yeniden açtım sorun aynı devam ediyor. Toplu bann yedik. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

Ban yok. 5 aralıkta sistem güncellemesinden sonra Hepsipay sorunu yaşayanların problemi çözülecekmiş

• Bilgiyi musteri hizmetleri mi verdi hocam?

Evet hocam

• baylar düzelmis galiba sistem beni arayip ozur dilediler,hesabi da aktiflestirmisler.Para yukle ve transfer aktif su anda

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Karttan yükleme bende düzelmemiş. Tamamen düzelmesini beklemek gerekecek galiba.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.