Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.323
Cevap
334
Favori
455.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şartlarda hepsipay ile ödeme zorunluluğu göremedim. Taksitli alacağımdan kredi kartı ile sipariş verdim bugün. Bakalım 15 gün sonra papeller yatacak mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Dün 47 liralık ürün aldım.. Efsaneler kulübüne üye olmama rağmen 10 hepsipapel yatmadı.. 😡

o biteli 2 haftadan fazla oldu

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım
    31 Temmuz son diyor.. 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TeamCikaykur kullanıcısına yanıt

Ben 27 haziranda alışveriş yaptım (yukarıda mesajım da var), bugün 15. gün, alışveriş yaparken de yaptıktan sonra da sorun yaşayacağıma çok emindim ama yapmış olduk artık.

Yarın yatmazsa bende kayıt açtıracağım.

• World kart hb alışverişe puan yatması gerekirken hb cüzdanına sayaç işlemiyor ayrıntılarda hepsiburada var cüzdan geçersiz yazmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmutti X kullanıcısına yanıt
    Hocam, bugün benim hepsi papeller yatmış. Herhalde haftasonu olduğu için bir aksaklık oldu. Umarım sizinki de en yakın sürede yatar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeamCikaykur

Hocam, bugün benim hepsi papeller yatmış. Herhalde haftasonu olduğu için bir aksaklık oldu. Umarım sizinki de en yakın sürede yatar.

Alisverisin %20 si yatmamiş. 32 tl yatmasi gerekirken 10 tl yatırılmış. Sizde %20 si yatmis mi

• sincax S kullanıcısına yanıt

%20'si yattı, hatta alışverişimde kullandım bile Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım . Aldığınız ürünlerin kampanyada olduğundan eminsiniz de mi ? Belki birisi dahildir diğeri değildir.

• Benim de hepsipapelim dün yatmış. 27 haziran alışveriş, 13 temmuz yatış tarihi. 16. gün yatmış yani.

400 küsür TL alışveriş yapmıştım, 90 TL lik kısmını iade etmiştim. son kalan rakamda bir 7-8 TL eksik yatmış. muhtemelen alınan 40 TL lik bir ürünü grubun içinde saymadılar, aslında tamamen listeden seçmiştim.

• Telefon almayı düşünüyorumda mega fırsat indirimiyle hepsipapel indirimi ikisi bir olur mu

• Hepsipay karta geri yükle dediğimizde hesaptaki bakiyenin hepsini son yükleme yapılan karta mı yüklüyor yoksa parçalı mı yüklüyor.

• Hepsipay ile televizyon aldım enparayı kullanarak.
    Enparadan taksitlendirme yapabilir miyim? Bu 6 taksit olayı ile.
    Şu an provizyonda gözüküyor kontrol edemiyorum.

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Parçalı parçalı yüklüyor. Önce yüklenen para önce olmak üzere sırasıyla kartlara iade ediyorlar ama bence kötü olmuş. Son yatırılan tutar ilk önce iade edilseydi daha iyi olabilirdi.

Çünkü şöyle bir sorun yaşadım. Geçen gün cüzdanımda bir miktar para varken bir ürün aldım ama sonra aldığım ürünü iptal ettim paramı da karta geri çekmek istedim. Cüzdanda önceden bulunan bakiye yine dursun sadece en son yüklenen miktar en son alışveriş yaptım karta geri gelsin dedim ama öyle olmadı. Önce benim daha önceden başka bir kart ile cüzdana attığım parayı o karta iade etti sonra tutarın artan kısmını da en son yükleme yaptığım karta iade etti. Ortaya istemediğim bir durum çıktı. Ben eski yükleme yaptığım karta iade gitmesini istemiyordum ama başka şans vermiyorlar.

Bir de eskiden direkt ödeme yapma ile parayı önce cüzdana atıp ondan sonra cüzdandan ödeme yapma şeklinde 2 seçenek sunuyorlardı. Şimdi o seçeneği kaldırmışlar sadece cüzdan üzerinden ödeme yapılabiliyor peşin alışverişte.

• Bir alışverişi hepsipay ile ödemiştim. İade yaptım. Şimdi o parayı ordan bankaya çekmek 2-8 iş günüymüş. Alacağım şeyi 8 iş gününe kadar erteleme durumunda kalıyorum. Böyle hizmet olmaz.

• theasus kullanıcısına yanıt
    Edersin muhtemelen trenyolda yaptım aynısını oldu 3 bine kadar hepsiburadada olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsipay iade konusunda sorunlu. Aldığım ürün kırık çıktı, iade ettim. Hepsipapel kazanmıştım o alışverişte. Para iade edildi ama hemen bir kısmını puan süresi doldu diye sildi. Çağrı merkezi, destek talebi, şikayetvar çözüm olmadı.

Forumdan biri yazmıştı Twitter’dan Hepsiburada Ayşenur hesabına yazdım hediye çeki yüklediler, telafi edildi.
    Belki işine yarayan olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yatırıma özel kampanya var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2017 DEN BERİ ALIŞVERİŞ YAPMADIĞIM HESABA 20 PAPEL YÜKLEMİŞ.

ÇOK ESKİ OLUPTA ALIŞVERİŞ YAPILMAMIŞ HESAPLARA BİR BAKIN ARKADAŞLAR

• kredi kartı e-ticaret kampanyalarını tamamlamak için yükleme yapsak.. geri parayı çekince sıkıntı oluyor mu ? kredi kartı puanı açısından

• ririii kullanıcısına yanıt
    Evet geri alınıyor puan, zaten koşullarda da yazıyor iadede puan geri alınır diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.