< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (15. sayfa)
-
-
ok, o sorun bazı kişilerde bazı kartlarda var, çözümü de yok malesef. nays, vakıfbank, pep ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendi kartıma bu kart size ait değil diyor.
saçmaladılar iyice.
müşteri hizmetleri de kör cahil.
bu kafayla mı bunlar amazonla rekabet edecek?
-
bende hepsipay doğrulaması yapamıyorum , şimdi alıp şubatta nasıl ödeyeceğim bilmiyorum
-
Simdi al subatta ode dediginiz maximum, worl, axess karta olan kampanyaysa o zaman direk karttan odeme secenegini sececeksiniz, hepsipay ile bir islem yapilmiyor onda diye hatirliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözüm bulabilen veya önerisi olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hepsipay hesabına kredi kartı ile yüklemede sorun var. ben kayıt açtım sistemsel güncelleme var düzelecek dediler ama söylenene göre trendyol gibi cüzdanı kapatmayı hedefliyorlar.
o sebeple şu anda kendi kartınız bile olsa yükleme de hata veriyor.
-
Hocam tahmin ettiğim gibi limit açıldı, yani her ayın 1’inde limitleri sıfırlamak yerine ilk işlem tarihi + 30 gün diye kurgulamışlar demek ki
Bende de limit açıldı galiba. Ama mesai saatlerini geçtiği için parayı göndermedim. Hepsipay’de bankalar kapandıktan sonra EFT yapınca sıkıntı oluyor. Para geç gidebiliyor. Sabah 9’dan sonra göndereyim.
kampanyalar kısmında mevcut.
-
İbana çekim bölümüm kapatılmış. Ve banka hesabından da yükleme yapamıyorum. Aralıkla beraber hepsiburada şaka gibi bir problemle başladı.
Umarım bankaya çekimi tamamen kaldırmamıştır.
Belki anlık bir problemdir hocam. Uygulama güncel mi? iOS mu, Android mi? Bende herhangi bir problem yok.
Android. Uygulama güncel. Yedek ve onaysız hesabımda da problem yok. Fakat onaylı hesabımda problem var. İçinde bakiye vardı işlem yapacaktım. Sırf o bakiyeyi kullanmayayım diye uğraştırıyorlar akıllarınca.
Aynen hocam, umarım kapatılmamıştır anlık bir sorun olabilir.
Az önce bende denedim ibanı yazdım geçersiz bir hepsipay numarası filan yazdı.
Anlaşmalı olan Garanti, Akbank hesaplarının entegrasyonu sağlanıyor olabilir, böylece 5bin üzeri transferler için bu bankalarda mesai saat şartı aranmayacak
iban transfer zaten şu ortamda kapanacak ilk şey bu kadar şaşırmamak lazım.
hem banka kampanyalarından faydalan hemde alışveriş yapmadan parayı geri çek, nerede o yoğurdun bolluğu kapanır tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X