Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.323
Cevap
334
Favori
455.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peşin alışverişleri mecbur papel ile ödeme yapacaksın zorbalığı yapmak nedir ya ben papel kullanmak istemiyorum böyle iş mi olur nereye şikayet etmeli bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 27 Kasım 2021; 1:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

kredi kartı e-ticaret kampanyalarını tamamlamak için yükleme yapsak.. geri parayı çekince sıkıntı oluyor mu ? kredi kartı puanı açısından

Güzelim forumda heryerde bu sorulara sorulmaya başlanmış. Sonra kampanyalar bitiyor gelmiyor . Müstehak size .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam 650 liralık alışveriş yapacağım 300 lira cüzdan da var. Kredi kartı ile 500/50 world kampanyadan yararlanmak istedim. Cüzdan ile ne kadar ödemek istediğime dair bir seçenek çıkmadı. Sadece kart ile de ödeme çıkmadı. Sinirlerim bozuldu. En son çare worldpay ile ödedim.

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    Bitsin çok umrumdaydı. Ben parama bakarım ekonomik kriz var. Açım aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

hemen telefonu çıkar göster  

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    :):)

• Yalnız şöyle bir eksiklik gördüm uygulamada. Garanti payle para yükleme seçeneği yok sanırım… illa kredi kartı bilgilerini girmemiz isteniyor

• ProfessionalDoctor P kullanıcısına yanıt
    takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 28 Kasım 2021; 9:41:48 >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    Vallahi bu insanlar yüzünden hiçbir şey kalmadı.. Böyle de saflık olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana şöyle bir sms geldi. Sana özel dese de eminim pek çok kişi için geçerlidir.

Cüzdanınla toplamı 500 TL’yi bulan 2 alışveriş yap, 30 TL KAZAN! Bir hafta boyunca geçerli sana özel bu fırsatı kaçırma.https://www.hepsiburada.com/staticpage/901407331872252?utm_source=email&utm_medium=sms&utm_campaign=wallet-2islem-0612&utm_content=pazarlama&utm_term=6800&wt_em=sms.pazarlama.6800.wallet-2islem-0612 Çıkmak için HBSMS yaz 3172'ye gönder. Mersis:0265017991000011 B002

• köklü bir güncelleme ve değişikliğe gidildi sanırım.. hepsipay hesabına farklı kişinin kartıyla yükleme yapmayı başarabilen var mı? hesabı kimlikle de onayladım yine yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhrtnr -- 24 Ekim 2022; 23:41:49 >
  • Hepsipay onaylı hesaba bir türlü geçemedim.
    Bilgileri doğru girdim, devam et diyorum, tık yok, işlem devam etmiyor. Öylece bekliyor sayfa. Bu sayfayı nasıl geçecem anlamadım.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Telefonda nfc varsa aç öyle dene. Bende öyle oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetseker02 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler MH de öyle uyardı denedim oldu

• ben bir türlü hepsipay e giriş yapamıyorum. Her seferinde "Hepsiburada durduruldu" , "uygulamayı tekrar aç" uyarısı veriyor. Bu yüzden cüzdana yükleme de yapamıyorum. Bu arada telefonumda NFC açık duruyor ve worldpay seçili, bu sıkıntıyı nasıl aşarım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• chrome ,firefox ,opera gibi tarayicilar ile yuklemeyi deneyin

• egridereli kullanıcısına yanıt

Ben de aynı sorunu yaşadım 1 hafta kadar sonra uygulamayı güncelledim sorunsuz giriyorum şimdi.

• beko64 kullanıcısına yanıt

şimdi güncelleme yapıyorum bakalım olacak mı

• Hepsipay dan ibana transfer yapan oldu mu bugun hesabima gonderemedim iskem basarisiz oldu diyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.