|
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (13. sayfa)
-
-
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Para transferinde işlem adet sinirimi var acaba
-
Bende de öyle oldu. “Para gönderme aylık işlem adedi limitine ulaştın.” diyor. Hiçbir yerde böyle bir şart yok ve aşırı saçma. 1200 TL’m içeride kaldı.
-
Bende de aynı aylık işleme ulaştınız dedi. Araştırdım birşey bulamadım. Bilen biri aydınlatırsa seviniriz -
Hocam vardı bir yerde bulamadım hatırladığım kadarıyla aylık 25000 TL, 15 işlem yapabilirsiniz. Günlük 10000 TL sınırlaması da var.
-
-
Aylık limitler böyle hocam. Banka hesabına para gönder deyince ve hesabı seçince en altta çıkıyor. Para gönderme limitleri.
-
Onaylı hesapla falan uğraşmadan Kişinin kendi kartı dışında hepsipaye yukleme yapmanin yolu var mi? -
Onaylı hesapla da yüklenmiyor.
-
aylik belli limitlar var ve bu limitler ayin 1 inde yenilenmiyor,islem yapilan günler gelince taksit taksit aciliyor
-
premiumlu iken yapılan alışverişten kazanılan %3 iade 15 gün sonra premiumsuzken yüklenir mi bilgisi olan var mıdır
-
Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum siz ne yaptınız, acaba tanıdık birinden daha onaylı hepsipay hesabı açıp parayı oraya aktarsak oradan da yine banka hesabına göndersek sorun çözülür mü? Bankaya para gönderme limitleriyle hepsipay hesabına para gönderme limitleri ayrıymış
-
hepsipay doğrulanan telefon numarası Hepsiburada üyelik güncellemeden değişince bile değişmiyor. -
Onu denemedim. Ayın 1'ini bekliyorum kısıtlmanın sıfırlanması için.
-
5-10 tl başka onayli bir hepsipay hesaba gonderin deneyin.zaten olmazsa geri kendi hesabiniza gonderirsiniz.muhtemelen ibana yransfer olacaktır ,kaybedecek bir seyiniz yok yani.
-
Haklısınız hocam öyle deneyeyim teşekkürler
-
Hocam galiba direkt ayın 1’inde yenilenmiyor limit, çünkü ben 15.işlemi dün yaptım ama 1.işlemim 30 ekim gözüküyor. Yani aslında kasımda 15 işlem yapmadım ama bunlar ilk işlem tarihinden itibaren +30 gün sayıyor galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkeonlineHocam galiba direkt ayın 1’inde yenilenmiyor limit, çünkü ben 15.işlemi dün yaptım ama 1.işlemim 30 ekim gözüküyor. Yani aslında kasımda 15 işlem yapmadım ama bunlar ilk işlem tarihinden itibaren +30 gün sayıyor galiba
Birinci işlemin olduğuna nasıl baktın hocam? İlk işlemin hangisi olduğunu nasıl anlayacağız ki? Mantıken 1 Aralık'ta sıfırlanması gerekmez mi? Aylık değil mi o limit?
-
İşlemler kısmından filtreleyip kontrol ettim anca 30 ekimden itibaren sayınca 15 işlem çıkıyor, 1 Kasım’dan itibaren bakınca 13 işlem çıkıyor… Ama hiç açık ve anlaşılır değil bu limitler, zaten hepsipay için müşteri hizmetleri de yok düz hb bakıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X