< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 27 Kasım 2021; 1:2:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (12. sayfa)
-
-
Güzelim forumda heryerde bu sorulara sorulmaya başlanmış. Sonra kampanyalar bitiyor gelmiyor . Müstehak size .quote:
Orijinalden alıntı: ririiikredi kartı e-ticaret kampanyalarını tamamlamak için yükleme yapsak.. geri parayı çekince sıkıntı oluyor mu ? kredi kartı puanı açısından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün akşam 650 liralık alışveriş yapacağım 300 lira cüzdan da var. Kredi kartı ile 500/50 world kampanyadan yararlanmak istedim. Cüzdan ile ne kadar ödemek istediğime dair bir seçenek çıkmadı. Sadece kart ile de ödeme çıkmadı. Sinirlerim bozuldu. En son çare worldpay ile ödedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitsin çok umrumdaydı. Ben parama bakarım ekonomik kriz var. Açım aç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hemen telefonu çıkar göster
-
:):)
Yalnız şöyle bir eksiklik gördüm uygulamada. Garanti payle para yükleme seçeneği yok sanırım… illa kredi kartı bilgilerini girmemiz isteniyor
takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 28 Kasım 2021; 9:41:48 >
Vallahi bu insanlar yüzünden hiçbir şey kalmadı.. Böyle de saflık olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana şöyle bir sms geldi. Sana özel dese de eminim pek çok kişi için geçerlidir.
Cüzdanınla toplamı 500 TL’yi bulan 2 alışveriş yap, 30 TL KAZAN! Bir hafta boyunca geçerli sana özel bu fırsatı kaçırma.https://www.hepsiburada.com/staticpage/901407331872252?utm_source=email&utm_medium=sms&utm_campaign=wallet-2islem-0612&utm_content=pazarlama&utm_term=6800&wt_em=sms.pazarlama.6800.wallet-2islem-0612 Çıkmak için HBSMS yaz 3172'ye gönder. Mersis:0265017991000011 B002
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
köklü bir güncelleme ve değişikliğe gidildi sanırım.. hepsipay hesabına farklı kişinin kartıyla yükleme yapmayı başarabilen var mı? hesabı kimlikle de onayladım yine yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhrtnr -- 24 Ekim 2022; 23:41:49 > -
Hepsipay onaylı hesaba bir türlü geçemedim.
Bilgileri doğru girdim, devam et diyorum, tık yok, işlem devam etmiyor. Öylece bekliyor sayfa. Bu sayfayı nasıl geçecem anlamadım.
Telefonda nfc varsa aç öyle dene. Bende öyle oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler MH de öyle uyardı denedim oldu
ben bir türlü hepsipay e giriş yapamıyorum. Her seferinde "Hepsiburada durduruldu" , "uygulamayı tekrar aç" uyarısı veriyor. Bu yüzden cüzdana yükleme de yapamıyorum. Bu arada telefonumda NFC açık duruyor ve worldpay seçili, bu sıkıntıyı nasıl aşarım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
-
chrome ,firefox ,opera gibi tarayicilar ile yuklemeyi deneyin
Ben de aynı sorunu yaşadım 1 hafta kadar sonra uygulamayı güncelledim sorunsuz giriyorum şimdi.
-
şimdi güncelleme yapıyorum bakalım olacak mı
-
Hepsipay dan ibana transfer yapan oldu mu bugun hesabima gonderemedim iskem basarisiz oldu diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X