Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
335
Favori
461.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya taksit lazım da, enparadan para yükleyince taksit olur sanırım?

• DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt
    Karta geri iade var mi banka puanlari alındıktan sonra herkes geri ceker oyleyse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Banka detaylarında geri iadeler dikkate alınıyor

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Bu olay olmuyor galiba değil mi ? Boş yere kullanmayayım diye denemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bonus atabiliyormuyuz

• LittleTalk kullanıcısına yanıt
    Olmuyor

• almayı dusundugum bır urun var cuzdana yukleme yapıp cudan ıle odemek ıstıyorum banka kampanyasından da yararlanmak adına lakın ürünü almaktan vazgecersek iadeyi cüzdana yapıyor sanırım. cuzdan dan karta iade var mı boyle durumlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

almayı dusundugum bır urun var cuzdana yukleme yapıp cudan ıle odemek ıstıyorum banka kampanyasından da yararlanmak adına lakın ürünü almaktan vazgecersek iadeyi cüzdana yapıyor sanırım. cuzdan dan karta iade var mı boyle durumlarda?

Aynı soruyu 2 gün önce müşteri temsilcisine sordum, evet dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri ödeme nasil oluyor tredyol gibi kartlari filan gösteriyor diye denemek icin 50 yazdim anında karta gönderildi. 500/50 kampanyasindan faydalanmistim umarim sıkıntı olmaz deneyecek arkadaşlar dikkatli olsun.

• Klima almak istiyorum da bazı ürünlerin üstünde yüzde 20 hepsipapel diyor. 4000 lik bir makinede alacağımız papel ne kadar?

• Bazı telefon modellerinde 100 tl indirim vermiş. %20 hepsipapel veren s20 fe telefon var. Şimdi alsam ne kadar hepsipapel verir. Üst limit var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccguven kullanıcısına yanıt
    Whatsapp dan mh ye sordum. En fazla 200 tl hepsipapel kazanılıyormuş.

Kampanyaya dahil ürünlerden alışveriş yapıldığında, kampanyaya uygun alışveriş tutarının %20’si Hepsipapel olarak Hepsipay Cüzdanım hesabınıza aktarılır. Alışveriş tutarının %20’si 200 TL’nin üzerinde olsa dahi kampanya kapsamında işlem başına en fazla 200 TL Hepsipapel kazanılabilir.
    Kampanyada kazanacağınız Hepsipapeller, sipariş tarihinden 15 gün sonra cüzdanınıza yüklenir. Yükleme yapıldığında uygulama içerisinde bildirim olarak ya da SMS ile bilgilendirme gönderilir. Hepsipay Cüzdanım hesabınızdan da Cüzdan hareketlerini kontrol edilebilirsiniz.

Kampanyadan kazanılan Hepsipapeller yüklendiği tarihten sonra 30 gün boyunca kullanılabilir. Kullanılmayan hepsipapeller bu sürenin sonunda otomatik olarak silinir.
    Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ,sağolun.

• Valla arkadaşlar dün 500 TL alışveriş yaptım, %20 papel listesinden ama sanki sorun yaşayacakmışım gibi bir his var içimde :)

Möllers aldım çocuklara 139 TL, %20 iade ile iyi rakam oluyordu, bebek bezi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 28 Haziran 2021; 10:28:24 >
  • %20 hepsipapel kısmında altın ürünleri de mevcut. Fakat cüzdan bakiyesi ile altın ürünlerinde ödeme yapılamıyor. Bu nasıl kampanya olmuş oluyor?
    Kampanya şartları ile cüzdan bakiye kullanım şartları çelişiyor.

• Kazananlar kulubüne %2 veriyordu, %1 e düşürmüşler hemen

• Trendyol Cuzdan’a rakip olamayacak bu gidis. Taksitli alamiyorum niye %1 icin taksitten vazgeceyim.

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Abi bu papel normal tl olarak mi geciyor

• Siparişi onaylamayip bir gün bekletiyorlar.
    hesap sahibi ile cüzdana para yükleyen kişi ayni degilse siparisi iptal ediyorlar,karta iade hemen yapmiyorlar
    Cüzdanla ödemek için tekrar kart bilgilerini girmen gerekiyor,tamamen komedi işkence gibi birsey yapmış hepsiburada

• xmutti X kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Listeyi nereden görüyorsunuz acaba?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.