< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (17. sayfa)
-
-
Yakınımın kimliğini de kabul etmiyor. Çözüm yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, ödeme kısmında Hepsipay ile öde çıkması için sepete ne eklemek gerekiyordu? Çok saçma değil mi bu? Hepsipay bakiyem olmasına rağmen kredi kartından çekmeye çalışıyor. Bir de Hepsipay Papel'i de kullanmıyor. Bu Hepsipay ne kadar uyduruk böyle.
-
sepete bir sey eklemek gerekiyor mu bilmiyorum ama dijital kart, oyun kodu vs varsa onlari hesaptan odetmiyor
-
tam tersi o hepsipay ile ödememek için, dijital ürünlerde hepsipay geçersiz.
-
Sepetin içinde Paycell Kart da vardı. Acaba o yüzden mi olmuyordu? Paycell Kart stok bittiği için sepetten çıkarılmış. Artık Hepsipay ile ödeyebiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu hepsipay i SF çılar anlayamıyor,normal vatandaş nasıl anlasın.?
tam bir çöp.
-
Eşimin hepsipay hesabı para gönderiyor hesaba, benim ki göndermiyor. Bu nasıl iş anlamadım.
eşiniz kimlik doğrulama yapmış olabilir.
siz kimlik doğrulaması yaptınız mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimlik doğrulama ile ilgisi yok. Benim hesapta kimlik doğrulandı, biraderin hesapta yarı doğrulandı. 2 hesapta da ibanlar silinmiş, yeni iban ekletmiyor geçersiz iban diyor. Hepsiburada ile görüştüm sistemde sorun varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış, ara ara deneyin dedi. Dün akşak saat 23 ten beri böyle.
-
Arkadaşlar, Hepsipay’e kart ile para yüklemeye çalışınca “Şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin…” yazıyor. Herkeste mi böyle artık? Yoksa mesai saatleri dışında olmamızla bir alakası var mı?
Bizi banladılar mı acaba
-
Bana da aynısını söylediler
Öyle olsa sistem yüklemeye de izin vermezdi sanırım. Yükleme yapabiliyorum ama malum hatadan dolayı çekemiyorum
Paramızı kitlediler
-
İkimizin de kimlik doğrulama sı var.
Acaba uygulama Android sürümü ile olabilir mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 1 Aralık 2022; 20:57:16 >
baylar bugün once hepsiburada sonra isbankasi en son da finansbank aradi.Parayi yuklemeden once finansbanktan isbankasi bankamatik kartina yollamistim,islemi yapan siz misiniz diye sordular.Evet benim deyip onay aldilar ensonunda da hepsipay hesabimi komple kapatmislar.Yaf arkadas ne bicim is bu dedim,guvenlik dediler.Limitleri arttirmislar ama galiba sistem tam entegre degil hala onceki limitlere gore islem yapiliyor
-
Ben pes ettim parayı karta geri aktardım.
İbana transfer bir türlü olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam öncesinde böyle bir problem yaşıyor muydunuz
Bakım varmış diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X